Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 17:29:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата? - 2 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част (Прочетена 143274 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Стреса преди сватбата? - 2 част
«
Отговор #45 -:
януари 03, 2009, 22:32:58 »
При нас стрес имаше в самото начало и чак накрая.Първо беше не точно стреса, а вълненеието как да кажем на родителите си, и накрая преди сватбата беше, че тя е след няколко дни аз имах много работа за вършене, а натуй и отгоре на работа беше ад и както се бъзикаше майка за малко да изпусна собствената си сватба заради работа.Но сънищата ги имаше от време на време и да ви кажа предпочитам ги пред сънища свързани с работа
Активен
LOSHKA
Сватбар
«
Отговор #46 -:
февруари 18, 2009, 15:39:56 »
Цитат на: iolly_ в ноември 20, 2008, 01:12:55
.....гафовете даже са задължиелни мен ако питате..моята сватба протече напълно нормално и сега като се замисля няма какво да разказвам на детето си....защото нямаше нищо интересно...освен че ми защипаха булото пред ритуалната зала. Шофьорът ни заключи колата и стъклата се вдигнаха автоматично. При което булото ми се закачи и не можех да тръгна. И смешното беше, че виках на майка ми, че съм закачена..а тя летеше някъде из облаците от емоции и нищо не чуваше...и ми викаше " Много си хубава много...."
Разказвам ви това, за да се успокоите малко и да видите,че гафовете даже са сладки. Затова се наслаждавайте на тези прекрасни приготовления, защото после покрай дечицата няма време за нищо.
искрено се разсмях за случката..... с булото
и мен ме тресе треска вече....и сънища, а ми се струваше невъзможно
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #47 -:
февруари 20, 2009, 11:01:46 »
Аз се бях притеснила само последните два дни, като почна да опира ножа до кокала
Направо бях неадекватна, а повечето неща ги бяхме оставили за накрая, дори си поръчахме халките три дни преди церемонията- хората бяха шашнати, но ни ги направиха все пак!!! А мъжът ми въобще не беше притеснен! :bravo:Нищо му нямаше през цялото време.
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
февруари 20, 2009, 12:32:34 »
Тази нощ сънувах първия си кошмар за сватбата - че закъсняваме за ритуалната, а аз нямам фризьор
не съм си го избрала и ще ходя да се женя без прическа
Явно защото нямам никаква идея при какъв фризьор да отида...и понеже това ми е голямата питанка засега и явно подсъзнателно ме тормози
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #49 -:
февруари 20, 2009, 12:45:13 »
Жози,
напълно те разбирам.. В деня, в който капарирахме ресторанта гледахме една сватба, която се провеждаше там същия ден. Бяха го украсили с балони, а аз балони не искам. И вечерта сънувах как отиваме вече в ресторанта след ритуалната зала и ония почнали да надуват балони. Гостите вече са там, а 2 сервитьорки надуват балони. И аз отивам при тях и им викам, че не искам. А те викат - Не може не искам. На всичкото отгоре бяха сини, зелени и розови балони - абсолютна цигания.
Аз се разплаках и им казах, че поне да са само сини и зелени, че по-стилно. А те после пак надуха и розови.. Абе бая го преживявах. Сега ми е смешно като го разказвам, щото е абсурдно, ама сутринта като се събудих бях толкова облекчена, че е само сън.
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #50 -:
февруари 20, 2009, 18:01:14 »
Ble6tu4ka
, кво да ти разправям.....такъв стрес преживях тая нощ, чеееееее цял ден съм в скапано настроение
Аз съм доста емоционална и не си представям преди сватбата какви още щуротии ще ми се присънят
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
март 04, 2009, 14:19:07 »
Аз не помня кошмари, но на сън говоря толкова много, че ако някой ме записва ще напише цял роман. Последно съм разказвала как ще украсим сватбената маса, с какви цветя и свещи, а и украсата на ресторанта и всичко това е защото всички около мен само дават съвети какво да правя, а всъщност не ми помагат с нищо.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #52 -:
март 04, 2009, 15:34:02 »
Ами мен от сега ме тресе стреса дали всичко ще запазим, кога точно да се обадя на фризьора и гримьора, а сватбата е края на юли. Онзи ден се срещнахме с фотографа и той ни описа надълго и нашироко как протича една сватба, дадени доста наставления какви пози да заемаме, кога да се усмихваме, как да ходим и пр. Явно доста съм се впечатлила, защото цяла нощ сънувам как вървим към олтара, а аз броя крачки и ходим ли в ритъм...
Не знам какво ще е деня преди сватбата и на самата сватба, лелеле мога само да гадая...
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
март 04, 2009, 17:33:22 »
Ооооо, аз прогресивно изтрещявам!!!
Понеже през почивните дни реших, че искам сама да си направя украсите за чашите и за свещите, защото нищо не можах да си харесам и тая нощ се будя в 3 часа, като някоя кукувица и не мога да се успокоя и мисля ли мисля как точно да направя тези украси, откъде да купя панделките и струва ли си инвестицията да си купувам силиконов пистолет! И това, момичета, до 4 часа!!! Днеска едвам гледам
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
март 06, 2009, 15:44:12 »
Цитат на: Josepha в март 04, 2009, 17:33:22
Ооооо, аз прогресивно изтрещявам!!!
Понеже през почивните дни реших, че искам сама да си направя украсите за чашите и за свещите, защото нищо не можах да си харесам и тая нощ се будя в 3 часа, като някоя кукувица и не мога да се успокоя и мисля ли мисля как точно да направя тези украси, откъде да купя панделките и струва ли си инвестицията да си купувам силиконов пистолет! И това, момичета, до 4 часа!!! Днеска едвам гледам
струва си разбиа се, удоволствието, че си ги направила сама е по ценно. разликата в парите няма да е голяма, но за да не си купуваш пистолет попитай свои приятели дали нямат такъв.Аз вече си намерих такъв и няма да го купувам
Активен
gogi_rogi
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #55 -:
март 12, 2009, 21:07:16 »
Пистолетите за силикон в магазините ''за един лев '' струват м/у 2 и 4 лв.Така че ...Не си заслужава кошмарите
п.с : а сега сериозно-тези пистолети вършат страхотна работа.Ползвам го почти за всичко.Стават страхотни украси.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
март 13, 2009, 12:39:18 »
момичета и аз бях изперкала в седмицата преди сватбата.последни приготовления,гости от България,имах гости от Москва и от Париж,представете си всичко това посре6тане ,настаняване и.т.н. а тук рокята ми я дадоха в петък а събота бе6е сватбата,в последния момент моята фризиорка ми каза че била променила цените а прическита на това отгоре,пръстените който ни бяха подарък и ни ги донесоха от България ни бяха малки,объркали се били в размера ,абеееее не заех на кой свят съм накрая е можех нито да спя нито да ям,карала съм сигурно на автопилот знам ли,обаче като дойде деня на сватбата мина толкова бързо,че не се усетих,а на сутринта се почуваствах като преродена само като си представих че няма за къде да тичам и да бързам,но не за дълго ! трябва6е да отида до вкъ6ти да приготвам куфарите за6тото следобед пътувахме на сватбено пъте6ествие
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #57 -:
март 17, 2009, 14:11:45 »
aз изперквам от сега, а имаме още 5месеца и половина.... лелеее... аз дотогава ще съм съвсем
снощи сънувах, че съм с карирана пола, която получих вместо роклята, която съм поръчала и ето днес вече се чудя дали не съм сбъркала нещо с поръчката
«
Последна редакция: март 17, 2009, 14:15:17 от mucito
»
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #58 -:
март 18, 2009, 08:06:03 »
Ох, при мен нощес всички гости бяха с кошници на главите и нямаше в каква кошница да сложим късметчетата.
Сигурно, защото вчера цял ден мислих дали житцето да е в кошничка или на поднос, за да се хвърля от кумата по - лесно.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #59 -:
март 18, 2009, 08:38:13 »
И при мен напрежението беше доста голямо.Едва когато в деня преди сватбата занесохме алкохола в ресторанта си отдъхнах.Сякаш носих целият свят на гърба си, вече можех да кажа, че всичко по организацията сме свършили!Но облекчението беше само за около половин час, защото задуха силен вятър,черни облаци излезнаха на хоризонта и се очертаваше да вали, не само в този ден,а и в деня на сватбата ни.... На самият сватбен ден обаче не чувствах нищо друго освен ЩАСТИЕ и нищо не беше в състояние да помрачи най-прекрасният ден в живота ми. Дъждът започна да вали едва когато влезнахме в ресторанта и купона беше започнал.... Така, че мили момичета без притеснеия неможе, но като дойде сватбеният ден и видите мечтата ви превърната в реалност ще разберете, че всичките изхабени нерви не са били напразно. Затова в този така очакван ден се отдайте изцяло на емоцията и се понесете на крилете на щастието, наслаждавайте се защото сватбеният ден минава като миг....
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30