Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 16:27:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на gostenka_82 - 30.08.2008г. !!!
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на gostenka_82 - 30.08.2008г. !!! (Прочетена 57527 пъти)
micedj
Сватбар
Публикации: 163
Отг: Сватбата на gostenka_82 - 30.08.2008г. !!!
«
Отговор #150 -:
септември 01, 2008, 07:37:01 »
Честито на най-прясната булка!
Пожелавам ви щастие и любов и пълна къща с детски смях!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #151 -:
септември 01, 2008, 08:44:48 »
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #152 -:
септември 01, 2008, 08:49:25 »
Хайде още една пловдивска снаха!
Честито сладурка, пожелавам ви много любов и дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #153 -:
септември 01, 2008, 08:51:06 »
Честито!!!!!! Нямам търпение да видя снимките, сигурна съм, че си била прекрасна булка!!! Бъдете много щастливи и влюбени!!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #154 -:
септември 01, 2008, 09:35:33 »
Честито на младоженците!
Пожелавам ви много любов и дълъг и щастлив семеен живот и пълна къща с деца!
aranjivovka-1.jpg
(17.3 KB, 200x200 - видяно 1841 пъти.)
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #155 -:
септември 01, 2008, 16:49:07 »
здравейте момичета,
сватбата мина, беше страхотно, ще се опитам да разкажа как мина денят.
Вечерта преди сватбата, към 20ч. отидох при наще в хотела, до тогава търчах по последните приготовления.
Вечеряхме, пийнахме, легнах си и заспах, сънувах глупости;
станах сама, отдавна не ми се бе случвало, в 6 и нещо, поизлежавах се докъм осем;
станах, слезнах да закусвам статко, после си събрах нещата и отидох на фризьор, татко ме закара, забравил си беше гсм-а, аз се върнах да му го взема, после тъкмо тръгнахме - сетих се, че не съм си взела пари; обратно;
закъснях с 15 мин. за фризора, но момичето се справи чудесно и бързо;
дойде кумата и слезна да й правят грима, докато мен ме фризираха;
дойде и сестра ми - поголовно закъсняла, но и на нея не и беше лесно; направиха и грим, аз изчаках и седнах аз; после на нея и направиха лек маникюр - само й сложиха лак;
и така, в 13.50ч. тръгнахме двете снея към хотела;
тичам аз, тя се облича, мама се облича, татко се облича;
аз бях викнала шаферките и някои приятели, качваме се всички горе; нашите не са готови;
влизам аз в стаята, от която ще ме взимат и ... ужас - супер разхвърляна, какво ли нямаше...почвам да се изнервям, казвам на приятелките ти това сложи там, събрах всичко и го махнахме;
викам мама и сестра ми да ме обличат, те ... не са готови, аз започнах да се паникьосвам, младоженецът трябваше да дойде в 14.45ч., аз аз ужас - по гащи само;
накрая се разбеснях и почнах да викам;
мама не помни как се връзват връзките - беше блокирала, сестра ми изобщо не ги беше виждала; 15 мин. не можем да облечем роклята, аз вече викам, някак ги нанизаха тия връзки и хоп....клаксон, моето момче пристига, аз аз ... не съм готова; ужас;
само погледнах през прозореца, вече щастлива и се паркирах на леглото и в този момент влиза фотографката, набързо направи снимки, после оператора, снимах се ... не знам вече с кого, нямам спомен;
и моето момче влиза.....
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #156 -:
септември 01, 2008, 16:53:45 »
Ей gostenka, ти се появи!
Чакам подробно разказче, ще следя цяла вечер твойте преживявания!
Активен
gostenka_82
«
Отговор #157 -:
септември 01, 2008, 16:59:37 »
влиза и аз в последния момент се самозабулих, кумата не влезна да ми даде букета, всички се бяха панирали, а им бях казала толкова пъти .... не можахме да се поснимаме;
влиза моето момче в стаята и двамата замлъкваме .... направо ... беше толкова хубав, че не можах да кажа нищо в продължение на няколко секунди;
и ме цунка, нищо не казва и аз си мислех, че не ме е харесал, понеже нищо не казва или че поне не съм прекрасната му булка;
търси обувката, намерия, след каот аз му подсказах солидно, сложи ми паричката, обу ме, но паричката падна;
после, кумата дава букетите, аз не си разпознах кой е моя...
дава гривните и бутониерите, аз сама слагам всичко;
гстите ме гледат, а за бързам да закича, никой не помага, само кумата търчи като луда, милата;
гривните - ок, мъжете с бутониерите - ок, но жените ... казвах им аз - слагайте гривни, не, искали си по традицията, ама като нямат джобчета на блузките и бутониерите са от ест. цветя с нещо като мини вазичка от пластмаса .... ужас, махам аз тая пластмаса, взимам едни малки безопасни и почвам да се мъча;
сестра ми ми помогна малко и успяхме да закичим роднините;
всички седят и ме гледат и аз веднага, амам какво сега ме гледате, я сипвайте по чашите да ми кажете наздраве ... и така някои си сипаха да се чукнем;
после слизаме, всички се изнасят, а ние с татко и кака - последни;
той ме води, а тя да заключи и т.н.
слизаме пред хотела и ... татко ще ме дава на кума, той се насълзи, а аз хлипам в сълзи .... мъчно ми е, че на него му е мъчно .....
качвам се в колата и мама дебне да ни лисне вода с менчето; тръгваме, завихме надясно по пещерско шосе, а всички останалаи .... наляво....
нямаме си гости, само ние, младоженецът звън и пита брат си - той водеше колоната, накъде е свил и той - наляво.....
хайде, ядоса се, и той като мен ... нали му казах, колко пъти му казах ...
аз го успокоявам, шофьорът пълзи, и ето ... гостите савече след нас....
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #158 -:
септември 01, 2008, 17:06:38 »
Първо да честитя на младото семейство. Пожелавам ви всичкото щастие на света да се събере във вашето семейно гнездо. И второ - а СНИМКИИИИИИ?
Активен
gostenka_82
«
Отговор #159 -:
септември 01, 2008, 17:14:00 »
и така, стигаве до истор. музей, тук затворена ул., там не знам си каво си, но ... нали е сватба, нарушихме пр-лата;
спираме на самия площад; гостите и те след нас, кой-къде намерил;
ама ... предната булка не е излезнала .....
аз се скрих с букета и затворих очи, стоя си в колата и само повтарям, като се махне ми кажете, че си стискам очите;
излизам със затворени очи и не гледам, изведнъж някой само ми прошена - тръгна си булката - няма я вече;
и аз спокойна, вкараха ни в залата с кумовете и шаферките;
а те .... шаферките, уж ще ми държат шлейфа, вместо обаче него - хванаха обрача, аз им викам - пуснете, те не чуват и вдигат и дърпат още повече, аз накрая се обърнах и изкрещях - пускайте, че ще се пребия;
ужас.... представяте ли си как щях да се изпльоскам .....щеше да е глям смях, а аз щях да полудея;
пуснаха тоя обръч накрая и тръгнахме към залата, фотографката ни направи снимкина портата, влезнахме, качиха ни горе по стълбите и гостите почнаха да влизат след това;
аз вече се успокоих, гостите от София бяха тук, значи няма изгубени по пътя, неразбрали и пр., докато те се наместват, аз ги гледам отгоре, а те се чудят ние къде сме, аз махнах на родителите, те вдигнаха поглед и всички гости разбраха, че ще има сватба, а не сме им избягали....
и така, пускат менделсон, ние тръгваме ...и вместо кумът, младоженецът се нарежда до мен... и за му викам, а ... ти не още, ще чакаш до заветното ДА;
смениха с;
слизаме ние тържествено, аз си гледам в краката.... почват там да ни говорят нещо и ме питат, а аз нещо блея и улових съгласна ли сте?
и си викамм, леле, защо мен първа питат, искам второ, ако той каже не ... шега разбира се....
