Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 05:42:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!!  (Прочетена 175353 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #180 -: септември 22, 2007, 17:56:50 »

То затова наистина е най- добре да се вземе обикновена класическа водка- всеки си има различен вкус и на всеки му харесват различни неща  good Аз например от Смирнофф зелена ябълка се чувствах много добре на другия ден, но от Флирта направо не ми се говори цял ден бях  bad bad bad и не само аз- така че това е много индивидуално Girl_hide Затова най- добре мацки наистина взимайте нормална водка и който иска ще пие  good
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #181 -: януари 15, 2008, 12:47:06 »

Моят свекър сам урежда нещата за алкохола, даже не знаех, че вече имаме червеното и бялото вино. Oh my ... Щяло да има и уиски и водка, ама какво,що- изобщо идея нямам. girl_impossible Поне ме ориентира за бройки горе-долу, за да знам, че ще поръчваме шишета. 20 бутилки ракия, 35-40 вино...Това за 100 човека. Само че при толкова алкохол- и ракия, и водка, и уиски, и бира, свекър ми смята 1 бутилка вино на 2 души..не е ли много?
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #182 -: януари 16, 2008, 13:50:52 »

ние за 90 човека поръчахме 40 бут. вино и сме приготвили 20 с ракия
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 16, 2008, 13:52:58 »

от пит знам че нашия алкохол остана тея хора пиха ли не пиха ли не знам но много от виното се върна за ракията май повечко се пи иначе от другия алкохол на нашата маса има бутилка уисти бутилка Метакса бутилка водна абе какво ли нямаше и съответно не се изпи ние четиримата нямаше как! 8Pкакто и да го смятате алкохола винаги ще остава но е по-добре така отколкото да не стигне  pleasantry
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #184 -: януари 16, 2008, 16:40:54 »

на нашата маса има бутилка уисти бутилка Метакса бутилка водна абе какво ли нямаше и съответно не се изпи ние четиримата нямаше как! 8Pкакто и да го смятате алкохола винаги ще остава но е по-добре така отколкото да не стигне  pleasantry
нормално е на младоженската маса да остане и алкохола и храна! все пак младоженците и кумовете са главните действащи лица и в общи линии не им остава много време за хапване и пийване! Така че младоженската маса не е критерии дали е стигнало или не!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #185 -: януари 16, 2008, 18:00:29 »

Все пак имате списъка на своите гости - преценете вида и количеството на алкохола. Пие се основно ракия - традиция, възрастов състав на гостите, мезе. Уиски и шопска салата - абе върви. Все пак ако Ви остане заредете си домашните шкафчета.
Предвидете по 250 грама концентрат на човек над 18 години. Предвидете и по 2 бири на човек в месеците май-септември. Червено вино предлагайте октомври-април. Бяло вино с удоволствие се консумира охладено през май-септември от женската половина. Уискито няма да стигне - пие се поголовно, защото..., така че по-добре го игнорирайте, или намалете водката за сметка на него.
Активен
Azumi
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 02, 2008, 02:33:54 »

И аз си пиша кое колко струва ,но в Word фаил:) Не мога да си направя сметката колко алкохол да включа.Алкохола ще е вино,ракия и уиски.За 150 човека приблизително колко трябва да се вземе.Аз си мисля за 30литра от всяко  Oh my ... ,ама май е много
Активен
kateto
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #187 -: февруари 02, 2008, 07:18:14 »

Азуми.. как 30 литра от всяко... това е 90 литра алкохол на 150 чоерка, като не бройш, че ще има хора които ще пият бира и безалкохолна smile 90 литра на 150 човека, по 600 грама на човек Oh my ... . А бе зависи от гостите ви, ама на мен ми се вижда много smile Особено, ако има и деца из гостите ви... и хора които не пият... това просто няма как да се изпие;)
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 02, 2008, 10:52:04 »

Според мен не трябва да взимаш едно и също количество от трите вида. Все пак едното е концентиран алкохол. 600мл. вино може да се изпие, но уиски, после гостите ви ще са... tease
Активен
Azumi
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 02, 2008, 19:53:45 »

Пият си ама май наистина е много .Говорих с майка ми -имаше скоро 50годишнина -за 27 човека 18 бутилки вино и 6л ракия.От това горе долу може да се направи някаква сметка.
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #190 -: февруари 02, 2008, 20:40:58 »

Пият си ама май наистина е много .Говорих с майка ми -имаше скоро 50годишнина -за 27 човека 18 бутилки вино и 6л ракия.От това горе долу може да се направи някаква сметка.
Azumi ,това е малко субективно! На рожденни дни хората повече седят и наблягат повече на хапването,пийването и сладките приказки! Докато на сватба има повече движение,танци,тук да видиш някой,там да си побърбориш с друг ! Не че не се пие,но е различно!
« Последна редакция: февруари 02, 2008, 22:19:06 от maria_lakova » Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 02, 2008, 21:38:26 »

Дайте си мнението за следната идея:

С милото решихме да направим нещо като анкета (да изредим 10 вида алкохол- ракия, вино- бяло и червено, бира, водка и .тн.) и да се допитаме до всеки от гостите ни какво предпочита. После да купим четирите вида алкохол с най- много гласове.

Как ви се струва?  girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 02, 2008, 22:08:02 »

ами не е лошо като иде!ние нямаше как да попитаме 110 човека какво предпочитат!!приятелите си ги знаем какво пият родите също  =]накрая просто взехме най масовото!!ракия вино уиски!имаше и по няколко бутилки водка текила ей такива работи та ако има някой с по-специални претенЗии да си каже и да му се предостави!!дааа забравих и бирата
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #193 -: февруари 02, 2008, 22:10:22 »

Според мен не може да угодите на всички така ,че е излишно да ги питате. Аз мисля, че ракия, водка ,бяло вино и бира е напълно достатъчно. Мен повече ме претиснява точно какви марки да се изберат. Вносните марки са по-скъпи, наливен алкохол не искаме. Много от роднините пият домашна ракия и хич няма да се зарадват на купена.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 02, 2008, 22:48:33 »

При нас най-много се изпиха 20 бутилки ракия, 10 бутилки уиски, 4 бутилки бодка, 4 бутилки узо, а най малко се пи вино. Това е алкохол за 100 човека smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: