Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 17:23:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата? - 2 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част (Прочетена 143256 пъти)
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Отг: Стреса преди сватбата? - 2 част
«
Отговор #60 -:
март 18, 2009, 12:10:00 »
Момичета,от няколко дни чувствам напрежение за сватбата!има 3 месеца и аз имам чувството че нищо не съм направила!И като почна с плановете си от април месец ми се завива свят!За радост вече се оправих с работата си и след 1 седмица ще почвам да търся рокля!Моля даите ми съвет кое да направя първо!Мисля да почна с поканите и халките!Оле,много ми е изнервено!
Активен
23
Професор
«
Отговор #61 -:
март 19, 2009, 13:45:14 »
Определено си има както стрес, така и напрежение! При мен е по-скоро напрежение - искам всичко да е така, както си го предствям. Ядосвам се за много неща и на много хора! Понякога сънувам и кошмари!
Лошото при мен е, че нервите и стреса си ги тая в себе си, събирам си ги, събирам, събирам и накрая избухвам - най-често в сълзи, и не мога да се успокоя с часове, но пък за сметка на това, след това съм като преродена. Искрено се надявам нервите да са сега, а не накрая, кога абсолютно всички ще сме изнервени максимално!
Рубин
, колкото до това откъде да започнеш - но сега като се замисля, мисля, че трябва да започнете с поканите! Но в карйна сметка откъдето и да го захванеш, няма да сгреши!
Успех
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
март 19, 2009, 14:54:27 »
Аз си мислех, че се държа и няма да показвам вълнение и притеснение, а вчера като запазвах часовете направо незнаех къде се намирам. имах чувството че съм оглушала и не чувам хората какво ми говорят. 15 мин след като записах и църквата започнаха да ми отшумяват разни реплики и ми светна, че мога да си променя часовете, защото тези не ме устройваха. С това имах късмет, защото хората влезнаха в положение и все още има много малко записвания за август. Май трябва да се стягам, че ако почна от първото нещо да се вълнувам така и да не мисля трезво и да скача сърцето направо ще съм за оплакване.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #63 -:
март 19, 2009, 15:02:17 »
Аз честно да си кажа в началото на подготовката бях по
Сега - когато имаме часове и уговорки за гражданския брак, църквата, фотографа, оператора и DJ-я като че ли ми е доста по-спокойно. Може би защото нещата, свързани и зависещи от други хора са уговорени.
Като правехме поканите с милото се бяхме стресирали много, защото им открихме 100 грешки, преправяхме ги и т.н. Но и те са готови вече
Подозирам, че последният месец ще има пак нервна вълна, но се надявам до тогава поне всичко да е ОК.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
март 19, 2009, 20:44:25 »
Не се стягайте. Цялата патардия нали е за един ден. Всичко ще мине и замине. Оставете на някой друг да се грижи за всичко а вие от време на време проверявайте какво е свършил.За тая работа роднини колкото искаш, или агенция ако щете.А вие наблегнете на някое хоби,и без нерви.
Пожелавам на всички УСПЕХ.
Активен
Рубин
«
Отговор #65 -:
март 20, 2009, 10:02:27 »
Момичета до сега стреса ми се отразяваше само в притесниния и вълнения.Четох вашите постове и не вярвах,че и аз като вас мога да да сънувам кошмари!Снощи беше първия!Сънувах че си копувам рокля,която след като я взема и не ми харесва!Момичета много ме е страх да не се случи или изобщо нещо лошо да се случи с нея!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
март 20, 2009, 20:50:32 »
ох, кошмарите се прехвърлиха и в реалния живот...
средата на януари поставиха на моята баба много тежка диагноза, започна трудно лечение...
сега в началото на март почина бабата на милото... Стигна се да се разменят реплики за отлагане... Много тежки моменти ми се струпаха. По цели нощи едва спя.
А тъй като работата ми е доста напрегната и изисква голяма концентрация - и през деня е пълен стрес.
Така че момичета - пазете си нервите, обичайте човека до себе си... и се постарайте да не губите желанието си!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #67 -:
март 22, 2009, 00:15:27 »
Момичета, като чета много е тежко.
elean, поздравявам те, че не си рухнала! Дръж се и ти пожелавам от вся сърце всичко да се оправи и да сте живи, здрави всички и после да имаш приказна сватба! Ние отложихме нашата сватба миналата година и за сега се очертава да е чак другата поради фактът, че бабата на милото е на легло, а дядо ми ту е на легло, ту има надежда, но всички знаем как стоят нещата.... Първо го изживях невероятно тежко и разочарованието беше толкова олямо, че бях решила сватба изобщо да няма....сега вече отново се радвам на предсватбена подготовка. Наясно съм колко е далеч сватбата, но съм доволна, че е така. Като имам толкова време пред мен и съм спокойна, премислям всичко, изчитам тонове информация, търся най-добрия вариант, най-хубавия, най-евтиния и т.н. И най-вече удоволствието от предсватбената треска ще е дъъъъъъългоооооооо
Пиша това, за да ти кажа, че дори да се стигне до този ужасен вариант - може да се намерят и положителни страни. А в моя живот съм се убедила, че мечтите не се сбъдват, не се сбъдват и накрая, когато станат реалност е 10000 пъти по-прекрасно от това, което си си представял! Успех!!!
Аз имам въпрос - понеже се познавам и на вълнение не издържам - побърквам се от нерви и най-гадното е,че после нищо не помня. Все едно си бил пиян и не помниш. Дайте идея как да се успокоя в деня на сватбата, защото искам всичко да си спомням и да съм максимално спокойна. При мен положението е много зле. Вие какво ще ме посъветвате?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #68 -:
март 22, 2009, 00:30:56 »
elean
, дори да се наложи да отложиш, недей да го изживяваш тежко. Най - големите проблеми идват от нерви и притеснения.
Също като Амелия, ще ти кажа, че и аз в началото, като се наложи да отложим сватбата, доста се "спихнах", обаче сега имам време да донагласям хиляди дребни детайли и нещица и настроението ми се върна. Не се притеснявай, горе главата, знай, че колкото и напрегнато да ти е, колкото и неприятности да се случват около теб винаги предстоят хубави неща!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
март 22, 2009, 21:24:41 »
Цитат на: Amelia в март 22, 2009, 00:15:27
Аз имам въпрос - понеже се познавам и на вълнение не издържам - побърквам се от нерви и най-гадното е,че после нищо не помня. Все едно си бил пиян и не помниш. Дайте идея как да се успокоя в деня на сватбата, защото искам всичко да си спомням и да съм максимално спокойна. При мен положението е много зле. Вие какво ще ме посъветвате?
Като дойдат да те взимат,вземи бъклицата и удари един голям гълток... Ама гледай да нете видят,че фотографа ще вземе да те увековечи в тази поза.... И гледай да не прекалиш че да си хубава на снимките.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #70 -:
март 22, 2009, 23:46:29 »
Момичета не знам дали е за тази тема но ще го напиша ! Мисля че си струва да изгледате едно уникално филмче от 2009 год. точно за сватбения ден ! Ще ви хареса и ще ви разтовари ! Има го в замунда и се сваля бързо защото доста хора го теглят. Казва се Булчински войни - Bride Wars
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
март 22, 2009, 23:52:22 »
Пак
но ще кажа, че го гледах и наистина е много разтоварващо и забавно. И най-вече реалистично - ние кандидат-булките доста често забравяме за какво е цялото това нещо. Аз самата съм така.
А за напрежението си мисля да се запася с мента, глог и валерян и така.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
март 23, 2009, 13:16:23 »
Amelia, Su_to, благодаря за подкрепата!
В крайна сметка мисля, че ще наредим нещата. Надявам се и на глътка спокойствие преди сватбения ден...
Но при нас е така - напрежение, защото сме между 2 държави, 2 града, работим и е много трудно понякога.
Да се надяваме, че резултатът ще си заслужава
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
март 23, 2009, 16:07:03 »
Имам три месеца момичета,а сънувам че е дошъл денят и аз нямам рокля,представяте ли си...тая сватба я мисля по цял ден и цяла нощ и само откачам хората покрай мен.Хубавото е,че колежката ми и тя ще се омъжва, така че си се вайкаме заедно..и обменяме опит
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
март 23, 2009, 18:43:57 »
Че то аз дето мойта сватба ще е няяяяякога съм луднала и побърквам всички покрай мен, пък камо ли ако си в разгара на подготовката! То има ли булка, която да не го пави?!?
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...