Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 15:51:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на gostenka_82 - 30.08.2008г. !!!  (Прочетена 57521 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #135 -: август 27, 2008, 09:51:48 »

Да, това да ти се закача роклята на ръката е страшно удобно. Миналата година роклята на една приятелка беше така и не изглеждаше да й създава каквито и да е било проблеми по време на вечерта, а аз на няколко пъти щях да се пребия по време на хората, защото шлейфът ми не е достатъчно дълъг и нямах въпросната връзка.

Ако мога да дам скромно мнение по въпроса за епилацията - не рискувай да си я правиш преди сватбата - никога не се знае. Дори да е препоръчан специалист, ако вземе да се изтърве точно сега (на всеки се случва) ще съжаляваш винаги. Направи си каквото си правиш винаги (изпитано) пък за ел.еп. ще видиш после.

Браво за морето !! Много добро решение - със сигурност ще си в пълна форма за сватбения ден. А и аз като Ели се вълнувам от описанието на роклята и искам да я видя  Eeager

Чудесно се справяш с организацията. Давай все така, че не остана време  Wink
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 27, 2008, 10:12:52 »

Не остана, само три дена и ще си Булка! Girl_hide
Виждам, че се справяш чудесно с организацията! С тортата се е получило чудесно, че даже и ефтино! Bravo Покажи ин снимки на тортата и менютата, ако имаш!
Наслади се на последните дни мома, а ние почваме обратното броене и ще чакаме да дойде събота! yahoo
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 27, 2008, 10:26:51 »

Гостенка и при теб не остана, още малко и ще си госпожа.Всичко звучи прекрасно, така както си го описала.Пожелавм ти малко почивка преди важния ден и след това едно незабравимо изживяване.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 27, 2008, 15:15:53 »

леле,

не ми остава време да седна дори;

днес чак сега успях да седна за малко;

ел.епил. си направих при жената, която си ме прави, всичко мина ок; много е добра, струва ми 10лв.

днес правих нова пробна прическа, защото фризьорът е болен, вчера направо щях да припадна, като ми казаха, но сега всичко е ок;

ще ми я прави момичето, с което той работи, днес направихме пробна, направо супер се справи; само ще искам да я постегне малко;

взех и сватбените бонбони, поръчахме бонбонииера от 100 бонбона за 26 лв., а тя си е с бели кали и си пише отгоре сватбена бонбониера;

уточних се с агентката, в петък и нося всички джунджории и та в събота се заема с р-нта да го попреобразява;

Ина, вашият много ми хареса, направо е супер украсата, браво на майстора, 6 месеца - но.... направо супер!!!!

и през гражданското минахме вчера, платихме;

аз не си бях попълнила полетата за фамилията, младоженецът само ме вижда как нещо мисля, първо съвсем повърхностно, хайде де, какво се чудиш, но като видя на какво се чудя ..... направи една физиономийка на млако дете и само каза: хайде де, вземи яяяяяяяя

е взех я, малко ми беше мъчно, цял живот съм си била с една, която си я харесвах, а сега с нова, но ... ще свикна;

утре и моите розители идват в пловдив; ще свършим и с тях някои нещица;

само вчера и онзи ден отпаднаха по 3 човека, общо 6... то до събота, ако карат така ...

направих разпределение по масите, списък и схема за агентката, кой на кое място седи, на картичките с имената на гърба написах номер маса и позиция, съгласно схемата; картичките на всяка маса увих в хартия и я надписах: маса номер .... роднини булка
нещо такова де;

довечера ще отидем на вилата на младоженеца, тук не можем да се наспим, много е топло и задушно, а там е хладно;

уф, горе-долу съм попривършила нещата, но пак има; все нещо изниква;

не ми хареса как миришат тоалетните в заведението и взех 2 ароматизаторчета, които агентката като украсява ще сложи; по отзад, при тръбата, ако се сещате, те са от тези дето им семаха едно фолио отгоре и вътре е аром. гел;

толкова много неща ми се случват в рамките на 1 ден, толкова места наобиколих и направо ... вчера изпаднах за кратко в едно такова неприятно състояние, просто не можех да приема нито 1 дума, пълен блокаж, но сега съм ок;

изнервена съм, признавам си, но ще ми мине;

то сигурно това е предсватбената треска ....
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #139 -: август 27, 2008, 15:34:42 »

Чудесно се справяш !!  good good good

Като каза тоалетна, веднага ти пускам една идейка - бях сложила в тоалетната на ресторанта един панер, в който имаше мокри кърпички, тоалетно мляко, тампончета за почистване на грим, клечки за уши (също за корекции в грима), пила за нокти и апсирин. Жест към гостите. Ако ти допада - заповядай  Wink
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 28, 2008, 17:54:21 »

Ина,

ти си страшна, идеята ти е страхотна, но в нашия ресторант са малко особени,

аз ще скрия ароматизаторите;

искам само да кажа на всички, че пооправих нещата, останаха задачки и за утре;

всеки ден отпада по 1 човек от гостите - средно де, ту 3, ту 1.

Трябва да купим само подаръци за кумовете.

Това е засега,

когато мога, ще пиша пак.
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 29, 2008, 14:56:55 »

gostenka_82 ,

Хайде не остана.....дойде и твоят последен ден на госпожица.....от утре ще си госпожа....Пожелавам ти един прекрасен и незабравим ден, който да запомниш завинаги....

Весела сватба!
chee chee chee
Dance2 Dance2 Dance2
Aviator Aviator Aviator
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: август 29, 2008, 15:36:46 »

Пожелавам ти весела сватба weddingday,
                                 красива булка Makeup
                                                 и много купон! Party time
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #143 -: август 29, 2008, 20:35:53 »

Гостенката, ти си !!

Пожелавам ти да си в пълна форма, да изпиташ пълноценно всяка секунда и тя да остане запечатана в паметта ти !! Имайте прекрасна сватба !! Наслаждавайте се !!

Целувам те силно  kiss2
 Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: август 30, 2008, 07:32:25 »

Ето го и твоя ден!
Пожелавам ти да бъде един прекрасен слънчев ден, изпълнен с много любов и щастие.
Приказен ден! weddingday
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: август 30, 2008, 08:22:26 »

Ето го и твоят ден! Пожелавам ви от все сърце един слънчев, красив, щастлив сватбен ден изпълнен с много положителни емоции!!!
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 30, 2008, 16:50:03 »

Ето, че дойде и твоя ден.Пожелавам ти най-незабравимия и щастлив ден в живота ти, вечно да се обичате и  да сте щастливи.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 30, 2008, 20:08:25 »

Мила Яна, честита сватба!!!! Обичайте се безумно цял живот, правете си компромиси и се уважавайте и най-скоро ви пожелавам да ви радва едно красиво бебенце, а по-нататък още smile
При тебе вече веселбата е започнала, пожелавам ви страхотен купон, много усмивки и красота!
Целувки от мен!
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: август 30, 2008, 21:17:56 »

Яна най- искрени пожелания за невероятен ден с невероятна булка и младоженец и още по- невероятна сватба Flower
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 31, 2008, 07:17:47 »

Честито!
Желая ви много щастие и постигнати мечти! Good luck
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай