Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 04:31:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008  (Прочетена 93003 пъти)

Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 06, 2008, 12:50:48 »

О, идеята с терасата е много добра - такава романтика ще настане.... twohearts Аз да ти кажа въобще не съм се съмнявала, че ще успееш с грима. Но наистина колкото повече, толкова повече и треновка му  е майката! smile Нека ръката ти свикне, пък и ти като си отделиш повечко време... абе всичко ще е 6+!!!!
   Остава ти още седмичка бачкане, а! Сигурно вече доста ти трепка под лъжичката... Приятен ден ти желая!!!  kiss
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 06, 2008, 13:32:22 »

Момичета, току що ми донесаха подаръчетат за гости!! Страхотни са!! Като на снимката в галерията!! Много съм доволна, нямам търпение да ги раздам на гостите!! А и ми взеха само 20 лв за корицата! Много мило от тяхна страна да ми ги напрявят като подарък на сватбата!!
Оля, радвам се, че ти харесва идеята за терасата! А за грма и аз искам да свикна! Оф, още 1 седмица  и вече нямам грам тъпение!!! Искам да е 23.08,. но ме е страх, че ще мине като на сън!!! И когато се осъзная ще е вече 24...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 06, 2008, 14:08:39 »

затова се наслаждавай на всеки миг до 24-ти!!!!

Аз да попитам - медицинското като бланка е едно,

на него освен нещата, които личният лекар попълва, се нанасят и резултатите от спин-теста и от прегледа в психото, нали така?

или си има отделни медицински за спин, за психо и трето за личния лекар?????
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 06, 2008, 15:28:02 »

Гостенка, медисцинското е  една бланка, купуваш си я от книжарница, и си правиш кръвния тест, който се нарча васерман, и на бланката се записват резултатите от кръвния тест, психото и вече от другите лекари, но на мен всичко извън тези две неща ми прави личната лекарка, така ще излеле по-евтино, васермана струва 2,40 лв., психото 6 лв. и всеки друг преглед пак по 6 лв, а в моя случай няма да платя останалите неща! Успех!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 06, 2008, 15:58:55 »

Мерси, Мили,

аз си взех не 2, а 4 бланки, но да питам дали не трябват специални за психото и васермана;

иначе - аз също ще ходя при личния, няма да плащам на частници, нали затова си плащам осигуровките!!!

кажи как е настроението, ти си 1 седмица преди мен!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 06, 2008, 16:19:36 »

Ами как да е настроението, супер! Нямам търпение да изляза отпуска на 14.08 и заминаваме за Монтана и там има доста неща покряй тортата и ресторанта да обсъдим. Ще замина за Лом на 21.08 след като съм си направила маникюр и педикюр в Монтана. В петък ще пристигнат всички роднини и събота се започва!!Днес съм цял ден със сватбения грим и май ще трябва да сложа повече цветове, не съм пробвала с матови сенки, че нямам тези цветове, но мисля, че така ми харесва! Сега ще ходя да се снимам за смяна след сватбата на личната карта и книжката!! Хайде чао засега!!! pardon
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 07, 2008, 10:30:19 »

Мили,

ти си 1 седмица преди мен,

аз вече нямам търпение да идва 30-ти, почти съм готова, останаха толкова малко и по-дребни неща;

основните и по-големи неща са тортата и алкохолът; и самото меню;

но тях ... седмицата преди сватбата;

вече почтине остана какво да отмятам по списъците  cray

наближава....

успех, дори да си с последния грим - пак си хубава;

най-важното е ти да се харесваш и твоят любим;

нали вие ще си гледате снимките и ще си спомняте за този хубав и съдбовен ден!!!

успех с останалата част от подготовката,

всичко ще бъде наред, сигурна съм и ще успееш да сенасладиш натрепетите по очакването, на самия ден и всичко хубаво!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 07, 2008, 10:43:19 »

Гостенка, благодаря ти! И аз се надявам да се насладя на последните мигове от подготовката и на самия ден, за тези цел съм решила, е няма да се ядосвам за нищо! Мама днес ми каза и че платното за посрещането в ресторанта и възглавничката за халките са готови! И при нас остана да поръчаме менюто, но вече е избрано, да занесем алкохола, тортата и питките да поръчаме. Да измислим украсата на колата, ако баща ми е измислил колата, с която ще бъдем. Оставам все малки неща, подредбата на гостите в ресторанта, горе долу е ясно, но все пак! Шаферчето ми се има рокля, някаква дълга с обръчи, като истинска булка! А е само на 3...Имате ли идея къде мога да проверя какво ще е времето на 23.08, защото ако е хубаво ще ме взимат от къщата ни на Дунава и ще може на брега да си направим фотосесия???
Гостенка, успех и на теб! Аз редовно следя твоята темичка!!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 07, 2008, 10:48:39 »

за времето - виж на сайта на си ен ен и на би би си,

като ходихме в Гърция времето беше точно, както го бяха дали;

аз моята темичка нещо съм я позарязала, то няма какво да показвам вече  cray

кажи на какво меню се спряхте?

