Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 04:44:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Vanilly 23.08.2008
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008 (Прочетена 93029 пъти)
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
Отг: Сватбата на Vanilly 23.08.2008
«
Отговор #75 -:
юли 31, 2008, 08:47:45 »
Ванили,
когато слагаш ФДТ винаги има разлика между лице и шия,
затова, ако искаш сложи леко ФДТ и на шията, а ако тенът е различен, просто цветът на ФДТ да е по-тъмен и така ще изравниш!!!
пробвай, успех мила
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #76 -:
юли 31, 2008, 10:29:38 »
Абе и аз така си мислях, ама знам ли!!! Благодяря, Гостенка, ще пробвам в неделя и пак снимки...знаете каква съм!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
юли 31, 2008, 14:56:34 »
искам да ви се похваля, че си купих сватбена книга, от тези които са сякаш от банбук с много естествени странички и се затвате отстрани с капаче, много ме кефи! Ще го снимам и довечера ще ви пусна снимка!! Струва 14 лв.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #78 -:
юли 31, 2008, 18:02:05 »
Сложих обещаната снимка в галерията...
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #79 -:
август 01, 2008, 15:20:01 »
Аз съм виждала такива.. има и албимчета и са изработени само от естествени материали (листа и др.)
Много е готино и е оригинално, защото по принцип сватбените книги са много еднотипни... Много добре си се сетила
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
август 01, 2008, 18:46:51 »
Радвам се, че ти харесва Петровска! Ами и цветовете са като на сватбата и запожих на естественото!!! И албумите ги знам, но още не съм решила какъв ще е сватбения!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
август 03, 2008, 20:38:16 »
Ето ме и мен! Направих си отново пробен грим, но сега сама се гримирах, сложих снимки в галерията ми. Сложих малко по-малко фон дю тен и бялото смених с матово, както ми подсказахте! На сниките малко най-тъмното кафяво изглежда много, но на живо е ок, честно да ви кажа май се харесах така повече! Ще потренирам още някой друг път!!! Иначе днес си разтъпках обувките, обух едни памучни мокри с вода чорапи и така 1 час, стана много добре, после свободно ги обувах даже на бос крак, ще повторя тези дни процедурата!!! Хайде до скоро!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
август 03, 2008, 21:01:23 »
Мили , писах ти в темата за грима
Точно това е целта на грима , на живо да е ОК , а на снимка да изглежда че го има, ефекта който ти си успяла да постигнеш
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #83 -:
август 04, 2008, 08:23:44 »
Браво Мили!!!
Много добре си се справила с грима - харесва ми!!!!
Активен
gostenka_82
«
Отговор #84 -:
август 04, 2008, 15:27:14 »
и аз ти писах в темата за грима
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
август 04, 2008, 16:05:57 »
Момичета, благодаря ви за коментарите! И аз писах в темата за грима, да си кажа! Пак ще пробвам и се надявам всеки следващ път да е все по-добре!
Днес ни взимаха кръв за Васерман и в среда ще има резултата, а в четвъртък личната лекарка ще завери медицинските и сме готови! Ще си извадя и медицинско за смяна на шофьорската книжка, каквато съм практична в понеделник преди да заминем на море след сватата ще минем през Лом, за да си подам документи за смяна на лична карта и кника!
Вече всички почти ни потвърдиха и скоро ще се заемем с подреждането на гостите по масите, но първо да видим в ресторанта точно как ще са масите, по принцип са 8 или 9 човека, но искаме да ги приближим малко едни към други, защото са малко гостите и посредата няма да има маси или ще има само 1 16, абе ще ми мислим като изляза отпуска и отида на място.
Тортата още не съм избрала, защото като ходи ха гледам в Монтана във Виенската сладкрница май искахме да е малка и пасти отделно, но после реших, че искам голяма и ше видя за 110 човека на колко етажа ще е. За украсата говорих с управителката там, ще е глазура в екрю и розички в цвят капучино, цветовете на сватбата!!
Майка ми е купила и някакви панделки за украса на колата, за това нямам идея как да е, ако имате, помагайте, защото не искам естествени цвета, чи имаме път доста, а изкуствени не харесвам, балоните ще се спукат, та остава вариянта с панделки...
Това е засега! Утре ще ида за последно на солариум, вече доста избелях, та за това и ще се опитам да не вечерям и да поспотрувам в последните три седмици от моя живот на госпожица!
Активен
gostenka_82
«
Отговор #86 -:
август 05, 2008, 09:20:55 »
Мили,
писах ти в темата за грима!
Успех!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #87 -:
август 06, 2008, 10:11:30 »
Мен ме нямаше доста време и като гледам колко много работа си свършила... Браво!
Страхотно се справяш! А за речта нямам думи направо! Много ми харесва, но то си е дарба твоето. Аз ако трябва да произнеса такава реч, ще ревна още на второто изречение!
Не се тревожи за килограмите, 2 кг не са нищо съществено и изобщо никой няма да ги забележи под роклята.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #88 -:
август 06, 2008, 10:21:44 »
Vanilly много красив грим, браво на теб
И роклята ти е много нежна,също като теб
Току що ти разгледах галерията и установих, че не само чашите ни са еднакви, късметчетата, които ми купи кумата са като едните от твоите- тези на точки
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
август 06, 2008, 10:37:59 »
Благодаря ви момичета!!
Светли, ами то не остана и затова действам, няма време. Каквото мога върша от София, а останалото като изляза от 14.08 отпуска в Монтана! А за килата и аз не съм се паникьосала, просто внимавам да не кача, а другото няма значене, май в лицето по-закръглена съм по-хубава! Речта малко я преработих, но почти не личи, аз докато я писах се разплаках два пъти, но се надявам на сватбата да не успея! Иначе имам трик, шипя се, докато чета, някъде по тялото, но на юбилея на баба и тоа не помигна и мам я дочете...луда работа!
Маги, ами имаме с тебе вкус!! Какво да ти кажа! Моите късметчета са в екрю, заради всичко останало. Радвам се, че ти е харесала роклята ми, на живо е още по-хубава! Нямам търпение да си я облека!!А за грима да ви се похваля днес си го направих много сполучлив и колежката, която ме учи ме хареса! Сега остава още 2-3 пъри да репетирам и съм бомба!! Обувките са разширени и тези дни ще си пробвам и чорапите със силикон с тях. Чакам до петък да са готово подаръчетат за гости, разбрах, че остава само да се нагънат! Изчислих, че доста ще останат и ще мога да дам на колежките ми, които много харесват книжките, но не са поканени на сватбата! Поканих милото в понеделник (11.08), малко преди да заминем за Монтана и да сме все с роднини и приятели, та го поканих на импровизирана последна предсватбена вечер! Не че не живеем заедно! Измислих да сме на терасата, скоро си купихме маса и столчета, като се стъмни ще запаля свещи по перваза, ще правя суши и така...мисля да му подаря игла за вратовръзка да има за сватбата! И някакви изненади ще измисля, приемам всякакви идеи!!!
Благидаря ви за интереса!!!И споделените с мен емоции!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...