Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 19:30:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част  (Прочетена 143402 пъти)

Simply_blue
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #285 -: май 22, 2010, 19:25:24 »

Момичета, кажах, че ще пиша.... и ето ме пак..
И ние се оказахме жертва на обикновен стрес породен от факта, че датата наближава....
Днес се видяхме, поговорихме и... сега всичко е наред... продължаваме с приготовленията- само че по друг начин....
Както ние намерим за добре!
Благодаря ви!
Активен
Vessy
Сватбар
Публикации: 188

влюбена в живота и в мъжа си :-)

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: май 26, 2010, 12:44:29 »

Много те мислих тези дни, радвам се, че всичко е наред smile най-важното е наистина да сте заедно smile успех в животът ви заедно  give_rose
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 03, 2010, 11:30:30 »

До нашата дата остава точно 1 месец  Сватбаааа Ние с половинката до сега не сме имали разногласия по отношение на организацията, всичко си правим самички, без помощ от страна на родителите. За жалост неговата професия е такава, че се налага да пътува и през февруари месец ме остави самичка  cray Беше в провинцията и се виждахме само през уикендите. Близо 4 месеца бяхме така и наистина в един момент си мислех, че съм на ръба да полудея от нерви, защото всичко падна на мой гръб. За щастие вече си е у дома, аз съм по-спокойна  smile Вече усещам онова сладко напрежение и вълнение от наближаващия ден. Мъжът ми е доста хладнокръвен и спокоен, но аз вече сънувам сватбения ден...и само, като си помисля колко е близо сърцето ми ще изкочи  heart
Активен
Vessy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 03, 2010, 11:36:27 »

smile  Смея да кажа, че най-хубав е последният месец. Занеш, че вече е толкова близо и всъщност не толкова колкото ти се иска. Наистина до 19 май не ми беше толкова вълнуващо и напреганто колкото след това. И сега сърцето и стомахът са се  свили от вълнение. ПРЕКРАСНО Е. А милото до скоро се държеше много повече от мен, но... като взехме халките и като запазихме медената почивка и той се развълнува. И сега и двамата сме   tease tease   Само повтаря, че всичко , което ни трябва да се оженим го имаме , така че няма страшно, ама пусто  shok все съм си притеснена  pardon
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 03, 2010, 12:08:20 »

Абсолютно споделям чувствата ти. Уж всичко е готово, всичко е уговорено, но аз продължавам да се притеснявам  pardon а и тези кошмари дето взех да ги сънувам...че нямам рокля, че нямам грим и прическа, че никой не идва на сватбата  girl_impossible УЖАС! не мога да разбера от къде тези мисли в главата ми ХиихХихиХи...
Активен
Vessy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 03, 2010, 12:16:42 »

sarcastic  Аз сънувах, че роклята ми се е оцветила в синьо, че младоженецът не идва. А милото веднъж сънувал, че майка ми е отложила сватбата. Аз му казах, че освен ние двамата никой друг неможе . Мама ми каза, че няма какво да се притеснявам, освен за това, че младоженецът може да не дойде иначе няма за какво друго  ROFL
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 03, 2010, 12:58:07 »

Е, недей така! Няма начин да не дойде, след като веднъж се е престрашил да ти поиска ръката, значи е обмислил всичко добре и сигурен на 100%, че ти си жената, с която ще сподели живота си...ти си УНИКАЛНА, НЕСРАВНИМА, НАЙ-ПРЕКРАСНАТА, НАЙ-МИЛАТА И НАЙ-ГРИЖОВНАТА в неговите очи  good
Няма място за такива притеснения  give_rose
Активен
Vessy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 03, 2010, 12:59:45 »

blush give_rose   Мерси за успокоението и той това казва smile, както и ако роклята стане синя, ще бъда синя :d
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #293 -: юни 03, 2010, 16:14:35 »

И аз сънувах преди сватбата разни сватбени кошмари-че нямам рокля в деня, и че гостите си тръгват рано, защото им е скучно. Нищо такова, естествено не се случи smile, но това явно е начин да се освободим от напрежението, чрез сънищата.
Активен
Vesseto
Любопитен
*
Публикации: 32

Принцеска

« Отговор #294 -: юни 04, 2010, 08:34:06 »

Аз пък сънувах, че са ни преместили в някаква по-малка заличка и масите са едни дъълги и грозни, гостите се бутат и им е тясно  angry. Освен това сервирха агнешко, което беше студено и залоено nea и не знам още какви гафове. УжасТ!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #295 -: юни 14, 2010, 11:06:28 »

Имам нужда да споделя нещо... Може би на някои от вас се е случвало и ще можете да ми кажете какво решение сте взели.
 Много бих искала да отменим сватбата. Обичаме се, искаме да сме заедно повече от всичко, ала ми е непосилно да се занимавам повече с организирането на сватба. Днес мислех върху текст за поканите. По принцип пиша добре и с лекота, ала този път вдъхновение никакво. Замислих се защо е така? Отговорът беше прост-нищо положително не ме кара да пиша. Нищо, в което да виждам смисъл. Говорехме си с моето човече какъв е смисъла хората да правят сватба и не можахме нищо да измислим... Поне ние не знаем такъв. В началото смятахме, че това ще бъде един прекрасен и вълнуващ момент в живота ни. После почнаха проблемите, лишенията. Толкова добре се чувстваме, когато се занимаваме с каквото и да е, но не и организиране на сватбата. Вчера цял ден гледахме заедно мачове и ми беше така леко, весело и спокойно. А аз мачове да гледам не обичам изобщо...
 Как да ви кажа, цената просто не си струва. Не знам права ли съм или не.
Активен
Soldier`of`Fortune
Любопитен
*
Публикации: 36

