Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:57:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008  (Прочетена 93362 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 04, 2008, 14:49:08 »

Ванили миличка, стискам палци да станете трима, това е най-хубавия сватбен подарък!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 04, 2008, 20:14:43 »

Имаш и моите стиснати палци!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 04, 2008, 20:37:45 »

Ванили стискам палци подаръкът да е налице. Един съвет от мен като вече препатила - не избързвай като мен да казваш на близките. Така ще се застраховаш, а и казват, че жената трябва да пази своето дете в утробата си скрито от лошите помисли на хората. Аз все си казвах, че са бабини деветини и разказах на абсолютно всички, а после не питай колко мъчно ми е било като ме питат защо не ми личи още. При друга бременност бих казала само на родителите и на никой друг.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 05, 2008, 07:41:26 »

Здравейте момичета!! Благодаря за стискането ан палци, явно е помогнало *YAHOO*и подаръка наистина е на лице, около 27.04.09 ще станем трима живот и здраве!!!
Скъпа Захира, много ти благодаря за съвета, аз лично ще кажа засега само на родителите ми, и на тези на милото (те знаят вече), но дококолкото ги познавам ще кажат и на наистина най-близките роднини. Иначе знаят само една две мои много близки приятелки! Честно да ви кажа малко ми е е странно да кажа на нашите,  не знам защо, дали понеже е веднага след сватбата, дали се чудя дали ще се зарадват, а и мама каквато е притеснителна... Но няма начин!!! Благодаря за всичко!
Вече имам диска със снимките и почивните дни ще направя албума!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: септември 05, 2008, 08:05:25 »

Ванили, страхотна новина! ЧЕСТИТО!!!
Лека бременност и едно здраво бебче догодина!
 Baby_b Momy puppets
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 05, 2008, 08:10:24 »

:bravo:Vanilly,

Наистина страхотна новина и много хубав подарък и за двама ви. Честито и от мен! Лека бременост ти желая!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 05, 2008, 09:57:02 »

Vanilly честито и от мен. Ти си една изключително мила и топла душа и съм сигурна че ще бъдеш страхотна майка  give_rose Имала си много красива сватба и още по-красив подарък за след това. Не се притеснявай от родителите, те със сигурност само това чакат  yahoo Това е най-естественото и красиво продължение след сватбата...тъй че -очакват го smile Хахах на мойте даже вече ми е неудобно, че немога да им съобщя нещо подобно, понякога има казваме, че трябва да обсъдим нещо важно и примерно питам ги "според вас коя специалност е по добре да запиша?" и те "ООО това ли е важното"  blum Та малко се отклоних от темата....но съм сигурна че ще бъдат най-щастливите баба и дядо на света  blum
А на баба ти каза ли?smile Представям си тя как ще реагира  yahoo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: септември 05, 2008, 10:18:16 »

Скъпи Светли, А_Йорданова и Герганче, много мили думи, благодаря ви!!!
Герганче, не си се отклонола от темата, благодаря ти, че така ме подкрепаш и аз мисля, че ще се радват, а за баба, моята любима баба не знае още, но като казахме за сватбата така подскочи от радост и каза, че сме я направили най-щастливата жена на света!! А сега няправо нямам думи как ще се зарадва, само ни пита дали работим по въпроса:) На млтото дядо му се е разплакал като разбра с думите, сега съм сигурен, че ще доживея да стана пра дядо!!
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #293 -: септември 05, 2008, 10:34:39 »

Ванили, много се радвам за вас двамата, опс ... тримата  give_rose А също и за бабите и дядовците, както и прабабибте и прадядвоците  smile
Сега поне ще имате непрекъснат поток от положителни вълнения  Bravo Тъкмо свърши сватбата, върнахте се и от медена почивка, а сега ще четете книжки за бременност  girl_wink
И пу пу да не ви е уроки!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 05, 2008, 10:45:02 »

Е Vanilly, това е новина!  yahoo yahoo yahoo
Страхотен подарък сте си направили!
Но и аз съм на мнението на Zahira! good Кажи само най-близките! И няма за какво да ти е неудобно! Това ще ги зарадва още повече и от новината за сватба!  girl_wink Бъди сигурна в това!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #295 -: септември 05, 2008, 11:44:16 »

Влизам тук и какво прочитам ?! Прекрасна новина !!!

Пожелавам ти да износиш бебчето безпроблемно и всичко да мине като по вода. Много се радвам за вас, ей момиче  yahoo yahoo yahoo
 Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover  pqz Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover

Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 05, 2008, 12:44:20 »

Ей, страхотна новина! Честито! Пу, пу, да сте живи и здрави и тримата! give_rose give_rose Bravo
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 05, 2008, 17:53:50 »

Ванили страхотна новини,много се радвам за теб,пожелавам ти лека бременност пу-пу и април месец едно сладко малко бебенце baby_girl или  baby_boy. И не знам дали съм писала-била си много красива булка,пожелавам ви още много хубави мигове да съпътстват семейният ви живот give_rose
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 05, 2008, 18:16:04 »

Ванили  прекрасна новина danceg Bravo Girl_hide! Днес в този форум само такива хубави новини се появяват! Пази се и гледай да не се преуморяваш!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 05, 2008, 18:40:26 »

Скъпа Vanilly, ако знаеш колко се радвам!!! Такава прекрасна новина! Честито от мен с пожелания за лека бременност, да се пазиш много и живот и здраве след 9 месеца да гушкаш детенцето си. Браво и на таткото!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: