Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 19:41:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата? - 2 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част (Прочетена 143439 пъти)
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
Отг: Стреса преди сватбата? - 2 част
«
Отговор #375 -:
януари 12, 2011, 11:02:46 »
В продължение на поста на CabuHka - мен не ме тресяха нерви след предложението, но като се захванах с подготовката на сватбата, даже по-точно като започнах да се ориентирам в ситуацията, изгледах толкова сайтове и блогове, че седмици наред всяка, ама всяка нощ сънувах сватби. Направо беше на ръба да се превърне в сериен кошмар
Сега като се замисля ми мина и вече спя нормално...Възнамерявам следващия приказен сън за сватбата да е на самия ден. Пу, пу!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #376 -:
януари 12, 2011, 11:11:48 »
Аз пък постоянно сънувах отначало, че е дошъл сватбения ден и след прическата изведнъж се сещам, че съм забравила да си запазя час за гримьор, че не сме капарирали ресторанта и тн
Луда работа...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #377 -:
януари 12, 2011, 11:57:17 »
Ето още кандидат-булки с моите кошмари! Имах един ужасен кошмар тия дни - дойде деня на сватбата, а се оказа, че нямаме час в гражданското, нито в църквата, ресторантът не беше запазен..и едно търчене....хахахахаха Накрая ни казаха, че няма как да ни намерят ресторант и се събудих от разтърсване на мъжа ми, който беше доата притеснен...Вече се успокоих и не сънувам кошмари, но да видим...
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #378 -:
януари 12, 2011, 12:00:33 »
И аз така, кошмарите бяха, когато бяхме запазили само основните неща - ресторант, фото, видео, дж и църква...Макар че аз тогава трябваше да се успокоя, но уви...Сега като започвам да събирам инфо уж съм по-добре и усещам, че нещата се задвижват
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #379 -:
януари 12, 2011, 12:12:43 »
и аз понякога сънувам кошмари относно сватбата, въпреки че има доста време, но все пак като се замисля понякога и ме обхваща паника
а за моите 2 най-добри приятелки -нямам думи, отсега им казах, че да имат време да се организират(живеят в чужбина), а те започват да увъртат "не знам как ще съм с парите, ще видим" и такива неща, въпреки, че си бяхме обещали да идваме една на друга на сватбата каквото и да става където и да сме. стана ми много кофти, защото не бях очаквала да кажат нещо подобно
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #380 -:
януари 12, 2011, 15:52:31 »
Като човек минал през сладкия кошмар на сватбената подготовка мога да ви кажа , че нещата които най-много ме дразнеха бяха неочакваните изненади от близки приятели и роднини. Я моя приятелка ще изръси коментар който няма да е на място или пък както при
Morning_Flower
някой ще каже че няма да може да дойде.... всичко това на моменти ме караше да мисля че на хората не им пука за мен и моето щастие. Затова един ден просто реших, който ни уважава ще направи всичко възможно за да дойде, за останалите явно съм имала погрешно впечатление и по-добре че се случва така за да разбера кои са истинските хора до нас. За мен сватбата е важна крачка в живота на един човек - ново начало, не исках новия ми живот да започне сред лицемерни хора, които нямат желание да споделят радостта ми. Не смятам че парите са извинение някой да не присъства на сватбата на свой приятели или роднина - защото и ние имахме извинения от този сорт. Стреса преди сватбата е приятната част от подготовката, но когато бъде предизвикан от най-близките ти е много болезнено, но пък поучително занапред.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #381 -:
януари 12, 2011, 21:23:47 »
Винаги се случват такива неща. Не смятам, че трябва да съдите толкова сурово. Аз лично се бях настроила - без очаквания и това ми донесе много приятни емоции и малко разочарование. Човек прави всичко възможно, и най-боли когато очакването не се оправдае. Примирете се с мисълта, че има неща неконтролирани от вас, които не можете да промените. Това ще ви даде спокойствието да продължите нататък , без много да се впускате в негативното. Усмихнете се и си кажете- всичко е наред- и ако наистина го вярвате, ще бъде всичко наред! Think Pink
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #382 -:
януари 13, 2011, 12:49:00 »
И аз съм си казала, че няма да се ядосвам за тези неща! Който иска да дойде - нека заповяда, който не иска - здраве да е!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #383 -:
януари 13, 2011, 13:55:43 »
и аз така съм си казала-който иска ще дойде, и всичко ще измисли как да направи само и само да дойде, ако не искат , ще си намеря други хора които наистина ще се зарадват да присъстват, дори и да не са най-близките ни
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #384 -:
януари 14, 2011, 11:36:39 »
Снощи пак 3 часа не можах да заспя! Ей така седях
в размисли да не изпуснем нещо, да не забравим някой и тн...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #385 -:
януари 14, 2011, 12:43:06 »
И мен започна малко по малко да ме тресе, имаме още доста неща да доуреждаме, а се оправям сама и телефонът ми е пълен с римайндъри...
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #386 -:
януари 14, 2011, 13:08:04 »
Цитат на: Hekseskud в януари 14, 2011, 12:43:06
И мен започна малко по малко да ме тресе, имаме още доста неща да доуреждаме, а се оправям сама и телефонът ми е пълен с римайндъри...
Hekseskud, в нета има много варианти за онлайн органайзери - така няма да ти е нужно да помниш и да се притесняваш, че има нещо, което си пропуснала. Дано вълненията и изненадите преди сватбата ви да са само положителни
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #387 -:
януари 14, 2011, 13:11:15 »
Цитат на: Hekseskud в януари 14, 2011, 12:43:06
На теб ти остава месец...пак добре...ами аз с тези почти 4 месеца ще полудея ако продължавам така@
Активен
caffein
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #388 -:
януари 14, 2011, 13:29:54 »
Mariaid
, please успокой се! Рискуваш да пропуснеш целия кеф от събитието. Разбирам притеснение в някакви граници е неизбежно, но мисли, че преди всичко трябва да се забавляваш - о подготовката и самата сватба, а не да мислиш дали не си забравила някой.
Като гледам постовете ти сигурна съм, че отдавна си готова с наистина съществените неща. Оттук нататък relax, take it easy. Отидете на успокояващ уикенд някъде само двамата!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #389 -:
януари 14, 2011, 13:57:37 »
caffein
, благодаря!
Взимам се в ръце веднага! Ние сами ще си финансираме сватбата и за жалост няма как да си позволим ходене някъде точно сега
Но с положително мислене ще се опитам да оправя положението отсега!
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...