Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:59:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 4  (Прочетена 153876 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 26, 2008, 14:21:04 »

dafni85, миличка, дано не те разстройвам, но току-що го прочетох и не можах да се сдържа, просто запонах да плача  cray, толкова се радвах за теб, толкова романтично ми се струваше, че е станало толкова скоро и то по време на медената седмичка...

Но няма какво да се отчайваш - всяко зло за добро, просто така е трябвало да стане, сигурно е нещо често срещано наистина, успокой се обаче - самият факт, че е станало толкова скоро след сватбата - трябва да те обнадежди!!!
Аз като знам как при моите приятелки по година-две не ставаше и направо се чудя как ли ще е при мен, все пак не сме в 1-ва младост - едно е да си на 20, 20 и няколко, друго е като мен да гониш трийсетака!

Ти се успокой и се наслаждавай на любовта си, а другото - Господ си знае работата!  give_rose
Прегръщам те и аз и те подкрепям, макар и само виртуално!

Горе главата и помни - каквото и да ти се случва, е лесно преодолимо, имаш ли до себе си любовта на човека, когото обичаш!!! rains
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #136 -: август 26, 2008, 14:25:39 »

Дафни това,което си преживяла е наистина ужасно, но се радвам,че "звучиш" добре и гледаш напред! Наистина вече се случва доста често, за съжаление  sad но по-безболезненият вариан е така в началото и без лекарска намеса. Успех следващият път!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 26, 2008, 14:28:58 »

Даф, всяко зло за добро!
всичко ще бъде наред аз съм сигурна!
Радвам се, че приемаш нешата сравнително спокойно, което е много важно!
Обичайте се, наслаждавайте се един на друг и всичко ще си дойде на мястото!
Целувам те give_rose
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 26, 2008, 14:46:33 »

Миличките ми те не се разтройвайте заради мен моля ви give_rose нещата ги  приемам съвсем спокойно и единственото важно е ние да сме живи и здрави и да мислим позитивно,щом ние сме добре другия път, пък когато стане знае ли човек донякъде е по добре че сега е станало а не в по късни месеци и да има усложнения явно е трябвало да стане,но спокойствие му е майката,все пак нали на мен всичко ми е наред и няма проблем да стане бебчо :girl_wink:Пак ви благодаря че сте с мен  give_rose
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 26, 2008, 15:08:20 »

Дафни съжалявам за случилото се и те поздравявам за оптимизма ти и начина по който приемаш нещата  give_rose желая ти съвсем скоро да се радвате на малко, здраво човече!
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 26, 2008, 15:40:33 »

Дафни поздравявам те за оптимизма ти и за начина ти на мислене.Само така момиче  good.
Съжалявам за станалото наистина, но важното е, че мислиш по този начин и следващия път всичко ще е "6"
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 26, 2008, 16:14:04 »

Дафни, силна прегръдка и от мен! Радвам се, че така спокойно приемаш нещата и успех - следващият път сигурна съм, че всичко ще е наред!
Активен
mimeto
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: август 26, 2008, 18:01:00 »

dafni85 Прегръщам те силно за това което сте преживели  :'(и ви желая скоро да се отърсите от тази случка(до колкото можете) и бързо скорошно забременяване good
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: август 26, 2008, 18:31:58 »

dafni, мила, съжалявам за случилото се  give_rose Много е хубаво, че гледаш така позитивно на нещата и съм убедена, че съвсем скоро ще ни се похвалиш с новина за бебче, а 9 месеца след това ще гушкаш едно здраво и сладко мъниче!!!  give_rose
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: август 26, 2008, 18:34:45 »

Даф,сладур сигурно и аз ще се повторя с другите момичета и съжалявам,но пък и лекаря си е бил прав-това вече се случва толкова често,че направо не ме очудва,но пък ти си изкарала късмет-първо,че е станало наистина много рано и второ,поне знаеш,че при вас става :girl_wink:Така че много се радвам на реакцията ти и такава и трябва да бъде.  :bravo:Така че скоро пак ще ти честитим,сигурна съм girl_wink

А сега пак за фолиевата....Аз поразпитах някои лекари и попрочетох пак някои неща(по-скоро за марките,понеже за нуждата съм запозната отдавна) и разликата е предимно в грамажа.Нормално е да се пие по 0.4мг. на ден,а ако си рискова група (имате в рода си спина бифида или проблемни предишни бременности) по 4 мг.Но колкото и фолиева киселина да поеме организма не е вредно,тъй като тя се изхвърля от организва с урината. :girl_wink:Другото,което научих е че с новата Неофолика Мета фолиевата киселина просто се отделя по-бавно от организма и така може да се усвои по-добре.Ето какво открих за този продукт:
"Неофолик Мета (от 0,4 мг. и от 5 мг.) - биологично активната форма на фолиева киселина, наречена L-метилфолат, която е със 7 пъти по-висока бионаличност и се абсорбира от клетките директно, като се съкращава процесът на метаболизиране от фолиева киселина до биоактивната й, усвояема форма - L-метилфолат.
(фолиева киселина -> дихидрофолат DHF -> тетрахидрофолат THF -> 5,10-метилен THF -> L-метилфолат).

други обявени предимства на новата форма
- не маскира дефицит на витамин B12,
- сигурна абсорбция;
- единствената форма на фолат, която преминава кръвно-мозъчната бариера."

А що се отнася за естествения прием от плодове и зеленчуци-няма спор,че е много хубаво да ги хапваме и в самите витамини пише,че не ги заменят, но първо- вече не сме сигурни до колко са полезни самите плодове и зеленчуци и второ както другите витамини, така и фолиевата киселина  се абсорбира по друг начин,приета от този източник girl_wink
Не казвам,че съм твърд привърженик,но и аз предпочитам да я взимам като знам и като съм видяла до какво води липсата й.Това,че някои са родили здрави бебета без да я пият не е гаранция,че и при другите ще е така.То гаранция никога няма,но поне за тези рискове доказано помага good
Да не говорим,че и аз я пия в комбинация с витамини заради анемичност и някои други оплаквания и определено има голям ефект good
И все пак си е въпрос на личен избор,аз съм направила своя отдавна girl_wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: август 26, 2008, 18:50:28 »

Дафни, много съжалявам за случилото се cray Пожелавам ти скоро да се похвалиш с PREGQ
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 27, 2008, 10:40:30 »

Момичета, да ви питам нещо. Имам вече 3 дни закаснение. От време на време ме преболява ниско долу корема и имам болки в кръста и гърдите също така изпитвам зверски глад. Симптоми за ПМС, но все пак... Мислите ли че може да съм бременна. Направих си тест за бременност на Presto, но беше отрицателен. Обаче контролната лента беше многооо бледа. Да правя ли втори тест? Ох вече не знам. Толкова искам вече да е станало.

Стискам палци на всички.

П.С. Мила Дафни, много съжалявам за случилото се, но съм сигурна, че много скоро ще се похвалиш с PREGQ.  Кураж и дерзай.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 27, 2008, 10:53:51 »

Направи Шуър Чек!!!Стискам палсци да е положителен give_rose
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: август 27, 2008, 10:58:00 »

OK. Ако до довечера не ми дойде утре ще направя един тест Шуър Чек.
Благодаря Мира. give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 27, 2008, 12:06:47 »

Пробвай със Шуър чек good Но ако бледа черта вече всички знаем резултата smile Ще стискам палци give_rose
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: