Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 20:18:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Vanilly 23.08.2008
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Vanilly 23.08.2008 (Прочетена 95857 пъти)
mariyanage
Любопитен
Публикации: 33
Отг: Сватбата на Vanilly 23.08.2008
«
Отговор #150 -:
август 17, 2008, 11:23:19 »
страхотни обувки!!! браво!
и роклята е мн мн мн готина!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #151 -:
август 17, 2008, 13:45:19 »
mariyanage, много ти благодря, радвам се, че обувките и роклята са ти харесали!! Ще ме видите на 23.08 каква булка ще съм
Само да ви кажа, че за разлика от вчера, днес и двата сайта, в които гледам времето за 23.08 дават слънце и 35 градуса, и днес съм много щастлива, дано наистина не вали, ама защо така се променят с дни прогнозите??
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #152 -:
август 17, 2008, 15:49:21 »
Мила Ванили, какво да ти кажа ние сме на една дата и аз се надявам да е хубаво времето,макар, че чух че може и да вали, моля се да не стане!!!!!! Вълнуващо е катоо си помислиш колко булки в този момент ще кажат своето ДА. не знам ти как се чувстваш, аз съм леко луднала,времето не стига за нищо, поне при нас етака.
желая ти приказна сватба и всичко да мине по вода, без да има вода в буквалния смисъл
МЕЖДУ ДРУГОТО ТИ ГОТОВА ЛИ СИ ВЕЧЕ ??
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #153 -:
август 17, 2008, 17:29:30 »
Скъпа Руми, какво да ти кажа, и аз съм пред нервна криза правя от мухата слон и чак не мога да се понасям, надявам се на самия ден да съм в много хубаво настроение и да не съм нервна Иначе хубавото е, че понеже 1 година я стягаме тази сватба всичко е готово. Уре имаме цял списък с задачи, в итуалната да идем, последно за украса и подредби до ресторанта, но после ми остава дамо да наредя тейбълките и да ги занеса в четвъртък в ресторанта и да приготвя кое за кой ритуал е, иначе с грим, прческа всичко е ок, нямам търпение да дойде деня. Четвъртък вечер си заминавам за Лом, и ще прекарам една спокойна вечер там с семейството ми и брат ми, преди в петък да дойде кумата и роднините. Стискам палци за времето, засега го дават без дъжд!! Абе толкова много булки сме, ще се чуят молитвите ни за слънце!!! Успех и на теб!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #154 -:
август 17, 2008, 21:44:24 »
Мила пожелавам ти един прекрасен слънчев летен ден... И за нашата сватба прогнозата не беше оптимистична, но пък за това времето беше изцяло с нас. Сигурна съм че всичко ще е супер. Пожелавам ти последните дни, да са изпълнени не с нерви а само с трепетни очаквания и положителни емоциии. Хубав 23.08.2008....
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #155 -:
август 18, 2008, 06:51:02 »
А меден месец ще има ли и къде?
Веднага след сватбата или по-късно?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #156 -:
август 18, 2008, 09:33:41 »
Vanilly, не се притеснявай предварително за времето.. каквото и да е няма как да го промениш. Убедих в това на моята сватба... такъв дъжд се изсипа в ресторанта (а ние бяхме на терасата
), но за сметка на това всички реагираха бързо и стана още по-весело.. И все пак стискам палци
за един прекрасен и слънчев ден
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #157 -:
август 18, 2008, 13:59:18 »
Петровска и Аничка, милички, много ви благодаря за хубавите пожелания!! И аз с опитвам да е се ядосвам, а да се наслаждавам, а за времето..каквото такова, поръчах си голям прозрачен чадър и ще правим дъждовна фотосесия,а ко вали
Днес като съм излязла по задачи в 9 чак сега се прибирам, но поне се видяхме с управителката на ресторанта и всичко уговорихме.Има още малко задачки, в четвъртък в 11 съм на маникюр педикюр и вежди, а след обяд ще носим алкохола в заведениет и птеглям сама към Лом, за последните ми момински вечери със семейството ми.
Дорина, скъпа, понеже съм по огранизацията и медена седмица ще имаме в Несебър, в малко частно хотелче, тръгваме в понеделкин след сватбата, 6 дни, че от 01.09 сме на работа!!!
Всичко най на четящите!!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #158 -:
август 18, 2008, 14:43:00 »
Vanilly, вижда му се края на моминския ти живот!
Не се притеснявай за нищо, а просто се наслади на последните дни от организацията!
Активен
Kiksi
«
Отговор #159 -:
август 18, 2008, 14:52:38 »
Vanilly
, пожелавам ти безпроблемни последни дни преди сватбата!
За времето не се притеснявай - сама ми каза, че в живота има и слънце, има и облаци, има и дъжд!
Но все пак ще се моля да не вали!
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #160 -:
август 19, 2008, 10:35:59 »
Здравей Мили!!!! Знам, че си в Лом и няма откъде да пишеш.... Нека последните ти дни като госпожица минат страхотно, без излишни нерви, само с трепетно очакване. Остават още четири дена до твоят ден
. Прегръщам те силно!!!!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #161 -:
август 19, 2008, 10:39:10 »
Ванили, как е настроението преди сватбата.Пожелавам ти едни страхотни последни дни като госпожица и невероятна сватба
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #162 -:
август 19, 2008, 10:59:30 »
Благодаря ви Оля и Кикси, Маги и Ели, все още съм в Монтана и мога да пиша
Ами как да съм, засега ок, малко поотмина предсватбената треска, но се очаква нов бум в четвъртък като си ида в Лом, в нашите, дано да се лъжа де! Успокоих се, май ще е слънчево и топло на 23. Още малко неща остават за утре до към следобяд и в четвъртък ще се насладя на козметик към обяд, а след това заминавам за Лом, няма да ми е скучно там, брат ми, братовчед ми, баба и дядо ще са там, а в петък ще правим с мама икебаните за масите, останалата рода ще идва и кумата.Общо взето чакам с нетърпение денят Х!!! Милички, милото е решил да ме води утре вечер на ресторант, като за последно да се видин насаме!!Много е сладък, само ме увещава да съм спокойна и да би в паника да проваля деня, но определено няма, познавам се и знам, че дори да съм в паника преди да дойде, като го видя ще грейна и ще съм най-щастливата жена!!!Остава ми утре да ми докарат нещата за ритуалите и да ги подредя в каончета, да подредя по схемата тейбълките и да изиграя като репетиция две хора!!!Това е!!!Благодаря за цялата подкрепа Целувки!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #163 -:
август 19, 2008, 11:02:25 »
Хей Сладур, щом и до компа си се добрала значи всичко е на 6.
Всичко е супер!!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #164 -:
август 19, 2008, 11:02:49 »
Vanilli, пожелавам ти да имаш най-прекрасната сватба, за която си мечтала, която да бъде последвана от още много щастливи мигове с любимия ти човек!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...