хайде, че аз много се вълнувам от яденето - такава лакомия като мен друга не си срещала, дазнаеш;

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 07, 2008, 11:00:20 »

Да бе да, аз съм още по-голяма лакомия yahoo
Управителката ми вика, то не съм виждала булка, дето да яде на сватбата, аз - Аз ще съм първата, която ще видите good
Менюто е:
 Салата - овчарска 400 грама
 Предлястие - на всеки отделна чиния със салами, кашкавал, сирене, яйце.
 Основно ястие: Пилешко вретено(на което аз много държах), свинско шишче, за гарнитура: картофена салата, задушени зеленчуци.
 Десерт: Торта( ще е може би на 3 етажа, понеже ни трябват 120 парчета, с вкус на някакъв жълт лек крем и украса в екрю глазура и капучино цвет розички)
 Плата (които ще са след основното ядене) - или с шунка, салам, луканка(ще си внесем) или с кебапчета и кюфтета(от ресторанта), още не сме решили.
Допълнително ще си внесем и ще има още в началото ядки.
За пиене: вода, безалкохолно, домашна ракия, домашно бяло и червено вино, бира. Концентрати други няма да има.
Е това е , какво ще кажеш??Вие какво сте измислили засега??
Аз се притеснявам до сватбата да не кача някое кило, или пък така да отслабна, че да ми е широка роклята, та засега хапвам внимателно, но съм си задържала килограмите от нова година, та надявам се да няма изненади!!
Благодаря за сайта! Сега ще видя...
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 07, 2008, 11:12:05 »

ами това е, че не съм измислила предястието и вечерята, иначе:

салата Асорти - домат, краставица, печена белена чушка, плочка сирене, варено яйце, топка кьополу, топка снежанка;

предястие - мисля или солена палачинка, или чушка бюрек; др. не ми идва на ум сега;

вечеря - не знам;

следястие - плата със салами и пр. и плата със сирена (ама не знам дали сирената не се водят предястие);

десерт - сватбената торта

а алкохолът е следният: бяло и червено вино, уиски, водка и ракия;

ааа, ядките пропуснах, алкохолът, без бирата си го внасяме;

ядките също ги внасяме;

Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 07, 2008, 12:52:33 »

Ей, сладур  smile то не остана и за теб!!! Наслаждавай се на последните момински дни преди сватбата!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 12, 2008, 08:12:24 »

Здравейте отново от мен! Не съм писала отдавна, защото няма нищо ново, ние сме си на работа в София и сватбата ми се струва като далечно бъдеще, а е само след 10 дни... Но утре ми е последния работен ден и заминаваме за Монтана, в петък нашите идват и започваме с подреждането на гостите по маси, с пдредбата на самите маси, почъяването на менюто, на тортата и сумати подробности! Искам да ви се похваля, че вече получихме два от подаръците за сватбата, от брата на милото, обещаната система за домашно кино, страхотна е!!! И от моя брат и приятелката му микровълнова печка и скара!! Така се радваме, въпреки че знаехме какви ще са подаръците!! Момичета, не вярвах на това със сънищата, но вече непрекъснато сънувам разни шантави работи свързани със сватбата, то не са, че никой не иска да хване букета, то не са, че роклята ми няма кой да подгъне и в деня на сватбата сие  още неподгъната, абе луда работа! Сега се надявам само пръста, който контузих на крака да ми мине, че с високи обувки ме боли. Е това е от мен, ще пиша повече от Монтана, че там ще има много за разказване!!!Целувки от мен! give_rose
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #103 -: август 12, 2008, 09:42:41 »

Здравей сладур  girl_in_love,
наслаждавай се на последните моменти преди Големия ден  give_rose
Стискам палци пръстчето да минава възможно най-бързо, че да се развихриш както подобава  danceg .
Да пишеш по каква система ще подреждате гостите, че ми е много трудна тази част  blush
А за сънищата- няма как, напрежението накрая ни е обзело на макс., ама добре че е така, иначе как ще усетим че това е Денят с главно Д.
целувки и следя темата с огрооомен интерес  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 12, 2008, 10:10:22 »

Маги, мила благодаря ти много!! Какво да ти кажа за подредбата на гости, ами масите са осмици и девятки, като може би ще има една 16, и много ми се иска, защото моите приятели няма как да ги разделя на две 8. Иначе родителите ще седят отделно със своите роднини, така решихме, защото иначе трябваше да седят майка ми , баща ми и майката на милото (те са разведени) сами тримата, та мама и татко си седят с сестрите си и мъжете им и баба и дядо. Познатите им от Лом на втора маса, приятелите от София на трета маса, абе по познанство и интереси. На милото също, неговите приятели на една осмица,  а братовчедите му на друга осмица. Да ти кажа хич не е лесно, преди време баща ми прави 50 г. и с мама едва подредихме 20 човека, а сега са 100!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: