Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 09:37:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Vanilly 23.08.2008
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008 (Прочетена 93116 пъти)
snezhito
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Vanilly 23.08.2008
«
Отговор #135 -:
август 13, 2008, 12:32:17 »
Ванили, това е невероятна идея за подарък!!! Непременно ще поръчам и аз!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #136 -:
август 13, 2008, 12:47:46 »
Ванили, остана съвсем малко.Продължавай да ни информираш в същия дух и да ти пожелая всичко да мине по мед и масло.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #137 -:
август 13, 2008, 14:29:42 »
Ванили, бижутата ти много ми харесват. Аз си падам по такива семпли и изчистени.
А ти с табелката ме подсещаш, че е време и ние да си поръчаме
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #138 -:
август 13, 2008, 14:55:41 »
Петровска, радвам се, че ти харесват бижутата!! А з табелката, ами време си е да си поръчате, предполагам и че Петровска не си вече??
Момичета, и аз се радвам на табелката, нямам търпение довечера да я видя, ще купя от пликовете, кото се правят за пари за сватба, много са хубави, а и там би се събрала табелката! И картичка и ще напиша нещо от сорта, че много се радвам, че единствения живот, който има на земята е избрал да изживее с мен! Да ви кажа хич не мога да пазя тайна, но засега успявам, даже като си мислех, че няма да стане табелката до сватбата пяк не му казах, така че ще си ги изненадам аз моето мишле, бях му казала да измисли и той нещо, но понеже каза, че нищо не се сеща, а и нали спечели дигитална фото рамка и ми я подари, реших да го освободя от изненада, само ако ми разреши след сватбата само сватбени снимки да се въртят на нея!!
Краси, ами какво организирам с замах, като съм на много километри от Монтана, ама като ида в петък, няма кой да ме спре! Сега като чета тук за другите сватби ми е така добре, че всичко направих по-навреме и сега ми е много спокойно, ама то като съм го замислила от една година!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #139 -:
август 15, 2008, 20:25:03 »
Здравейте момичета!!! Сложих в галерията снимки на кошничката за късметчетата и възглавничката за халките, страхотни са, мам ги е правила, направо в кошничката ми останаха очите. Иначе вече сме в Монтана и е лудница, днес поръчахме тортата, на 5 етажа, основна глазура екрю, и рози в цвят капучино, няма да имаме човечета, а на най-горния етаж повече рози. само двата цвята са! С фотогеафа се разбрахме за 150 лв, 150 снимки 10-15 формат и ще сима от вземането на булката до края на вечерта в ресторанта, ще иамме две фотосесии, едната на брега на дунава, другата в парка при езерото пред ресторанта, стискайте палци да не вали!!!!
Букета ще стане супер, купихме панделки за дръжката бяла орфанза, ще е с различен цвят рози, малки, броя между 15 и 23.
В ресторанта видяхме каква ще е украсата, основно балони!
Милични, колкото повече наближава съм кълбо от нерви, имам чувствто, че вече и ресторанта и така без украса не ми харесва, захебен ми е някак, абе луда работа...пак ще ви пиша! Целувки!!
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #140 -:
август 15, 2008, 22:36:23 »
Здравей Скъпичка!!!! Първо да ти кажа, че майка ти доста добре се е справила с кошничката и възглавничката
Сигурна съм, че сте си избрали страхотна торта. Не мога да ти опиша с какво нетърпение очаквам твоят ден!!!! Ти за ресторанта не се притеснявай толкова - та нали на масите ще има украса, пък и балони щом сте приготвили. Виж какво, в крайна сметка и най-скъпата и луксозна украса да беше поръчала, никой нямаше да й обърне внимание, защото всички погледи ще се концентрирани в теб - най-сладката булка! Е, добре де и към младоженеца ще поглеждат сигурно.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #141 -:
август 16, 2008, 10:12:47 »
Благодаря ти скъпа Оля!!! Много мили думи! Абе поуспокоих се да ти кажа! Кавото, такова! Хайде као има ножости пак ще ви пиша!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #142 -:
август 16, 2008, 13:57:22 »
Май-накрая успях да накарам милото да облече костюма, сложих го в галерията!! Много ми харесва!!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
август 16, 2008, 14:09:15 »
Ееее, бомба сте!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #144 -:
август 16, 2008, 14:18:35 »
Снежи, радвам се, че ти харесва!! И аз съм много доволна от кастюма и всичко, което си е купил, но така всичко облечено не го бях виждала, викам му, че ще е по-хубав от булката!!
Само да кажа и че убедих най-накрая мама да поръчаме естествени цветя за украса, и даже видяхме една за друга сватба и поръахме подобна!! От тези с вакума, ще е само от бели цветя и зеленина, от рози, лилиум и гладиол.Ще стои страхотно на черния джип! И панделки ще вържем на огледалата отстрани и бели балони.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
август 16, 2008, 15:14:42 »
Момичета, бързам да ви се оплача, сега пак видях в сайтовете и познайте, дават и в Лом и Монтана само на 23 дъжд, направо ми се пререва! така ме е яд и не мога да появярвам, че ще вали, от сега почвам да се моля да са объркали прогнозата и да е хубаво времето, мразя да вали, а и къде ще се снимаме???? Но още в понеделкин ще си купя от онези безцветните големи чадъри, и ще кажа ан фотографа да измисли най-романтичната фотосесия!!!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #146 -:
август 16, 2008, 22:17:18 »
Сладурка, страхотно се справяш с организацията
Нещата ти са много красиви, и бижутата, и кошничката и всичко. А младоженеца....
Но то с такава жена до него, как няма да е щастлив и да изглежда така добре, спокоен и уверен. Костюма е много хубав. А за времето не се притеснявай, ако вали то ще е защото ще ви върви по вода в брака. А празника ви ще е много хубав, убедена съм.
Давай все в този дух, целувки
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #147 -:
август 17, 2008, 10:56:23 »
Миличка Милина,
всички неща които са в галерията са страхотни!
Много съм впечатлена и от кошницата и обувките!
А в роклята си изглеждаш прекрасно!
Опитай се да мислиш позитивно относно оставащите неща и времето!
Смятам, че ще е слънчево и от сърце ти го пожелавам!
А що се отнася до ресторанта не се безпокой!
След като го украсят сама ще се убедиш, че ще стане чудесен!
Важното е ти да си спокойна и щастлива!
И не съм сигурна дали младоженеца ще е по-красив от булката, но съм убедена че тя ще е най-красивата в неговите очи!
Знам, че колкото наближава напрежението расте (усещам и по себе си), но още веднъж да ти кажа да не се притесняваш и че всичко ще е като в приказка и като в сън!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #148 -:
август 17, 2008, 11:06:30 »
Ели, Дорина, много ви благодаря!!! Такова успокоение сте ми!!! Аз днес си направих отново грима за сватбата и родниние на милото много ме харесаха! Е, и аз вече се чувствам убедена в себе си, че ще мога да се гримирам сама, и то доста хубаво и ненатрапчиво. За утре имаме още куп неща да свършим, и след това само да сглобя тейбълките в сряда и да опаковам кое за къде е, в четвъртък си заминавам за Лом да релаксирам и посрещам роднини!Искам да ви попитам, вие с родителите и кумовете ли минавате да се чукнете покрай гостите, ние мислим родителите да минат в началото, като за добре дошли на гостите,а по-късно към 9-9.30 да минем ние с милото и кумовете, след като прочета речта, която е блаодарност към гостите?? Благодаря ви за всичко! Цеувки!
И милото е убеден, че няма да вали!
П.С. днес най-накрая ще се видя с кумата, че живее в Германия и още не съм й дала поканата и подаръка!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #149 -:
август 17, 2008, 11:11:10 »
Сложих в галерията снимка на украсата на кола, която харесахме от друга сватба, но ги прави една цветарка и казахме да ни направи подобна! Мисля, че на черния джип, с който ще бъдем ще стане супер!Какво ще кажете?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...