просто се чудех дали съм чула правилно съгласн
А
ли сте или питаха него, после веднага реших - дамите са витаги с предимство и без да му мисля, не много високо казах твърдото и решително ДА;
И ГО ПОГЛЕДНАХ;
ПОСЛЕ И ТОЙ КАЗА ДА;
хайде да слагаме тез халки, че нямам търпение... и първо той на мен, подавам аз ръка и направо щях да умра от срам, треперех като листенце при вятърна буря ...сложи той, после аз на него;
той беше супер притеснен, аз го успокоявам;
после пак нещо ни говориха и ни викнаха за подписите ... подписах аз,
и той, а аз стоя до него и с вдигнат вече крак само чакам, той подписа, остави химикала и ... ме погледна, аз лекичко го бях настъпала и го гледах с ехидна усмивка;
а той от притеснение забравил милия;
после поздравихме родителите, пихме от чашите - не ги кръстосахме, но гонаправихме супер спонтанно и се цункахме;
а след каот си казахме да и обявиха брака, той ми вдигна воала и ме цунка и .... в този миг ните чувах, нито виждах;
после разчупихме питат и ... аз така я хванах - почти цялата и съответно отчупих по-голямото парче;
но той ми спори де... по-късно и брат му му каза, че аз съм заграбила повече;
.................
Активен
gostenka_82
«
Отговор #160 -:
септември 01, 2008, 17:32:30 »
снимки - ще пусна една две любителски, още нямам други;
после всички ни поздравяват и разбрах, че повечето гости са дошли в гражданското и много се зарадвах;
всички седнаха, беше много добре, точно това много ми хареса;
после ние се върнахме в залата и ни направиха снимки на пианото;
после и на площад съединение;
и тръгнахме;
пристигнахме пред църквата, снимаха ни в стария град - фотосесийка и после пред църквата;
влезнахме и в църквата;
там ми стана адски топло, започнах да се потя, вир вода; ужас;
притесних се как ще съм на снимките, а един приятел помислил, че ще припадна;
венча ни попа, не ни мота много, бързо мина;
но при едно от пристъпванията напред кумата ми настъпа роклята и усетих, че връзките се развързаха и в миг изпитах поредният ужас ... вече се виждах гола насред църквата; е, не стана, но после кака - тя бе едната шаферка, ме позавърза;
излезнахме, биха камбаните, снимахме се, после по стълбите надолу, по колите и към ресторанта;
снимаха ни на мостчето и още тогава изпаднах в бяс и ужас, кръвта ми се вдигна до над косите, щях да гракна с пълно гърло .... тия ....да не казвам какви от ресторанта, на мятото на масите ми - пуснали външни, ужас, едната ми маса изкарана изпод навеса и сложена точно там, където трябваше да извиваме хората, на дансинга;
направо ми идваше да хвана един чук и да им размажа тъпите и прости глави; такива .... не съм и мислела, че може да има;
бях им направила схема слънце, повтаряхме го сто пъти, а те все ми викат тука не може, там не може, като питам защо .... няма отговор;
хубав ресторант, но един съвет към бъдещите пловдивски булки - не си правете там сватбите, наистина са много зле; не можело тортата да я докарат по-рано от 17.30, но алкохолът, още отпетък вечер да бъдел там; после ще ви разкажа как ми прецаха украсата по масите тия ....
имахме wellcome drink и вместо на широкото, сбутали ни до кладенеца на тясното, направо при масата на родителите, а на широкото - седнал шефът на р-нта и гледа лошо, вместо да се радва, че в тоя мъртъв сезон, когато заведението му е празно ние му плащаме цената, която е поискал;
минаха гостите, поздравиха ни, снимахме се с всички, поднесоха подаръците и се настаниха;
после почна програмата;
беше страшно, агентката беше украсила невероятно, просто .... страхотно красиво беше;
но вие сами ще се убедите, като пусна снимките;
.............
Активен
gostenka_82
«
Отговор #161 -:
септември 01, 2008, 17:50:01 »
имахме водеща, започна посрещането, аз мояга чаша така я засилих, че малки стъкълца чак хвръкнаха обратно нагоре;
ритнах менчето и седнахме - точно за ок. 1 - 2 мин., после първи танц, имахме римски свещи, беше страхотно, наистина, много красиво се получи;
после поканиха и кумовете, после и родителите и сестра ми с приятелят й;
после аз имах символично прощален танц с татко после танци - хора, аз направо си умрях на смях, викам на водещата - какви хора, булката и едно не знае....
на шега разбира се, не съм седнала цяла нощ;
играх яко хора, танцувахме и после дойде ред на програмата, всичкиси седнахме, ние поотпочинахме, а гостите, които не очакваха, ахнаха от комбинацията фолклор с вариете;
просто тези момичета и момчета направиха страхотно шоу;
а ние отпочинахме малко;
хората пийнаха и хапнаха;
после ... пак танци - манци;
по едно време усетих адска болка в дясното стъпало, бях на 10 см. тънък ток, но ме болеше само 1 крак,
свалих обувките и видях, че подплънките, които сложихме с една приятелка на възглавничките са различно поставени, съответно - едната наобратно и от това ми стана ужасен мазол;
после се обух пак и си продължих с обувките, макар че потанцувах и босичка;
после букета и жартиера, свалихме го не на джо кокър, а на мадона;
после тортата, после танци-манци и после ... свършииииии
платихме си, а тези сервитьорите от р-нта си изпросиха и по 30лв. бакшиш за взеки от тях, ядосах се ужасно, защото освен, че спестиха ок. 40% от тортата, ние им дадхоме алкохол да се почерпят и щяхме да им оставим бакшиш и без да си го просят, но както и да е;
трябваше да разрежем тортата в градината на тревата, но се изпокарахме, забавихме се, викам, ае, гледайте си работата, нищо няма да ви дам накрая, и 1 лв.; те склониха, но аз вече се бях ядосала, махнах с ръка и викам айде - ми те вече я бяха сложили посредата, на дансинга;
в суматохата, водещата не обяви зарята, после забрави за 1 игра, която трябваше за направим с тортата;
ма то.... с тия идиоти от р-нта....
както и да е де;
аз бях казала но повечето гости горе долу каква е програмата и най-вече за зарята бях казала;
после реших повече да не показвам, че се ядосвам, защото така притеснявам и водещата, и младоженецът и най-вече си развалям собствения празник;
към 12.30 повечето гости си бяха отишли, по-възрастните да си почиват, а по-младите в брилянтин, защото имах резервация и им бях казала да заповядат там, когато поискат след 22.30ч.
и какво сега, не само ядовете в р-нта, ами и тоя управител на брилянтин ... пуснал ми половината маси на свободна консумация, защото отишли само 10 човека;
тоя направо ми идваше да го убия вече;
неми пускат хората на входа - било пълно;
а за се разправям с плащане и пр.
навря ми гостите, които бяха над 40 човека на място за 20...
така, вместо хората да имат място и да пият мнго, пийнаха по едно и си тръгнаха, съвсем нормално, аз исках направо да се обърна и да си тръгна;
както и да е;
вместо да спечели от тези хора ок. 1000лв., остана само с 400лв.
а аз си ги знам и съм убедена, че ако имаше изобщо как да останат, щяха да изпият мноооого повече;
ми да е жив и здрав;
това заведение за мен си остава със супер тъпа политика;
защото има маси, които си остават празни цялата вечер, но не им ги пускат на свободна;
иначе, наистина беше един прекрасен ден и това, че си спомням всички тези тъпотий съвсем не означава, че съм си развалила празника
..............
Активен
gostenka_82
«
Отговор #162 -:
септември 01, 2008, 17:53:57 »
сестра ми, родителите ми, моята приятелка Криси - просто .... ако не бяха те .... тогава щеше да е истински кошмар;
но пък, няма как всичко да е идеално;
гостите много са харесали сватбата, не са обърнали вниманиена всички тези подробности;
беше невероятно;
тук искам да изкажа мнение:
р-нт острова, може да е хубав р-нт, но собственикът не знае как да се държи и само проваля празниците на хората;
в никакъв случай не го препоръчвам!!!!!!!
агентката - просто the best!!!!!!
и само да кажа, че имах 3 шаферки, но Криската се справи сама за 10 шаферки;
тук изключвам сестра ми, защото тя нямаше как и това, което Криси свърши, да го свърши тя!!!
Активен
gostenka_82
«
Отговор #163 -:
септември 01, 2008, 18:42:36 »
сложих 1 снимка в галерията
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #164 -:
септември 01, 2008, 18:52:10 »
Страхотен разказ и това което виждам на снимката също е страхотно - мн сте готини....
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
16
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на gostenka_82 - 30.08.2008г. !!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден