Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 00:00:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на snezhito- 21.09.08  (Прочетена 93024 пъти)

kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: септември 26, 2008, 10:27:39 »

ах тоя чичка в ритуалната и аз мисля да не се снимаме там..... много ме дразни тоя
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: септември 26, 2008, 10:43:05 »

ах тоя чичка в ритуалната и аз мисля да не се снимаме там..... много ме дразни тоя

Те даже са няколко чичковците. Това, коете мо вбеси, беше, че идва някакъв и вика - "Елате да ви снимам". Ние му казахме, че не желаем. И оня вика "Аз така или иначе ще ви снимам". Ами ОК. И като излезе онази от ритуалната зала дето взима картите, тя ни НАКАРА да застанем да ни снима. Ама после не си купихме нито една снимка от него. А, не, всъщност майка ми купила за баба ми няколко.

Абе диващина от всякъде. Реджи ми каза, че почнали да му застават пред обеква на камерата, защото си помислили, че той ни бил накарал да не се снимаме. Което абсолютно не е вярно. Но не ми пука изобщо. Реално, не сме имали кой знае какви проблеми с тях като изключим стандартното безумие със снимките в двора.

На всички бъдещи булки бих казала, че просто не си струва да си късате нервите с тях. Нека си снимат, отказвате се от снимките в безценния им двор и се снимате в църквата. Но ако се съберем да викаме "Господари на ефира", аз съм за!
« Последна редакция: септември 26, 2008, 21:37:06 от snezhito » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: септември 26, 2008, 11:28:31 »

И аз съм "ЗА" с две ръце да викаме Господарите. наистина още не съм присъствала на ритуал, ама от това което чувам... Да няма след 20 дни разбити носове и счупени камери  PUGILISM, че каквато съм избухлива...
Така че - да викаме "подкреплението", пък да видим какво ще стане.
Ама то трябва да е някоя от вас, които вече сте минали по този път, че да е достоверно.
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: септември 26, 2008, 15:28:36 »

така... написах им писмо на господарите,чакам сега отговор и ако трябва ще се срещнем с тях нали? smile
« Последна редакция: септември 26, 2008, 15:55:51 от kikolina » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: септември 26, 2008, 16:06:47 »

thank you  Bravo
Айде ще чакаме да казваш какво е развитието по въпроса, че е крайно време да  PUGILISM тоя чичко гаден...
п.с. Ако искаш после създай тема или кажи в коя тема ще пишеш, че да не натоварваме допълнително и излишно темичката на snezhito.
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: септември 26, 2008, 16:12:53 »

ами ок като ми дадат отговор ще направя нова тема smile
Снежи извинявай за  Offtopic
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: септември 26, 2008, 21:17:46 »

Ами аз ще си продължа разказчето, че утре заминаваме на почивка.

Значи ходихме на Морска гара да се снимаме, обрули ме вятъра яко. После се скрихме в кафето до църквата св. Атанасий на топло, че направо траках със зъби вече. Фотографа и оператора се скриха при нас както и повечето гости. Преваля и дъждец.

В църквата украсата беше страхотна, вижда се на снимките. И ритуала беше страхотен. Много сме доволни. Църквата имаше 170 години от създаването си и беше лъсната страхотно!

След църквата светна слънчице и успяхме да се наснимаме. Чудесно стана. След това се юрнахме към Гранда да се снимаме. Там стана пак една стандартна фотосесия, макар че съм сигурна, че Любо я е направил нестандартна. Немските баби и дядовци много ни се радваха. 

После ходихме на Сириус, катерих се по едни стръмни сталбички, после и на една детска катерушка. Най-накрая се добрахме до Корал, умрели от студ. Влязохме първо в апартамента да се постоплим и после влязохме в ресторанта.

Посрещнаха ни със сватбения марш. Свекървата ни захрани. Ритнах менчето - излезе бяло цветенце - ДЖ-я обърка цветовете, но би трябвало да е момче. Wink

После дойдоха от танцовия състав на г-н Желязков от четалище Маяковски. Страхотно шоу направиха!!! Всички гости бяха много впечатлени. Кумата ни обаче направо извади душичката на момчето, което играеше с тортата. Тя е играла в самодеен ансамбъл, ама ние не им казахме и бая се измъчиха. tease Накрая момчето почти изтърва тортата и кумата си я прибра.

После бръснаха Владо - много бръснене му се събра за деня. Wink Абе шоу голямо...

После играхме хора, танцувахме. Букета го хвана сестрата на Ели - момичето, което ни прави декорацията. А жартиера - приятелят на една моя колежка.  Bravo

Като цяло сме много доволни и щастливи! Преживяването беше неворятно и неповторимо и спомените ще ни топлят цял живот!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: септември 26, 2008, 21:33:02 »

Кога бяхте на Гранда?
Ние към 16ч и малко бяхме там и пихме и кафе вече към 17.35ч.
Приятна почивка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: септември 26, 2008, 21:34:54 »

Кога бяхте на Гранда?
Ние към 16ч и малко бяхме там и пихме и кафе вече към 17.35ч.
Приятна почивка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Към 18 и нещо. За малко сме се разминали. blum
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: септември 27, 2008, 11:10:29 »

Снежи, най-после да мога да седна да видя как са минали вашите сватби! Като гледам при теб е било голяма забава. Но май ще трябва да дочакаме да се върнеш от пътешествие!  pleasantry
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: октомври 02, 2008, 10:00:21 »

Много се радвам, че и вашата сватба е била много хубава. Аз вече получих някакво професионално изкривяване с това време. Включително и на твоя ден си мислех - "дано не им вали на днешните булки". Май вече всяка събота и неделя съм така. Радвам се, че слънчицето ви е помилвало все пак.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 03, 2008, 18:54:23 »

Честито госпожо smile Хубава свтаба е била, как сте сега, има ли вече носталгия по прекрасния ден? При мен май се появява ... Бъдете много щастливи  twohearts
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: октомври 04, 2008, 12:36:40 »

Честито!!! give_rose give_rose give_rose Пожелавм ви цялото щастие на света, нека усмивките не слизат от лицата ви и слънцето да грее в очите и любовта да стопля сърцата ви!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: октомври 04, 2008, 13:35:09 »

Алюююююю...... Аз се прибрах от най-разкошния меден месец! Прекарахме страхотно, времето беше разкошно, като по рекламите - море, слънце, палми.... Тъкмо влизам от варатата и още не съм свалила снимките, скоро ще има и разказ с картинки!

Прибираме се и с диплома - Владо спечели турнира по стрелба с въздушна пушка в хотела! Руснаците, немците и турците ни дишаха прахта!  danceg danceg danceg danceg
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: октомври 04, 2008, 14:50:54 »

Добре дошла Снежи!!!! give_rose
много се радвам,че всичко е минало страхотно и че сте били толкова усмихнати и слънчеви въпреки времето на сватбения ви ден!Дано сте доволни от ресторанта.Много красиво изглежда!Нямма търпение да разгледам снимките ви!Желая ви всичко най-най!
Радвам се,че сте си изкарали страхотно ан първата си семейна почивка ГОСПОЖО! :girl_wink
Бъдете много,много щастливи!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: