Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:53:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на snezhito- 21.09.08  (Прочетена 92602 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 12, 2008, 14:04:19 »

Аз отворих сайта в подписа на Красунката и почнах да си повтарям: "Ще имам прекрасна сватба, ще имам прекрасна сватба... " и така 20 пъти. Чакам сега да подейства, хихихи... girl_wink
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 12, 2008, 14:07:51 »

Снежи напълно те разбирам и не мен това ми е тантрата в момента.С това се будя вече и с това заспивам, защото иначе започвам да се изнервям и няма заспиване.А да ти кажа сутринта като гледах прогнозата за времето и замалко да се разрева от яд точно тогавали трябва да вали мамка му. beating
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 12, 2008, 14:09:42 »

Снежи напълно те разбирам и не мен това ми е тантрата в момента.С това се будя вече и с това заспивам, защото иначе започвам да се изнервям и няма заспиване.А да ти кажа сутринта като гледах прогнозата за времето и замалко да се разрева от яд точно тогавали трябва да вали мамка му. beating

Коя прогноза си гледала? До вчера даваха ярко слънце??
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 12, 2008, 14:30:41 »

На БТВ-то сутрешната.Дано да не познаят.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: септември 12, 2008, 14:53:20 »

На мен днес като ми се обажда едната шаферка, ми каза: "Верно, че за 21-ви си поръчала страхотно време. Дават го такова."
Аз прогнози не гледам, вас май пак предсватбената треска ви затресе.
Я по-ведро. Слънчево ще е времето на 21.09.08! Такова сме си го поръчали за цялата страна! SunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshineSunshine
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 12, 2008, 14:55:43 »

И аз това съм поръчала и само викам ДАНО.Навсякъде трябва да е  Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 12, 2008, 15:08:42 »

Направо ме заслепихте с толково много слънце!! girl_wink

Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: септември 12, 2008, 15:13:03 »

Сложи си слънчевите очила и банския, че ще има още!
 Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 12, 2008, 19:33:47 »

Снежи, сори ама голям съм заплес напоследък, пропуснала съм твоята темичка. От сега нататък обещавам да съм редовна. Поне я прочетох цялата, разгледах и галерията. Всичко ти е много красиво! А за слънцето - специално ще ти го поръчам!
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: септември 13, 2008, 10:09:53 »

леле милата,стига се панирва заради времето,то и на мен това ми е най големия ужас-понеже немога да го организирам слънчо да изгрее,но се надявам на 21-ви да пожелае да е с Теб т.е. с  ВАС и да си супер щастлива.
Мисля че засега го дават да е ок времето,ще стискам палци  good
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 13, 2008, 10:23:39 »

Ама аз изобщо не се тревожа за времето, само попитах Маги къде е гледала прогнозата и ме затрупаха със слънце като за тропиците. Хехех...  girl_impossible Wink

Айде аз излизам да купувам поредния наръч панделки и други дреболийки.

Варненките дали мога та ди кажат къде има във Варна будки за форнети - така по към центъра?
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 13, 2008, 10:32:14 »

мога да Ти кажа аз, с/у бинго мустанг има,на реда там както са денонощната аптека магазин за бельо и още какво имаше там не се сещам,но на 10-15 метра от аптеката има барачка с форнети,има разнообразие голямо,за другаде не се сещам в момента,на червеният площад е това.
« Последна редакция: септември 13, 2008, 10:34:23 от kikolina » Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 13, 2008, 17:04:35 »

Айдеее... И аз се наредих в отбора на булките с по два чифта обуки. blum Ама само 33 лв. бяха тези в Саламандър и не се удържах blum
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 14, 2008, 01:14:54 »

А на тебе парти кога ще има?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