Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:43:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на snezhito- 21.09.08  (Прочетена 92601 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 03, 2008, 16:53:54 »

Това за герберите е за украсата на ресторанта. Тия мурафети са от борсата във Варна. Букета ще го спретнем някак.
Да ви кажа, вече почва на смях да ме напушва от всичко. pardon Сигурно след сватбата ще ми е още по-смешно на тия глупости.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #91 -: септември 04, 2008, 09:36:35 »

Ами то по-добре да ти е  смешно, отколкото да се ядосваш   ... за глупости.
Пробвай в магазина за цветя, който е на Пискюлиев, още в началото на улицата, до него има кинкалерия. От там имам добри отзиви  good
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 07, 2008, 19:43:13 »

Добавих снимки на подаръчетата за гостите в галерията ми.

Вече имаме и нов фотоапарат - Nikon P80, така че ще снимам още повече. smile
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 07, 2008, 21:01:47 »

Снежи, страхотни са подаръчетата.
Може ли едно и за мен? smile

Какъв е текста вътре? Еднакъв ли е за всички?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: септември 08, 2008, 08:40:08 »

Уау, подаръчетата са много готини(искам и аз едно  blush ).Браво на вас справили сте се много добре с тях.
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: септември 08, 2008, 08:59:06 »

Страхотна и различна идея за подаръчета! Браво! Bravo А наистина какво пише вътре? Клю, клю....
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 08, 2008, 19:18:57 »

Много са сладки smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 09, 2008, 09:09:48 »

Ще ви заделя по едно папирусче. Wink

Сложих в галерията снимки на разгънатите папирусчета.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 09, 2008, 16:23:43 »

браво!  good много ми харесва  Bravo
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 11, 2008, 10:27:53 »

Бързам да разкажа докато ми е прясно моето приключение от вчера.

Имам много близка приятелка, която е в САЩ и много страда, че няма да може да дойде на сватбата. Решава да компенсира с някакъв много специален подарък, който ми праща по UPS, уж за по сигурно от пощите, и плаща чудовищните 170 долара за доставка. Изключително несъобразително декларира и стойността на пакета за 200 долара.

От тук почват моите мъки - звънят ми от UPS, че имам пакет и не могат да ме намерят, а и трябвало да платя мито за "подаръка". Върховно учудена как така не могат да намерят 8 етажна бизнес сграда и как така ще плащам мито, оставям нещата за другия ден. Оказва се обаче, че нямам време за губене - тече срок от 5 дни, в който ми съхраняват пакета безплатно, а след него от милите хора от UPS ми начисляват по 5 лв. на ден магазинаж. Пресмятайки, че се връщам от хънимуун на 4 октомври и колко ще задлъжнея да тогава, се изстрелвам към митницата веднага.

Снабдена с нужните документи пристъпвам в тази светая светих - митницата на аерогара София. Посреща ме лунен пейзаж - празни гишета, папки с митнически докИменти по пода и никакви надписи кое гише за какво е (явно митинчарите имат телепатични способности и надписите са излишни). Единственият писмен текст бяха стикери с надпис "Подкупите вредят и на вас, и на нас!" (или нещо в този стил, точната формулировка ми убягва).

Престоят ми в митницата продължи около 6 (шест) часа и ми струваше около 100 (сто) лева. Изчаках чинно обедната почивка на банката, обедната почивка на митническия служител, сладките приказки на колежките му, разглеждането на каталога на AVON от същите и след четвъртия час се запитах за какво точно чакам. При заявен час на получаване на документите 13.30, аз ги взех към 16 и бях щастлива, защото имаше хора, които ги връщаха за другия ден.

След това пребродих полето - да, полето, защото път няма - до офиса на UPS, за да си получа пратката и накрая сама се закарах с такси в офиса.

Всичко това само за 170 долара доставка и 100 лв мито!

ПП Спестявам доста от подробностите, за да не стане прекалено дълго, но имам много ярки впечатления от митницата и от служителите й! Имам да кажа много и за служителя на UPS в Бостън и за цялата му рода до девето коляно! (дебилът написал София като SOPHIA, не сложил индекса на номера на улицата - примерно 6А, защото не бил нужен, и посъветвал приятелката ми да пише по-висока стойност на пратката, за да й важала застраховката)
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: септември 11, 2008, 11:58:34 »

Oh my ... търпелиФка
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 11, 2008, 14:41:34 »

Снежи, тези перипетии с пратките от САЩ са ми напълно познати! Моята най-добра приятелка си поръча то Викториас Сикрет няколко парцалки. Пристигат те в уречения срок и се започна  същата симфония, само че при нея имаше и повредена опаковка, което съвсем усложни нещата. Плати като теб мито колкото цената на пратката почти, разкарва се 3 дни по разни митници и офиси. И вече си е казала поръчки от САЩ НЕ!!!! То вярно да му се отще на човек......
Но по-важното е, че всичко е завършило добре good А какъв беше заветния подарък, който така измъчи всички, ако не е тайна рабира се.... blush
« Последна редакция: септември 11, 2008, 15:29:59 от Bybet0 » Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: септември 11, 2008, 15:06:07 »

Ще снимам довечера. Ами 2 сребърни пръстена за салфетки, малка кутийка за бижута, едни подложки за чаши от някаква специална негорима смола и някакви японски ароматни пръчици. Всичко естествено подбирано с много мерак, но цената стана тройна. Те изобщо не са стрували 200 долара. Под 100 били реално. Оня дръвник в Босътн й казал - "Пишете цената каква БИ БИЛА, ако не бяхте ги купили на разпродажба!?" crazy И тя писала... nea
А, как забравих - някакви бонобонки, които щяха да ми изядат главата, защото са храна.  girl_impossible
Писахме го "шоколад за лична употреба", което ми звучи като "дрога за лична употреба". laugh
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 11, 2008, 15:23:06 »

Мале....аз това нямаше да го издържа!!! Радвам се, че си успяла!! Сега ще се радваш много повече на подаръка!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 11, 2008, 15:38:23 »

Какво до ви кажа, събрах материал за цял филм. Как нямах с какво да снимам!  angry

А какви образи и гледки имаше - имаше една, която си беше закачила един печат на кръста, на синджирче й висеше от полата! (да не го загуби явно), а в ръка носеше, вместо закона за митниците, естествено каталога на AVON. pardon

Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: