Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 04:37:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на KlaraFina - 30.08.2008 г.!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на KlaraFina - 30.08.2008 г.!!! (Прочетена 38323 пъти)
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
Отг: Сватбата на KlaraFina - 30.08.2008 г.!!!
«
Отговор #45 -:
август 22, 2008, 11:21:42 »
Бурканчетата с мед са ми едни от любимите подаръчета за сватби!!! А и са практични, въпреки че са мънички, после може човек да си слага в тях подправки или ситни бонбонки от типа на сен-сен и ментовите драженца, тези твърдите. Така подаръчетата ще са винаги в една от най - основните стаи в къщата и ще бъдат в употреба всеки ден.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #46 -:
август 22, 2008, 21:18:29 »
Момичета, аз съм в голяма чуденка
Колко е важно според вас булото?
Когато се прибрах в България не бях решила съвсем със или без було.
Когато ми слагаха обрачите на роклята забравих да пробвам как е с було и си казах "карай, и без було ще се омъжа".
Да, ама майката на приятеля ми,
, не можело булка без було и на мен само толкова ми трябва да се заинатя. Да, ама днес същата реакция и от моето семейство. Сега се чудя, дали найстина трябва да имам було. Това означава, че трябва да помъкна 10-килограмовата ми рокля из магазините и да търся було с цвят мръсно бял
Съжалявам, че не показвам снимки, но трябва да инсталирам програма за сваляне на снимките, после да ги намалявам... а за съжаление нямам време.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #47 -:
август 22, 2008, 21:23:42 »
Аз моето го сложих под косата и то само защото ми харесва този ритуал с прибулването от кумата, но не съм се забулвала, а после го махнах след официалната част.
А и познайте - бях с булото, с което майка ми се е омъжвала.
Понеже и аз се чудех - с було ли, без було ли, 1-во даже казах да ми запазят едно, после се отказах, накрая съвсем случайно, докато ровех из шкафовете, открих булото на майка ми - супер запазено, без да е пожълтяло, от много по-различен тюл от този съвременния и казах - то ще е!!!
Съвет:
Вземи някакво було, което горе-долу пасва на цвета на роклята ти и ако трябва се уговори да го върнеш и да го смениш с друго, ако не пасва.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #48 -:
август 22, 2008, 21:27:16 »
Мила, аз много исках да съм с було, ама много... Майка ми пък беше против, незнам поради каква причина. А пък аз винаги съм си мечтала за него, викам си, няма да имам друг път в живота си възможност и сега ще да е. Купувах було, не ми хареса, връщах го, реших да оставя за България. Като се прибрах обаче и отидох на пробна прическа и като обяснявах на фризьора каква ми е роклята (и особено този моя шал с цветята) и стигнах до заключението, че с було ще приличам на коледна елха. И реших с цвете в косата.
Просто е индивидуално. Недей да слушаш никой, че не можело без було. Решението си е твое. Прави каквото ти идва отвътре. На мен, честно казано, не ми липсваше. Добре даже стана, че го нямах, защото и без това този шал ми взе здравето и не можах да се насладя на хубавата венчавка. А аз щях до го махам след церемонията. Абе колкото по-малко неща имаш по тебе, които могат да те затруднят, толкова по-добре. Аз бих я карала по най-опростения вариант.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
август 22, 2008, 21:27:49 »
Клара Фина, не се шашкай,направи това,което чувстваш и ти самата искаш.Не слушай кой какво искал и как трябвало да е.Ти си тази,която трябва да си реши! Аз лично винаги съм искала було,т.к за мен булка означава да е с було
(не искам да засегна булките,които са предпочели да нямат). Можеш да отидеш до някой магазин и просто да пробваш как ще ти стои и как ти се възприемаш с него и така ще решиш по-лесно.Относно мъкненето на роклята,просо гледай за було в твоя свят,те обикновенно са прозрачни и немисля,че би имало осезаема разлика с роклята ти. Просто търси цвета близак до роклята. Това е моето мнение,дано съм ти полезна.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #50 -:
август 23, 2008, 09:06:22 »
KlaraFina, с було или без було - избора е само твой! Всякакви драматични истерии са ти позволени като булка ако това е начина да се справиш с натиска на околните
Шегата настрана - ако все пак решиш да си с було, не се притеснявай за цвета. Не е нужно да носиш тежката рокля по магазините, защото булата са 2 цвята само - снежно бели и слонова кост. Ако роклята ти е искрящо бяла, вземаш първото, ако е по-кремава - второто. Наистина няма много място за колебание и няма какво толкова са сгрешиш.