Call me insane and I`m proud to be

« Отговор #296 -: юни 14, 2010, 11:18:21 »

Всеки има различно виждане за сватбата и брака, но много двойки се заблуждават, че след това животът им ще се промени и всичко ще бъде песен, а винаги става точно обратното. Както е казал моят любимец Оскар Уайлд - " Човек и добре да живее, се жени"  Wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #297 -: юни 14, 2010, 11:22:39 »

Мишел, много ми се иска да кажа някоя голяма мъдрост, но не мога. И аз много мисля по тези въпроси от време на време. На твое място бих поговорила с половинката и ако преценката ви е, че тази сватба е бреме и съсипва цялото ви ежедневие, то по-добре бъдете щастливи хора, отколкото да угодите на всички, заради които може би това събитие ще се случва и заради които си задавате въпроса "Кому е нужна сватбата?"

Аз вероятно не съм правилния човек за съвети, защото не съм минала през процеса на организиране на собствена сватба, но четох за перипетиите около вас и ми се иска да ти кажа, че в крайна сметка би трябвало този ден да е щастлив за двама ви, а не за отбор хора наоколо... само дето е много лесно човек отстрани да дава ум, а да не му е на гърба тая бъркотия, която се получава обикновено. 

И все пак... за да решите да се ожените, сигурно е имало нещо, което ви е подтикнало към това, може би просто сте го забравили. Потърсете го. А може би просто на вас сватба не ви трябва, тогава бъдете честни един с друг и си живейте щастливи и спокойни и без тия нерви. Вярвам, че щом двама човека са заедно и са стигнали до решението да се оженят, то всички проблеми, дори тежките към даден момент, могат да бъдат разрешени след малко обсъждане и спокойствие. А може би те притиска това, че искаш нещата да се случват по определен начин, пък обстоятелствата ги променят непрекъснато? Ако е така, помисли си какво ти харесва и до колко е възможно то да се случи... И не се впрягай прекомерно... в крайна сметка, нали е за хубаво сватбата? Ако не й върви да се получава такава, то щади повече себе си.

Пиши как си, стискам ви палци!  give_rose
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 14, 2010, 11:35:14 »

michelle, миличка... Няма да мога да ти дам категоричен съвет, вие си знаете най-добре какво ви е на душите. В крайна сметка сватбата е преди всичко ваш празник и ако вие не изпитвате радост от приготовленията и от мисълта за нея, то нещата губят смисъл.
От друга страна, всеки има подобни моменти – наляга те умора, иска ти се да зарежеш всичко, да спреш да угаждаш на роднини и познати, да обърнеш внимание на себе си и любимия човек. Аз преди време бях тръгнала да изпадам в подобна дупка, тъй като ми беше писнало от безплодни разговори, в които отсрещната страна си е навила нещо на пръста и грам не вниква в това, което говориш...
Но първо спрете за момент, дайте си няколко дни почивка, зарежете всичко, даже заминете някъде за един уикенд, ако имате възможност. И след това помислете кое точно промени отношението ви към подготовката – дали това не са нечии капризи или налагане да направите определени неща по определен начин. Ако е така, има и друго решение, преди да отмените сватбата – просто спрете да се съобразявате с желанията на околните и направете нещата така, както на вас ви харесва, колкото и изтъркано да звучи. Сватбата е ваша и нека се случи така, както вие си я представяте. Иначе се превръща в нечий друг празник.
Успех, прегръщам те!

П.П. Не знам дали съм чела всичките ти перипетии, затова се извинявам, ако съм написала нещо неадекватно.
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 14, 2010, 12:01:30 »

Еееей,Мишел,да не чувам такива работи като отменяне на сватба  beating  Това е уникален момент в живота и съм сигурна,че не би искала да се лишиш от него.Организацията е досадна наистина,лудницата е голяма,НО СИ СТРУВА.Повярвай ми.Това си е вашият приказен ден,ще остане в историята на вашата връзка,ще остане за вашите деца.Не бива да се отказваш от нещо,само защото е трудно и има препятствия.Хубавите неща стават трудно.А,пък и нещо ми подсказва,че вашата сватба ще бъде приказна.Само от постовете ти,без да те познавам,ми се струва,че си прекрасен човек,имаш вкус към красивото и ще си великолепна булка  Bravo
И сега да споделя и аз нещо.В началото на нашата подготовка и аз исках да се отказвам  crazy Само мисълта за цялата лудница(роднини,претенции,евентуални конфликти) ми идваше в повече.Исках,като че ли само да се разпишем и да се венчаем без много шум.Може би ме беше и страх,дали всичко ще се получи добре.Обаче,моето момче беше непреклонен-никакво отказване...и си направихме сватба...истинска..голяма..така,както трябва.И не беше толкова страшно.Нещо повече-беше ПРИКАЗНО.
Сигурна съм,че и при вас ще е така.А,защо не и още по хубаво.Аз искренно ти го пожелавам  girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: