Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:45:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как се възстанових след бременността и раждането!  (Прочетена 66579 пъти)

Vessi
Професор
Публикации: 340

« -: юли 24, 2008, 17:38:14 »

Ивана колана за пристягане е супер.Аз също съм на мнение че трябва да се ползва и е много удобен.Поради факта, че тук не успях да намеря подобно нещо си бях купила обикновен бабешки ластичен колан тип - кюлоти от тези дето ромите ги продават "2 чифта -5 лв." и ми върши същата работа.Но горещо препоръчвам на всички след раждането да го носят - всички месца се прибират за около 1 месец,поне при мен беше така!
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 24, 2008, 17:48:57 »

А ако раждането е секцио дали може да се носи такъв колан?
Извинявам се за  Offtopic
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 24, 2008, 17:49:54 »

Аз препоръчвам и този, аз лично съм много доволна от него http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2931

Аз съм секцио и няма проблем
« Последна редакция: юли 25, 2008, 12:17:39 от Rossistela » Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 24, 2008, 18:48:39 »

Аз също носих колан, и съм секцио.Носих го от 11 ден след раждането до към 30 ден.Имаше ефект, но без упражнения няма да се прибере коремчето напълно.
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 24, 2008, 19:00:00 »

Благодаря ви момичета. Аз май ще се наложи да съм секцио и се притеснявах дали мога да нося стягащ колан. Но като дойде време ще видя какво ще е полужението.
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #5 -: юли 24, 2008, 19:56:04 »

На мен пък докторката която ме оперира, ми каза, колан в никакъв случай да не нося до 30я ден на операцията...и аз го сложих към 25тия някъде  huhhuh.gif...Иначе и моя е от този тип като на Веси....само че май го взех голям номер и много не ми върши работа nea..освен че спарва многооооо
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #6 -: юли 24, 2008, 20:36:44 »

Аз също съм секцио.Започнах да нося сексапилните гащи 3 дни след операцията до към 30 ден защото както Мая казва адски спарва ама .....Трай бабо за хубост pleasantry
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 24, 2008, 20:38:17 »

Аз съм чувала че колан при секцио не се препоръчва до втория месец :girl_impossible:А сега де??Кой прав кой крив!!!Много странно но може би всеки лекар казва различно не знам!! huhhuh.gif
Иначе аз съм с коремче от тийнейджърка!!!И ще трябва да понося пък и аз мисля да съм секцио...
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 24, 2008, 20:43:44 »

На линка, който е пуснала Ивана за нейните бермуди пише, че са и за секцио, пише си го в сайта.  crazy crazy crazy
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 24, 2008, 21:01:57 »

Прочетох но никъде не пише колко време след операцията *THUMBS*Както и да е лекарите ще си кажат!!А не е ли много спарващо с такъв колан??Както и много стегнато??
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 24, 2008, 21:12:41 »

момичета, до колкото зная колан - било то за след бременност или просто за проблеми с кръста не се носи постоянно. мисля, че е до определени часове на ден. след това колана притиска прекалено много коремните органи.
относно какво пише на някой си сайт - ми много зависи колко са компетентни хората...като си зная приятелите уеб дизайнери - хабер си нямат от секцио и тн...
доктор, на който можем да се доверим или добър информатор от интернет - това са двата за мен "правилни" източници.
за стегнатост - обикновено коланите имат размери, за да е поносимо носенето.
« Последна редакция: юли 24, 2008, 22:21:50 от Anichka » Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 26, 2008, 11:06:24 »

Аз също съм секцио и сложих колан след като ми махнаха конците, т.е. след седмия ден. Носих го от сутрин до вечер два месеца и имаше резултат, но наистина в жегите много спарва. Но колана май не може да свърши цялата работа - трябват и упражнения. Поне при мен така се оказа.
Активен
cremcaramel
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #12 -: юли 26, 2008, 15:39:13 »

Аз лично няма да нося колан. Не съм свикнала някой друг да върши работата вместо мен Wink Мисля, че с подходящо хранене и спорт ще имам по-добри и по-приятни резултати, отколкото увита в някаква спарваща тъкан smile
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 28, 2008, 13:53:45 »

Аз още преди да ми махнат конците без да питам АГ ми каза вече да го сложа  good значи е било към 4 ден след операцията и се чувствах по добре отколкото без него, може би защото не се тресът вътрешностите като без него докато се наместят give_rose особено като се возиш по перфектните ни пътища beating
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 28, 2008, 20:53:27 »

Милички, пускам тази тема, тъй като много от нас вече станаха мами, а на други това им предстой и като суетни жени всяка от нас иска бързо и лесно да влезе във форма. Нека тук споделяме кой как се справя с това.... good
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: