Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:28:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на snezhito- 21.09.08  (Прочетена 92472 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: август 13, 2008, 21:31:37 »

честита темичка и от мен .......следя всичко с голям интерес.........
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: август 13, 2008, 22:46:45 »

snezhito, честита темичка! Много ми е интересно да следя твоето събитие, сега още повече ме грабна с подробното описание и снимковия материал. Благородно ти завиждам, че ще имаш морска сватба. Успех!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: август 14, 2008, 04:31:07 »

Снежи, страшна си в обясненията,а с този снимков материал уби рибата  funnytooth funnytooth laugh Bravo
Продължавай все така
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: август 14, 2008, 09:50:28 »

Снежи,
Вие в колко часа започвате в ресторанта?
Последно реши ли нещо за малките шаферчета?
А големи ще има ли?
Кога ще пътувате за медения месец?
Разказвай, разказвай!
Че днес не можахме да се засечем в скайпа.

Ами в ресторанта започваме в 19, но гостите може да идат и по-рано - има бар във фоайето на хотела, може да ударят по едно за отскок.laugh
Големи шаферки няма да има - изобщо не се интересуват и не показват никаква съпричастност към събитието, за шиене на еднакви рокли и дума на може да става. Но аз си го и предполагах. Исках да им наема по една от тези рокли:

но нещо не се навиха.

Малкото шаферче ще е 1 и ще е на 1 годинка. Ако ми кажете къде да намеря рокличка за 1-годишен бебешор, ще взема. В магазините има за от 2 годинки нагоре. nea

А за сватебеното пътешествие ще заминаваме на 27 септември - вече нямам търпепние да се махна от тази лудница! smile
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: август 14, 2008, 21:55:23 »

Проверява ли в магазините около ритуалната зала?
Аз скоро ще ходя да гледам за такива неща там и ако все още не си намерила нещо ще ти кажа поне там дали има.
Тези рокли и аз ги гледах - много са красиви!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: август 14, 2008, 22:18:17 »

Ами само в Десислава гледах, за 25 лв имаше чудни роклички, ама за от 2 годинки нагоре. В София в Сватбения център имаше за 45! за 1-годишно, но беше розова и си беше съвсем обикновена рокличка!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: август 15, 2008, 00:14:36 »

Снежи,много жалко,че никоя не се е наела да облече една от тези прекрасни рокли sad,мисля,че идеята ти е била прекрасна. Аз с радост бих била такава шаферка някой ден :)За малката шаферка не бих могла да ти помогна със съвет,съжалявам.Пожелавам ти все някъде да откриеш нейния приказен тоалет,за твоя голям ден!Успех
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: август 16, 2008, 09:19:45 »

Снежи,много жалко,че никоя не се е наела да облече една от тези прекрасни рокли sad,мисля,че идеята ти е била прекрасна. Аз с радост бих била такава шаферка някой ден :)За малката шаферка не бих могла да ти помогна със съвет,съжалявам.Пожелавам ти все някъде да откриеш нейния приказен тоалет,за твоя голям ден!Успех

Стискайте палци, с малко късмет може и да убедя 1-2 девойки да се дегизират като шаферки в тези рокли! Което е тъпо, защото роклите са прекрасни и убеждаване не би трябвало да има.
« Последна редакция: август 16, 2008, 09:21:52 от snezhito » Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 16, 2008, 09:33:47 »

Исках да си продължа фотодокументалистиката с

Чашите

вече са надписани, но по същество са си същите.

и Поканите (мое производство, сглобявани с материали от Слънчоглед и няколко знайни и незнайни магазинчета Wink)
Поканите отвътре

Поканите отвън

и още по-близак план

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: август 16, 2008, 14:31:27 »

Снежи, сега успя най-накрая и аз да видя при теб как вървят нещата, всичко е страхотно, което си показала, много нежно и изчистени са и поканите, и пликчетат и чашите. за големите шаферки и аз няамм думи, аз с най-огромно удоволствие бих облякла наета рокля за мен като шаферка, но здраве да е!! И аз затова а и за финансовата част няма да имам големи, за малка рокличка нямам идея, щом по магазините няма, може би трябва да се ушие! Къде ще ходите на медена седмица в края на септември?? Колкото до лудницата, разбирам те нпълно, от сега си предстявям какво ще е в деня!! Успех !!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: август 16, 2008, 20:18:47 »

Браво Снежи Bravo
Стискам палци за шаферките,но си напълно права,че изобщо не е нужно да ги навиваш при тези прекрасни рокли.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: август 17, 2008, 08:26:38 »

И аз стискам палци!
Ама те защо се дърпат?
Така или иначе няма да имат кой знае какви задължения, а то си е голяма чест булката да те избере за шаферка!
Ако имаш проблем с убеждаването свиркай, ще дойда да помагам!
Ти мислиш ли да ги ангажираш с нещо по сватбата?
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #27 -: август 17, 2008, 09:21:41 »

Ей,  snezhito , честита темичка  Bravo
Поздравления за избора на ресторант и особено на църквата!!! Аз страшно много харесвам градинката й, могат да се направят прекрасни снимки  good
Успех с шаферките  girl_wink
Активен
mariyanage
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #28 -: август 17, 2008, 10:02:39 »

браво за снимките и всичко! поздравления за приготовленията!:)
моята сватба ще е в същия ресторант:)
самият ресторант е хубав, но си права че има старшно много цветове. на мен са ми много нелицеприятни оранжевите столове, но за съжаление не можем да си позволим да облечем 115 стола с калъфи. споразумяхме се с Жекова (управителката) да сложат калъфи поне на столовете на масата на младоженците.
друго - от ресторанта няма грам украса:( даже няма платно, по което минават младоженците:(
вчера ходихме до там - допускат агенцията да ти направи украсата на ресторанта от 14 до 17 часа.
ние сме си поръчали едно сърце от балони и букетчета от балони, които ще бъдат поставени на 2-те колони. мислим и за други нещица, най-вече и за нашата маса.
аз имах идея да украсим ресторанта в морска тематика(, за да използваме синъото, жълтото, оранжевото), но от сватбената ни агенция ми показаха снимки на ресторанта. преди да пристигнат гостите всичко вече е сложено на масата. (типичните сватбарски маси с безалкохолни и алкохолни отгоре) и всъщност ми обясниха че каквото и да сложа по масите няма да се вижда и по-скоро ще пречи.
ще се радвам да споделиш твоите идеи за ресторанта:)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: август 17, 2008, 23:51:42 »

mariyanage, ти си злато. Тъкмо се чудех кога и как пускат за украсата в Корал. Относно бутилките и салатите - Жекова ме убеждаваше, че гостите нямало да останат доволни, ако няма ракия и салата на масата. Аз й казах, че съм готова да платя за допълнителен сервитьор, който да върши това. Естетиката на ресторанта ми е важна. Последно се разбрахме, че ще говорим като наближи... До видим. Ако има нещо, на което държа - то е да няма бутилки по масите и салати, които да чакат гостите. Ще си платя ако трябва, но украсата, която съм готвила с месеци, ще се види.
Много правилно си се насочила към морската тематика, там това отива. И ние ще сме с такава.

Шаферките - ами една се нави - сестарата на Владо. Ама не е ли тъпо само с една шаферка?...

Ох, последно да се похваля, взехме риза и вратовръзка... струват майка си и баща си, ама са много хубави.. и бижута за мен.

Лека!
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: