Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 13, 2024, 05:59:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Вино и качествен алкохол за сватбата!!!
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! (Прочетена 175375 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Вино и качествен алкохол за сватбата!!!
«
Отговор #165 -:
септември 09, 2007, 16:34:44 »
ами аз да смятам двойно на теб тогава те моите са 120 че може и повече да са станали вече и определено ще е поне двойно че аз си имам и големи пиячи измежду приятелите и родата
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #166 -:
септември 09, 2007, 16:56:16 »
ние за 120 човека мислим 40л. ракия,100 ботилки(по 0,7л). вино,120б(о,5л)бири,и водка не сме решили колко.виното ми се струва много,но татко иска даже по ботилка на човек,май иска да ги напие много здраво
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #167 -:
септември 09, 2007, 17:24:05 »
Maslinka, ама верно ще напиете гостите
Но по-добре да остане алкохол отколкото да свърши и да се поръчва от ресторанта
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #168 -:
септември 09, 2007, 17:28:36 »
малееее колко пиииние ще ги напиете определено но вие си знаете наистина по-добре да остане отколкото да не стигне
аз съм доволна че поне за пиенето няма да даваме парички виното и ракията за ни безплатни :DANCE:и дядо каза че ще вземе от най-добрата реколта малееее не съм се замисляла колко много наистина ще ни е нужно като количество
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #169 -:
септември 10, 2007, 19:44:38 »
При нас имаше 25л бяло вино и 5л червено вино, ракията не си спомням колко беше, но и виното и ракията се сервираха с канички и се получи много добре. Имаеше и 80 бири(4 каси). Това за 60 човека(възрастни). Всичко стигна като се има предвид, че червеното вино така и не се сервира
!
Активен
maslinka
«
Отговор #170 -:
септември 20, 2007, 21:54:12 »
ние пак променихем плана
сега пак татко нее съгласен само 100бутилки вино иска точно колкото са гостите,30бутилки ракия и около 15 ботилки водка,а брат ми държи да е субиески,аз се да обясне че не нужно защото много искам да е зелена ябълка,но татко и брат ми неискат и сега се замислчм дали няма субиески зелена ябълка,май има нали
а брите са ни по 1 на човек което ми се струва пък малко
,ужасно е да преценяваш такива неща
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #171 -:
септември 20, 2007, 23:23:26 »
мила има естествено.кумата ми не пие нищо друго освен джинче с тоник и собиески зелена ябълка @}->--така че мила има смело си отстоявай на желанието за алкохола.на мен ми е все тая но чак се га се усещам че за бира не съм се замислила *crazy*ето сег аи за това започвам да мисля
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #172 -:
септември 21, 2007, 08:09:31 »
Maslinka, аз пия само зелен Собиески- той е този, който наричат "зелена ябълка", мисля.
А той по принцип се води Собиески с билки- "herbal". Поне това си спомням от обясненията на една сервитьорка. Иначе мисля, че Абсолют имат чиста "зелена ябълка", но не съм много сигурна, защото не я харесвам тази водка.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #173 -:
септември 21, 2007, 08:18:50 »
Цитат на: maslinka в септември 20, 2007, 21:54:12
ние пак променихем плана
сега пак татко нее съгласен само 100бутилки вино иска точно колкото са гостите,30бутилки ракия и около 15 ботилки водка,а брат ми държи да е субиески,аз се да обясне че не нужно защото много искам да е зелена ябълка,но татко и брат ми неискат и сега се замислчм дали няма субиески зелена ябълка,май има нали
а брите са ни по 1 на човек което ми се струва пък малко
,ужасно е да преценяваш такива неща
Маслинка, за нашата сватба, която беше 180 човека, от ресторанта ни казаха, какво количество алкохол да предвидим: 40 л. ракия, 4 каси бира, 12 бутилки вино и 12 бутилки водка, като от всичко отстана, към 10 л. ракия, 2 каси бира, вино и водка повече от половината и от там, където си доставихме алкохола, след сватбата го върнахме. Така, че моят съвет не купувайте толкова много алкохол, повече се пие ракия.
«
Последна редакция: септември 21, 2007, 09:19:11 от mehandjijska
»
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #174 -:
септември 21, 2007, 08:59:45 »
Наистина не всеки гост пие от всеки алкохол, така че ще остане доста
Нашите също както казах пиха доста ракия, вино и бира, но много малко пиха водка.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #175 -:
септември 21, 2007, 09:14:20 »
маслинка и Флирт-а ябълка също е добра водка !!!! да ти кажа ракията я сметнахме по 200 мл. на човек, тъй като почти всеки пие ракия, НО имахме на всяка маса по две бутилки уиски (за 12 човека), по една бира и се бяхме разбрали с ресторанта да не се дава допълнително докато не с изпие !!! вино не бяхме придвидели, но после си бяха поръчали две маси по две бутилки от ресторанта !!! водката също я бяхме сметнало по две нутилки на маса ( 12човека) !!! и си решавайте само вие , той всеки като има претенциии е много кофти, човек се чуди какво да прави в такива моменти
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #176 -:
септември 21, 2007, 21:07:11 »
Цитат на: avva_stz в септември 21, 2007, 08:09:31
Maslinka, аз пия само зелен Собиески- той е този, който наричат "зелена ябълка", мисля.
А той по принцип се води Собиески с билки- "herbal". Поне това си спомням от обясненията на една сервитьорка. Иначе мисля, че Абсолют имат чиста "зелена ябълка", но не съм много сигурна, защото не я харесвам тази водка.
Зеленият Собиески си е точно - herbal, а зелена ябълка има Смирнофф и наситина е много яка водка.Мисля че затова става въпрос.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #177 -:
септември 21, 2007, 21:25:03 »
Цитат на: fiibi_bg в септември 21, 2007, 21:07:11
Цитат на: avva_stz в септември 21, 2007, 08:09:31
Зеленият Собиески си е точно - herbal, а зелена ябълка има Смирнофф и наситина е много яка водка.Мисля че затова става въпрос.
Фиби е права, наистина на Смирнофф зелената ябълка е страхотна водка *THUMBS*Никой няма да сбърка с нея
Активен
maslinka
«
Отговор #178 -:
септември 21, 2007, 22:26:40 »
ох последния път май беше след един концерт ходихме на диско с милото и пихме смирноф зелена ябълка по 100 а на сутринта бяхме като пребити и си казахем че повече смирноф няма да пием,после аз излизах с един приятел и пак се обарках и си поръчах смирноф и на другия ден на плажа не ме питайте как изкрах,имах чуството че съм изпила един бидон
,а братчето и шаферката предложуха да не вземаме зелена ябълка,просто обикновенна водка собиески,защото според тях зелената ябълка не се нравела на всеки и така решихме в крайна сметка,голям майтап сме този водка
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #179 -:
септември 22, 2007, 10:03:35 »
не всеки обича треви ванилии канели слами и тем подобни миризливи и вкусови добавки към пиенето.класическия вкус на водката си е най-добре *THUMBS*аз лично харесвам флирт зелена ябълка защото няма миризма на водка а водка по принцип не обичам
и за това ако пия пия само такова но задължително с сок ябълка :laugh:така че се замислете ако купувате такива нестандартни пийййнета какъ да е към тях разредителя и става сложно и увъртяно така че личното ми мнение че не е нужно да се купува такова нещо!стандартната си водка с вкус на водка и това е положението!ние водка няма да имаме но уиски иска милото и не мога да му откажа
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...