Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 19:48:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите 4
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите 4 (Прочетена 153698 пъти)
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
Отг: Клуб на бебеправещите 4
«
Отговор #75 -:
август 19, 2008, 12:43:47 »
ЧЕСТИТО Дафи и на Ренката
много лека бременност и само хубави неща да Ви се случват
Ренка като ти свърши Центрума си почни Матерната тя няма да ти навреди
Вяра имай вяра и несе отчайвай,
дори да не е приятна новената в сряда мислете напред как ще си направите бебче и то така ще Ви радва че ще се забравят лошите неща много бързо
пък ако ти съобщят хубава новина ще е още по-голяма радостта Ви
Успех мила и стискам палци
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #76 -:
август 19, 2008, 12:53:17 »
Даф, Ренка, честито!!! Пожелаавам ви лека бременност момичета!!
Вероника, сигурно така е трябвало да стане. Не се отчайвайте! Още сте млади, диви и красиви
и тепърва ви предстоят много прекрасни моменти. Стискам силно палци все пак нещата да се оправят! Късмет
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #77 -:
август 19, 2008, 13:42:20 »
МОмичета и на двете ви едно голямо
честитио
.
Аз сега се варнах от докии тои каза че видимо нещата са добре и навлизам в овулация и да деистваме, а резулататите от цитонамзката малко по касно ще са готови -след 10 дена и сега има много бебета напът и е много зает. Това е от мен от днес почваме здраво да работим щом ми наближава овуто и да видим какво ще тане.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #78 -:
август 19, 2008, 14:07:50 »
:offtopic:Даф мила много се радвам за теб!!ЛЕка и безпроблемна и скоро най-прекрасното създания да е връцете ти!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #79 -:
август 19, 2008, 14:12:03 »
Цитат на: goldi в август 19, 2008, 10:34:49
Аз сега си направих пак тест и пак е отрицателен, а още не ми е дошло, за първи път ми закъснява,но вече е ясно че не съм бременна, така че и морето не помогна. Айде до другия месец
Не се доверявай изцяло на тестовете , изчакай още няколко дни , пак си направи тест , и ако тогава е отрицателен посети лекар , не губи кураж
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #80 -:
август 19, 2008, 15:03:06 »
Здравейте, след като от вчера ме наблява както да ми дойде -прецапа малко кръв и днес в болницата инжекция да пада всичко.
Пак ме гледа на ехографа - ми нищо не виждат.
В петък ще видим ЧХГ дали спада - ми тва е от мен, жалкото е, че от година и половина (тогава имах един спонтанен аборт доста рано) сега съм забременяла, сега ако трябва пак толкова време да мине и нещо пак да не е наред - не ми се мисли, кво да се прави - няма начин - такъв е животът.
Честито на новите мами
Лека и безпроблемна бременност
Активен
kali_gali
«
Отговор #81 -:
август 19, 2008, 15:30:51 »
Вероника,не се отчайвай.Ти сега да се оправиш,а то двете чертички ще дойдат,когато най-малко ги очакваш.Успех на теб и чакаме да кажеш че всичко е наред.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
август 20, 2008, 09:14:20 »
Благодаря ви много милички на всички като ви четях пожеланията направо
ме разчувсвахте
Вероника горе главата и смело напред всичко ще се нареди
Активен
Kiksi
«
Отговор #83 -:
август 20, 2008, 09:28:05 »
Ренка и Даф, много се радвам за вас - леки, спокойни и безпроблемни следващи месеци ви пожелавам!
Вероничка, сигурно ти е много тежко, но каквото и да става, с подкрепата на любимия човек ще го преодолееш - смятам, че когато я имаш, всичко останало изглежда по-леко за понасяне
, дори и нещо толкова тежко.
Не знам тук ли му е мястото да питам, ама съм чувала за леко прокървяване, което не прилича на менструално кръвотечение в началото на бременността, когато плодът се "захващал".
Питам, защото получих едно такова странно междинно прокървяване, съвсем леко, седмица след предполагаемата ми овулация, а е още твърде рано да ми идва - чакам го около 26-ти
И сега се чудя да не би да съм бременна
, знам, че подобно нещо може да е признак и за много по-кофти неща...
Не се шашкам предварително, разбира се, 1-во ще отида на лекар, още повече, че ми се случи есента нещо подобно - междинно прокървяване, което продължи цяла седмица и накрая си ми дойде на 20-тия ден вместо на 28-мия както си е по принцип при мен. Тогава бях преживяла много голям стрес, направо шок и от това е било.
Но ми беше интересно просто дали междинно леко прокървяване седмица след овулация би могло да бъде признак за бременност.
Да не ме нападне някой, защо питам тук, а не отивам на лекар - в никакъв случай не смятам, че форумът може да замени лекарската консултация, но просто ми е любопитен вашия опит в това отношение. И стискайте палци да не е нещо кофти.
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
август 20, 2008, 09:33:06 »
Може и да бъде признак на инплантиране, но докато не ти закъснее няма как да бъдеш сигурна дали си бременна. Знам, че ти е интересно, но засега само може да се предполага. И дано другата седмица да се похвалиш с хубави новини
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #85 -:
август 20, 2008, 09:37:56 »
Аз имам позната, при която точно това беше първия признак, че е бременна. Но разбира се, не означава, че 100% е това. Дано се похвалиш с добра новина след прегледа
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #86 -:
август 20, 2008, 09:43:37 »
И аз имах прокървяване около 6-7 дни след евентуалната ми овулация и доста се шашнах какво е.
Снощи ми се случи пак,но си беше кафяво и само цапаше и днес нищо ми няма.Обаче много се уплаших да не би пак да става нещо :'(Пих един дуфастон за всеки случай и чаках
Сега нищо ми няма,само ме боли глава малко
Активен
Kiksi
«
Отговор #87 -:
август 20, 2008, 09:59:25 »
Благодаря, момичета!
Аз май ще си взема един тест - нали имало някакви, дето можели да отчитат много скоро евентуална бременност, че не мога да дочакам докато се замъкна на лекар. Малко съм некомпетентна по отношение на тестовете, но само веднъж съм си правила - когато получих такова зацапване есента.
А пък и от моите приятелки знам, че никой лекар толкова скоро (още преди да ти е дошла датата за менструация и евентуално да ти закъснее) няма да се наеме да ти установява бременност.
renka_87
, при мен е същото, ама вече продължава 4-ти ден, с малки прекъсвания - първоначално червеникаво, но после си стана кафяво.
А този Дуфастон за какво е - съжалявам за некомпетентността
Проблемът ми е, че си попушвам доста цигарки и си пийвам доста биричка, а покрай сватбата на сестра ми и бая твърд алкохол ударих.
На всичкото отгоре пих 3 дни Ципрофлоксацин и разни други лекарства миналата седмица, точно след предполагаемата овулация, че с милото летния грип ни хвана точно преди сватбата на сестра ми
, но се оправихме в последния ден.
Та сега и от тези работи взех да се шашкам, а още е твърде рано (дори не ми е дошла датата - чак 26-ти, че да знам закъснява ли). Ще пробвам с тест 1-во
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #88 -:
август 20, 2008, 10:17:22 »
Кикси, теста за ранно установяване на бременност се казва Престо.И си бях правила десетина дни след овулацията и беше -,а пет дена преди датата на МЦ беше вече +
Така че и това не е особено надеждно
Ако наистина много те гложди,можеш да си направиш кръвен тест
Ако не - по-добре си изчакай малко
Дуфастона ми го бяха изписали,когато започна спонтанния аборт и е уж за задържане
Но до него не се стигна,защото просто всичко беше свършило
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #89 -:
август 20, 2008, 10:52:52 »
Аз съм пила Дуфастон за регулиране на цикъла. Лекарят ми беше казал, че когато тръгна да забременявам, ще ми го изпише пак, за да мога по-лесно да забременея.
Кикси, ти за по-сигурно гледай да ограничиш цигарите. А за бирата не е толкова страшно. Моята приятелка е в 5 месец в момента и си пийва биричка, но не и твърд алкохол.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...