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #51 -:
август 23, 2008, 10:10:45 »
Може би първо трябва да решиш дали искаш Ти було и след това да търсиш вариант.
Мога да ти предложа, да ти дам моето - ако се харесаш с него - го слагаш, ако не - поне дилемата е решена, а после другата седмица ще си го сложа аз
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #52 -:
август 23, 2008, 11:11:59 »
Аз също исках було, харесвам ги много, особено дългитеее, ноооо мерих над 10 вида какви ли не, и какво да ти кажа ами просто без бях много по добре, дори майка ми която държеше много да съм с було , като ме видя ми вика ами майчеее по добре си без, така че въпроса е ти как ще се харесаш, обличаш роклята слагаш и преценяш, не е въпроса кой какво ти казва, а въпроса е ти как ще се чувстваш красива.
Активен
desy
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
август 25, 2008, 11:07:58 »
Какви свещи ти трябват? Тук в Стара Загора има производител мога да проверя за цена и да ти пратя?
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #54 -:
август 25, 2008, 16:26:37 »
Леле, KlaraFina
то не е останало време до ТВОЯ ден!
За булото наистина е много индивидуално! Моя съвет е да мериш и да се видиш с було. Така ще прецениш дали искаш или не! Аз бях категорична, че
не искам
! Всички около мен почнаха да ме разубеждават. Кога друг път съм щяла да сложа було, как може булка без було...всички ми казаха, че ТРЯБВА да имам!
Като тръгнах за рокля и още на първата проба продавачката ми каза да пробвам с було, за да се видия как ми стои. Аз се дърпах, но майка ми беше с мен, съюзи се с продавачката и ме накараха да пробвам! Като се видях...ахнах
! Изглеждах...и се чувствах...неописуемо! Първата ми реплика беше "ИСКАМ було на всяка цена"!!!
Така че пробвай!
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #55 -:
август 25, 2008, 22:10:31 »
Klarifina
аз май малко късно с включвам в твоята тема, за което моля за извинение. Да си призная очаквам с нетърпение твоята сватба, сигурна съм че ще е много стилна и красива. Наистина нямам търпение да те видя вече булка. Много се радвам, че вече е останало съвсем малко време и няма да чакам дълго
А за воала, аз не исках воал, но после в един момент се промених мнението. А прическата ми я направиха така че да може да се закрепи воала и после след церемонията да го махна. Въпрос на лично усещане е според мен. Прецени си сама и не слушай всички роднини, които точно сега са се сетили да дават идеи
Каквото и да решиш сигурна съм че ще си приказно красива булка.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
август 26, 2008, 13:16:12 »
Хей как е настроението? Оздравя ли? Едва ли имаш много време да пишеш, дано поне ни четеш от време на време.
За булото.......ами...какво да ти кажа, те другите преди мен са го казали - ТИ СИ РЕШИ! Ако се харесваш и искаш - ОК, ако ли не - няма кой да ти наложи було на главата. Пожелавам ти най-веселата сватба /да ти отива на името
/ и не се давай.....много усмивки ти изпращам.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #57 -:
август 26, 2008, 13:26:09 »
Лелееее, ама то наистина не останало, а тя булката съвсем се загуби някъде. Ако имаш време драсни как е положението. Вече предполагам всичко е готово? Пожелавам ти невеоятна сватба и мноооого хубаво време
. Ще чакаме да се разпишешако не сега то след сватбата и чакаме снимки.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
август 26, 2008, 13:30:57 »
Хей, мила , ама то почти си дойде ГОЛЕМИЯТ ДЕН!
За булото си е само твое решението и съм сигурна че с него или без ще бъдеш приказна булка! А аз ще имам честта да те видя и поздравя
А и да се проявя като папарак за всички любопитки тук
Активен
Kiksi
«
Отговор #59 -:
август 26, 2008, 13:57:13 »
Хехе,
beb4e
, ще чакаме от теб като виден папарак на 1-ва линия горещи новини, снимки и инфо от първа ръка, да се смилиш и да не ни забравиш - поне няколко изреченийца и една снимчица да ни пуснеш на първо време, преди триумфалното завръщане на новата бургаска снаха КлараФина, хич няма да ти се разсърдим
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
9
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на KlaraFina - 30.08.2008 г.!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден