Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:54:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008  (Прочетена 93361 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 01, 2008, 08:36:01 »

Здравейте момичета!!!Завърнах се най-накрая!!! Много благодаря за пожеланията!!! Много сте мили всичките, много се радвам, че съм ви харесала!!! Тези дни ще имам снимките от фотографа и на диск и ще направя албум, много подробен, надявам се!!!Снимките са на хартия и са много хубави!!! На медената седмица изкарахме много хубаво, малко бях изморена в началото, но имаше плаж, море, хапване...еи такива неща yahoo Днес съм вече на работа, вчера се прибрахме след обяд, подреждахме подаръци и чеиза и още съм малко уморена, но всички тук много ми се радват!! Довечера ще купуеаме с милото пералня, подарък от нашите, печка, от едната ми леля и хладилник и от баба и дядо прахосмукачка:)) Събрахме парички и за кола, и пак май ще говоря с шефовете!! Ако не тази, друга!!! Милички, нямам търпение да направя албума за вас, но още малко търпение!!! Целувки!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: септември 01, 2008, 08:50:43 »

Добре дошла, Ванили  Welcome
Много хубави подаръци си имате, а пък щом ще си ги избирате и само.. още по-добре  good
Разкажи ни повече за медения ви месец  tease
С нетърпение чакам да видя целия албум  girl_wink
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 01, 2008, 08:52:31 »

Добре дошла и от мен, Vanilly!

Още веднъж да кажа, че си била наистина много красива булка! Bravo Bravo Bravo

Хайде пък ние тук с трепет и вълнение очакваме да видим твоят албум и да прачетем разказчето!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 01, 2008, 08:58:37 »

Добре дошла отново! Не знам за другите, но аз лично съм адски нетърпелива да видя още снимки!  yahoo А и да чуя отзивите за книгата! Макар че съм сигурна че всички са били много впечатлени и трогнати  give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: септември 01, 2008, 09:09:32 »

Добре дошла отново Welcome много серадвам, че седмичката е била хубава, че сте си починали.Радвам се, че подаръците ще са от полза и си ги избирате вие.
Чакаме още снимки, много сме нетърпеливи всичките  blush
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: септември 01, 2008, 10:07:26 »

Добре дошла от медена седмичка! Flower
Sunshine Sunshine Sunshine
Искам да ти кажа, че сте били страхотни младоженци, много лъчезарни и влюбени! Бъдете винаги така! give_rose
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 01, 2008, 14:08:18 »

Ванили, добре дошла, госпожо  girl_wink Много красива булка си била и едни таки влюбени сте на снимките.... heart Нямам търпение да покажеш цели албум.
Получили сте супер подаръци, браво! Bravo
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: септември 01, 2008, 22:31:57 »

Vanilly честито  Сватбаааа!

Много сияеща булка си, наслаждавай се на всеки миг магия между теб и твоето момче!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 02, 2008, 06:05:00 »

Добре дошла!
Много красива булка си била и нямам търпение да рзкажеш по-подробно и да направиш албума за нас! good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 02, 2008, 08:06:41 »

честито Ванили много красива си била !!!! smile бъдете много здрави и винаги влюбени !!!! горчиво !!!! smile  heart heart heart
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 02, 2008, 16:43:27 »

С това положително излъчване...просто си прекрасна.

Радвам се, че медената седмичка е била ок и се присъединявам към отбора на нетърпеливо чакащите още снимки! Bravo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 02, 2008, 20:18:30 »

Добре дошла госпожо.Била си лъчазарна и нежна булка.чакам с нетърпение повечко снимки че ако мислиш че ще ни залъжеш само с тези снимки няма да стане.Чакаме те на линия като поотдъхнеш.
Неспирайте да се обичака илно мило семейсто и да вървите ръка за ръка и рамо да рамо напред.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 03, 2008, 08:10:33 »

Момичета, благодаря ви за така топлото и радушно посрещане!!
Определено сега като минава времето мисля само за положителните емоции и как всичко е било страхотно, определено не съм се представяла така хубава булка, с такъв стархотен съпруг и всичко около мен да е така както го искам! Определено в началото бях нервна, с напрежение чаках да видя дали всичко ще е на ред, но накрая се изморих от това и започнах да се наслаждавам! Всички гости са си изкарали страхотно, много казаха, че това е била най-хубавата сватба, на която са ходили, защото всичко бе непренудено, бяхме с настроение и се получи като купон, аз се чувствах като на купон, само дето бях с бяла рокля!!! Имаше страшно много танци, в някои имах чувството, че за миг ми спираше дъха!! С милото, с Баща ми, който на една песен така ме премяташе, че се чувствах като акробат, бе страхотно, водех хора, броях стъпките с кума, който малко ги пообърка, и се вкючвах в други, които не знам и само си подскачах!! Водех ги с кърпичката на баба, за която бях споменала! На една песен така се въртяхме с любимата ми баба, тя бе най-щастливия човек на сватбата, че за миг ми се искаше времето да спре и да запази този спомен!! Надявах се някой да ни е снимал в този момент и с радост видях снимка!!
Бях много щастлива, че не се разплаках на речта, но се оказа, че повечето гости са подмърчали, всеки е свързал думите ми с нещо лично и само негово си, та съм успяла да докосна сърцата им, а и книжките са ги разплакали, специално за Мискаприз, която питаше за реакцията, много хора казаха, че като са си ги чели са плакали и то не само близки, на които имаше стихчета в нея! Подарих и на колежките във фирмата, въпреки че не бяха гости на сватбата, но бяха част от цялата подготовка и еуфория и много се зарадваха!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 03, 2008, 08:25:44 »

Тук е и момента да ви разкажа и за двете неща, кото помрачиха за малко и съвсем малко най-страхотния ден в моя живот, едното бе танца на булката, аз не исках да има такъв, защото в нашия край се приема, че който иска да танцува с булката трябва да си плати, а аз не исках да взимам пари от хората, но ди джея ме убеди и аз някак си реших, че хората ще знаят, че няма да им искам пари, та започваме ние с кума и никой не идва, танцувама, танцуваме и уви, аз умирам от срам, направо се почувствах сякаш съм за продан, а никой не иска да ме купи!!!В един момент идва на молото брат му, с 50 лв, и аз туш, той ми бута парите,  а аз обратно му ги тикам, и си викам, сигурно е разбрал кофти ситуацията и идва да спасява положението, мама прави физиономий да не взимам пари,,абе луда работа, разбрахме се да си прибере парите и пак се почва танца, но пак никой не идва, по едно време дойде мой братовед, без пари и аз си викам,  а брат ми го е пратил и той да замазва положението...свърши песента и аз си седнах  с облекчение, че ада свърши, но се оказва, че диджея пуска нова балада, аз му правя физиономии, че не искам повече, той замаза положението, че булката я болят краката и е уморена и дойде да ме пита какво става, мам и тя вика, нали не искаше танц на булката?? Аз, представете си щях да ревна....После се оказа, че въобще не е било така от страни, те хората са се изчаква ли и много са изкали да танцуват с мен, но са изчаквали да минат първо най-близките, абе сега ми е смешно, но тогава бях пребледяла от срам!!!
Другата ситуация беше още по-безумна...
Поръчвам аз на момчето с камерата два диска, един за нас и един за да даваме на приятели да гледат, и кумата иска и тя да си плати и да си вземе, аз й обяснявам, че ще и запишеме, и ако поръчам за нея, трябва и за кума, и за родителите и т.н. при което тя тайно отива на вън с на милото майка му и си поръчва диск на момчето и аз като разбрах много се ядосах и като човек пак й обяснявам, а тя почна да се сърди, за стари някви дискове, които не сме й записали, сега щело да е същото и ми се разсърди, а аз побесняк как някой ще ми се сърди на собствената ми сватба, в същия момент диджея поуска моя любима песен, поздрав специално от мен за моята добра приятелка, и аз става и отивам при нея да танцуваме, но на нея и се скъсал ципа на полата и неможе да мръдне от стола, та излясохме на вън, аз още по-бясна, но тя, баща ми и лелята на милото ме успокоиха!! После отидох при разплаканата кума в тоалетната и се сдобрихме, оказа се, че емоциите са ни досшли в повече...И вечерта продалжи много забавно!!!!
Още не съм гледала диска със сватбата, но казаха, че е бил стархотен!! Снимките от фотографа са 400, но съм виждала 150, до събота дисковете ще са в мен и се надявам да имам време да направя албума!!
В Ломския вестник писа за сватбата ни, понеже баща ми е секретар в общината, и нали жени дъщеря си, та в жълтото око ни имаше!!!! Който ломчанин не бе разбрал, прочете за това, в ресторанта пристигна и огромен букет и една страхотна метална ваза от кметицата на Лом за младото семейство!!!
Е момичета това е засега!!! Надявам се да не съм ви доскочала!!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 03, 2008, 09:25:25 »

Ванили, не обръщай внимание на тези неща.. Била си превъзбудена и затова си реагирала така.. Същото важи и за кумата Wink Важното е,че сте се сдобрили и всичко е наред   smile и си имала една страхотна сватба (друго не сме и очаквали  Bravo)
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: