Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 17:13:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част  (Прочетена 143216 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #195 -: януари 18, 2010, 09:45:26 »

Аз да си призная честно не се бях шашкала до сега , но много народ около мене само ме плаши , че видиш ли щяло да е много напечено , много не знам си какво . Нямам нужда от такива приказки и бягам като чуя някой да говори така. Освен това бягам моментално, когато някой от родителското тяло реши да се меси или сърди за нещо. Изобщо това е моята формула явно - да бягам , когато не ми изнася smile. Но иначе сериозно говоря , нямам нужда от излишни глупости , искам да се насладя на всеки един момент , както от организацията , така и от самия ден . Не знам как ще се чувствам като наближи деня , но в крайна сметка си казвам и на себе си и на половинката - сватбата ще мине и замине , хората ще си отидат, всичко ще свърши и просто няма смисъл от толкова много суетня.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #196 -: януари 18, 2010, 22:09:17 »

Аз да си призная честно не се бях шашкала до сега , но много народ около мене само ме плаши , че видиш ли щяло да е много напечено , много не знам си какво . Нямам нужда от такива приказки и бягам като чуя някой да говори така. Освен това бягам моментално, когато някой от родителското тяло реши да се меси или сърди за нещо. Изобщо това е моята формула явно - да бягам , когато не ми изнася smile. Но иначе сериозно говоря , нямам нужда от излишни глупости , искам да се насладя на всеки един момент , както от организацията , така и от самия ден . Не знам как ще се чувствам като наближи деня , но в крайна сметка си казвам и на себе си и на половинката - сватбата ще мине и замине , хората ще си отидат, всичко ще свърши и просто няма смисъл от толкова много суетня.
Дами!!!!!!! Слушайте какво казва тази булка. Това е ключът към успеха. И НЕМА СЕ ПУАШИТЕ НОЖА Е ДЪРВЕН.    pleasantry pleasantry pleasantry
« Последна редакция: януари 18, 2010, 22:11:14 от AIVEN » Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 20, 2010, 00:42:15 »

Напълно съм съгласна само дето повечето от нас осъзнават това вече като мине сватбата.Аз лично преживях доста стрес,но въпреки това като се сетя за самия ден виждам,че всичко сие заслужавало, защото това наистина е най-красивия и романтичен миг в живота и остава за цял живот. :weddingday:Така че мили дами, не се шашкайте.Всичко ще мине гладко и по план,както сте си го представяли и ще ви остане един невероятен спомен ,които ще ви кара да ви трепва сърцето всеки път като се сетите за него butterfly
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #198 -: януари 26, 2010, 08:44:24 »

Всеки знае, че не трябва да се ядосва, но в действителност трудно се получава.
Аз изживях истински стрес тия дни. Тъй като сме запазили дата в гражданско и църква още в края на миналата година, решихме, че януари (4 месеца преди сватбата) е нормално да запазим ресторант. Димитровград е малък град и тук изборът е ограничен. В един момент се оказа, че всички ресторанти за тази дата са запазени. През истински ужас преминах до вчера на обед, когато ни се обадиха от последния възможен ресторант и ни казаха че е свободен. Другите бъдещи младоженци са се отказали, след като от гражданското има казали, че са 5 или 6 сватба за деня, което за нашия град е много според мен, аз останах изумена shok.
Имахме си ресторант фаворит и знаех, че който и друг да е, ще бъде малко или много компромис, но пък да сменяме дата, след като сме ангажирали и водещата и DJ вече е рисковано, защото някой може да се окаже ангажиран вече, пък и съм малко суеверна и не ми се иска да сменяме дата.
Но нещата се понаредиха, след този стрес с ресторанта, буквално веднага ангажирахме и агенция за украса и видеооператор, защото при 6 сватби в града...
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #199 -: януари 26, 2010, 13:30:34 »

В крайна сметка напразно си се притеснила. Не е било нужно. В краен случай щяхте да си изберете някой ресторант в Хасково,нали е на 10 км.от Димитровград.Пазете си нервите че ще ви трябват.Ако още от сега се ядосвате....
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 26, 2010, 19:42:33 »

И аз така реших AIVEN, да го карам по-спокойно, по-дзен! Няма смисъл иначе и не искам да си развалям удоволствието от подготовката smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #201 -: февруари 12, 2010, 17:22:45 »

Може би поста ми не е нито за тази тема, нито за този раздел, ала не открих по-подходящи. Именно защото цялата ситуация е източник на огромно напрежение и донякъде стрес и за двама ни  sad
 В продължение на цялата ни подготовка досега най-свестните хора, които срещнах бяха следните: момичетата от форума, Деница от агенция "Органза" и фотографа Влади Балевски. Всеки един от тях е изключителна личност, за което нямам думи  Flower
 За всичко останало постоянно имаме проблеми. Нито един управител на ресторант не показа нормално отношение, само си предават крайни важност. Ако въобще благоволят да обърнат внимание. На мен от магазините и бутиците за рокли ( с изключение на "Феде") ми оказаха "честта" да се правят, че не съществувам, когато се опитвах да се свържа с тях.
 Последния пирон забиха от мястото, където се опитваме да организираме сватбата си в момента. Засега няма да пиша къде е, за да видя как ще се държат при личната ни среща. При 4 предварителни разговора им обяснихме, че бихме желали да ни обяснят техните условия. Да,разбира се, но в момента не можело. Едва сега - 3 дни преди да се видим, ни сервират следното : може да направите сватбата, но изцяло според нашите условия  sad Много пъти преди това ни уверяваха в противното! Много пъти им казвахме с колко сериозен финансов ангажимент се наемаме, за да се видим с тях. И отговорът в последния момент : "Много съжаляваме, така са нещата". Размотават  ни повече от месец ...
  Идеята ми за този пост е, че все бях очаквала да срещна при организацията на сватбата идиотско и неадекватно поведение, но чак толкова - не!!!
 Честно ви казвам, ако не бяхме се разбрали с толкова хора за някои неща и не бях обещала на моето човече да се омъжа за него( а да си останем заедно без брак), сватба въобще няма да има. И на моменти сериозно се замислям вече по този въпрос  cray
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #202 -: февруари 12, 2010, 20:01:33 »

michelle , не оставяй разни индивиди да ти развалят всичко , повярвай ми ти ще си останеш накрая с лошите чувства и ще си огорчена , а за тях ти ще си поредната досадна булка и ще им е все тая. За съжаление дори човек да иска да направи нещо толкова красиво като една сватба в нашата страна и това не може . Крайно нелюбезни хора има навсякъде , факт е , че и в този бранш нещата стоят така. Когато обикалях за ресторант срещнах много хора , на които им беше все тая дали ще изберем тях или някой друг, т.е. никой не се постара да ни съдейства. Слава Богу попаднахме на един много готин управител накрая и нещата си дойдоха на мястото. От всички други , с които се срещнах нямам оплаквания. Добри професионалисти , готини хора , отзивчиви , отворени за нови неща. Радвам се , че има и такива.
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #203 -: февруари 12, 2010, 20:19:34 »

Хей, michelle горе главата *THUMBS*Пълна си със страхотни идеи, имаш богато въображение, взели сте важно решение-смело напред! Знам, че по време на подготовката човек преминава през какви ли не състояния и не винаги е лесно, все пак подготовката на сватба не е никак лека задача и със сигурност е изпитание за нервите (за справка бях в подобно състояние когато избирахме и нашият ресторант преди около 2 седмици). Ще отмине, а ти се отпусни, ще видиш "Всяко зло за добро", ако не е това, значи така е трябвало да бъде и ще намерите още по-хубав и по-подходящ!  good
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 12, 2010, 20:34:37 »

michelle, през колкото и периперии да сте минали и колкото и кофти хора да сте срещнали по пътя си, не се отчайвай! Гледай смело напред, наслаждавай се напълно на всеки момент от подготовката, защото сватба ще има и тя ще е прекрасна! Горе главата!  Sunshine
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #205 -: февруари 13, 2010, 10:13:46 »

Благодаря ви за мненията, момичета  give_rose Днес не мога да кажа дали и кога ще се прави сватба.
 red_roses, аз вече съм огорчена и нямам никакво желание за организиране на сватба. Проблемът е, че за втори път в рамките на 4 месеца цялостната организация отива към провал. Единственото ми удоволствие е общуването с вас, както и с двамата човека, които споменах в предишния си пост. Никога и за момент не съм предполагала, че една сватба може да направи някого толкова нещастен и да му причини в такава степен негативни емоции. Само защото обичам човека до себе си, все още не съм се отказала напълно.
 Мили, biersdorf и Ariel, благодаря ви за окуражаването. Чудесно е това, което правите. Радвам се, че има хора, за когото сватбата ще бъде прекрасен и важен момент. Просто за мен, която ми беше много трудно да свикна с идеята да се омъжа, след всичко случило се тя е точно обратното. Сигурно хората трябва да сключват брак, ала ако всичко това така ги наранява, не намирам смисъл.
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 13, 2010, 11:00:51 »

Ох момичета и аз като Мишелчето вече не знам до къде ще стигнем с тази сватба. През няколко дни нещата се менят и нямам представа след няколко месеца какво ще стане. Лошото при мен е, че всичко се скапва и организацията и роднините ми образуват нерви. В един момент ни писна и резервираха каквото  можем за датата, която ни харесваше най-много и решихме да се съобразяваме с кой ли не. Сега пак сме виновни, но вече ми е все едно, който иска да идва. Без това са ни толкова "сериозни" приятелите, че ще си покаже кой какъв е. Накрая съм склонна само да подпишем, да си облека роклята, да си направим хубавите снимки и това да е. Винаги сме били сами и никой не ни е подкрепял, така че и не залсужават да го правим за тях.
Най ми е гадно за караниците, защото знам, че резултата няма да е никаквъ само няма да си говорим месеци напред и после цял живот да го помним. Но този път съм решила да държа на своето и да не скланям глава.
Активен
Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #207 -: февруари 13, 2010, 11:36:45 »

AlexiS това все едно аз съм го писала и при нас нещата не са по-различни първо трябваше да сменим няколко дати за да не съвпада сватбата с нечии рожден ден  beating Сега вече съвсем не ми е ясно къде кога и как общо взето го караме по инерция и сме до никъде че даже и кумове си нямаме както бях писала вече,но вече съм решила да не се ядосвам и да я карам по-леко с тия приготовления.Важното е тези нерви покраи събитието да не рефлектилат върху отношенията ни с милото а всичко друго постепенно ще си дойде на мястото  good
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #208 -: февруари 15, 2010, 15:04:20 »

Мила Мишел, толкова съжелявам, че в България е пълно с такива подизпълнители, които само ти късат нервите, вместо да ти помагат! Но погледни на нещата така- това е вашата приказка- празникът на вашата любов! Ти имаш страхотни идеи и си струва усилята да сбъднеш своя мечтан ден и съм сигурна, че после ще ни зашеметиш всички тук със снимките от твоята сватба! Ние сме тук за да се подкрепяме в организацията и всичко около сватбата, така че спокойно си споделяй неволите с нас, а ние сме готови да окуражаваме, всеки, който има нужда!

Скъпи AlexiS  и Katence, аз искам да ви кажа, че вчерашният ден на прошката толкова ме затрудни да угодя на всички- този искал това, онзи онова, че не ми се мисли покрай подробностите около сватбата как ще задоволя всички желания! А истината е, че и на 100 да се разкъсаш пак няма да угодиш на всички и ще има недоволни. Така че моят съвет е съобразявайте се първо със своите желания и тези на мъжа до вас- защото вече той е вашето семейство и е на първо място в живота ви! Постарайте се да сбъднете своята сватбена мечта, а всички останали трябва все пак да се съобразят с вас, зашото това е празник, в който вие сте главно действащо лице и гостите ви трябва да покажат обичта и уважението си към новото семейство!

Извинявам се за дългия пост и дано не съм излязла от темата!
УСПЕХ с понататъшното организиране на сватбения ден!
Активен
Vasilissa
Любопитен
*
Публикации: 21

Мечтателка

« Отговор #209 -: февруари 17, 2010, 13:27:17 »

Здравейте, момичета. И аз да си излея болката в тая тема, защото нещо явно със стреса не мога да се справя. Уж нещата са наред и се подреждат, и все пак винаги има нещо, което да се обърква, нещо, което да става трудно. Роднините, както хич нямаха мнение (двамата с бъдещия ми мъж сами си организираме сватбата), така изведнъж взеха да се бъркат. От месец търсиме ресторант, всички около нас пълно мълчане, когато казахме, че сме намерили и ни харесва изведнъж се започна: ама защо там, защо сте капарирали, я вижте еди къде си, там е по-хубаво (нищо, че мястото, което препоръчват е за трийсетина души по-малко, отколкото ще сме ние). Започна се и с това: ама как така няма да каним еди кой си, ама... и пр. И всичко това свързано с цупене, сърдене и мусене. А аз хем искам хората около мен да са щастливи, хем в един момент се оказва, че на тях им е все тая аз какво искам. Важното е те как си мислят, че трябва да станат нещата.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: