Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:20:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченският букет
Страници:
1
...
68
69
[
70
]
71
72
...
88
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченският букет (Прочетена 446782 пъти)
Valia_M
Регистриран
Публикации: 1
Отг: Булченският букет
«
Отговор #1035 -:
септември 03, 2007, 18:31:37 »
Здравейте, бихте ли ми казали къде правят хубави букети на нормални цени в София.Благодаря ви предварително.
«
Последна редакция: септември 03, 2007, 18:43:05 от Valia_M
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #1036 -:
септември 03, 2007, 20:41:25 »
мама гледала днес по цветарските мегазаини и и казали в един (голяма верига известни беше но не помян името не феите е как беше бе ухх не се сещам)букета да го поръчам понеделник преди сватбата заедно с ъкрасата за колата бутониерите и гривната за кумата а колата в съботата преди сватбения ден да я закарат да я украсят с тези гъби дето сега са много известни ще е за да издържат
и си я взимат колата и на другия ден ще има
като видя резултата хехе отивам утре да гледам каталози дано харесам нещо но букета бил от порядъка на 70-80лв което не знам много ли е нормално ли е...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1037 -:
септември 04, 2007, 07:49:31 »
Мила Kleo, напоследък много ме забавляват твоите постове- ти хвърчиш от мисъл на мисъл, ха това, ха онова, голям хаос,кикикиик
Ама да не ме разбереш погрешно, де- намирам го за много сладко.
Спокойно го давай, имам чувството, че си се паникьосала. Всичко ще се подреди!
И аз хубаво говоря, но кой знае при мен като наближи моментът, каква ще съм смешка...
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #1038 -:
септември 04, 2007, 08:37:33 »
хехех ами таква съм си аз и мисли нямам много де
*YAHOO*ама съм се смахнала от всякъде така че е нормално такива да са ми постовете луди и объркани ама отивам днес за букета поне това да избера
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #1039 -:
септември 04, 2007, 09:16:49 »
kleo_20
цената на букета зависи и от цветята, както и броя им и вуда на букета! Така, че зависи за какви цветя става въпрос!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #1040 -:
септември 04, 2007, 10:10:46 »
ами рози с некакви там финтифлюшки ще да са те си ги измислят едни странни :laugh:ама ще гледам днес каталози ако не утре и ще ви кажа какви са цените и дали ме устройват ама нняма да не ме устройват ако ми хареса това е най вайното си го поръчвам и това е
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #1041 -:
септември 04, 2007, 17:22:07 »
аз днеска поръчах букета,този за хвърлянето,за масата,за колата,бутониерите и забравих да питам цени
голям сам олигофрен :angry:утре ще ходя да нося герданчето за моя букет и тогава ще питам
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #1042 -:
септември 04, 2007, 18:38:07 »
На мен жената, която ще ми украсява ресторанта, ще прави моя букет, за колата и бутониерите. С моите претенции за нещо по-различно и нещо по-така направо я побърках. Но накрая изкара един златен конус и реших на него да бъде самия букет, но не просто като дръжка, а цялостно да бъде аранжиран като стърчат разни тревички, други да висят и леко да се увиват и около конуса. Такъв букет гледахме в един от каталозите, но там беше за градински тип сватба с много клонки и клечици, конуса беше като увит в листа и имаше направена малка дръжка отгоре. Майка ми много се смя като видя конуса - щяла съм на сватбата да бъда като копиехвъргачка
Ако не ми хареса в готов вид мога спокойно да махна конуса и ще бъде класически букет. Съжавам само, че не мога да покажа снимки за да чуя малко мнения.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #1043 -:
септември 04, 2007, 18:51:11 »
таничка идеята ти звучи много добре.......Дано и да ти хареса крайния резултат!
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #1044 -:
септември 04, 2007, 19:54:20 »
Това е един кух конус и играе заместител на микрофона , който слагат на букетите и като го махнеш става просто букет. Аз така или иначе като хвърлям букета трябва да го махна, защото може да убия някого. Преставете си заставаш сред неомъжените да хващаш букета и в един момент виждаш как лети срещу теб едно 40 сантиметрово златно копие
- да хващаш ли да бягаш ли?!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #1045 -:
септември 04, 2007, 22:05:55 »
tanichka
сладка като те чета и ме напушва голям смях
Аз да ти кажа също бях с нещо много странно на букета- да кажа че кумата ми го избира и плаща и аз нямах никаква идея как ще изглежда. Само бях казала на мацката кои цветя ми харесват. И се появява букета в деня с нещо много дълго което виси като дръжка, от някакво растение и аз бях
- иначе букета беше страхотен, обаче и казвам на кумата "ако го хвърля това нещо мога да убия някой с него"- и махнахме въпросната дълга дръжка от него
Друг е въпросът че като го хвърлях и го метнах върху един проектор- в ресторанта имаше видео стена за караоке, образът върху която се появява чрез един проектор висящ от тавана- и моят букет отиде точно отгоре му
Мина време докато успеем да го свалим
Слагам снимка в галерията ми, ако някой иска да го види.
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #1046 -:
септември 05, 2007, 10:03:57 »
veselyshko твоят букет е бил много хубав и интересен, а и като е по-различен се запомня повече без да потъва в общия спомен за сватбата. Аз мисля, че доколкото роклята и стила на сватбата позволяват трябва да се вкарват малки волности било в прическата на булката, било в букета или в цветовете на ризата и вратовръзката на младоженеца. Все пак няма как да има грозни цветя нали или грозна булка /има само не толкова хубави
/
Активен
maria_lakova
«
Отговор #1047 -:
септември 05, 2007, 10:07:47 »
veselyshko
, с какви цветя беше букета ти? Аз не можах да ги разгадая
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #1048 -:
септември 05, 2007, 11:05:21 »
Цитат на: veselyshko в септември 04, 2007, 22:05:55
[ И се появява букета в деня с нещо много дълго което виси като дръжка, от някакво растение и аз бях
- иначе букета беше страхотен, обаче и казвам на кумата "ако го хвърля това нещо мога да убия някой с него"- и махнахме въпросната дълга дръжка от него
Друг е въпросът че като го хвърлях и го метнах върху един проектор- в ресторанта имаше видео стена за караоке, образът върху която се появява чрез един проектор висящ от тавана- и моят букет отиде точно отгоре му
Мина време докато успеем да го свалим
Слагам снимка в галерията ми, ако някой иска да го види.
Цитат на: tanichka в септември 04, 2007, 19:54:20
Аз така или иначе като хвърлям букета трябва да го махна, защото може да убия някого. Преставете си заставаш сред неомъжените да хващаш букета и в един момент виждаш как лети срещу теб едно 40 сантиметрово златно копие
- да хващаш ли да бягаш ли?!
Тези два поста направо ме развеселиха.Момичета направо ми разведрихте деня.След тези два поста аз съм ЗА нестандартните букети.Направо ми иде да отворя тема "Моите премеждия с булченския букет".Големи сте сладурани.
Активен
tanichka
Сватбар
«
Отговор #1049 -:
септември 05, 2007, 15:11:27 »
Трябва да направим нещата по-весели. И без това гостите цял ден ще те гледат и ще се забавляват - то си е малко ходенето по сватби като ходене на театър, поне докато приключат всички ритуали и се започне купона, та защо и булката да не се позабавлява малко за сметка на гостите. Тъкмо ще разкараш всички баби дето се пречкат при хвърлянето и те там наредени или пък като започнат да бутат малките си внучки да хващат букета. Добре че не са верни тия работи, че представяте ли да осем годишно дете да е следващата булка - че вие кога след нея - на първа пенсия ли
Активен
Страници:
1
...
68
69
[
70
]
71
72
...