Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:29:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 3 част  (Прочетена 206736 пъти)

vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: август 05, 2009, 20:15:59 »

Мерси  good
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: август 06, 2009, 10:48:02 »

Момичета показалите сте прекрасни прически моля ви препоръчайте и дайте някаква идея за къса коса .Моята е до раменете на френска черта съм подстригана.Мисля си за варианта за допълнително коса но нз колко е одачен този вариант.Ще съм благодарна за всички идеи.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: август 06, 2009, 13:55:53 »

е щом косата ти е до раменете, не е толкова къса и спокойно може да се вдигне на по-разчупен кок, по-скоро на кичури с отделни фиби да се закрепи и може да се получи чудеа прическа.
 по принцип допълнително коса се слага за повече обем , но трябва да сложим много пластове за да се получи добра дължина и да не стои рядка косата
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: август 06, 2009, 14:23:27 »

Абе тя е до раменете а ма смао отпред нали знаеш че на карето отзад епо къса дължината и аз си мисля за нещо разчупено или прическата на Гала когато я накъдрят на едни едри букли мн ми харесва ама знам ли дали ще стане и с мен така сполучливо
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: август 06, 2009, 14:27:14 »

ааа много добра идея, направо си те предствих, трябва да е много добър фризьорът за да стане, не всеки ги прави добре
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: август 06, 2009, 14:31:10 »

Фризьорката е супер изпитана така че там съмнения засега нямам Мерси много за съвета
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: август 06, 2009, 18:34:47 »

Да си споделя днешния "дерт"-майка ми ми записа час за пробна прическа.Отивам аз и фризьорката започва да ми обяснява какво може и не може,колко стурва,колко време ще отнеме.Предложи ми маникюр и грим,и ми каза 10 дни преди сватбата да отида за пробна прическа.
На мен ми се вижда,че нещо не е наред-нали на пробната прическа аз ще преценя уменията й и ще реша дали ще бъде тази прическа и дали тя(той) ще я прави?
А ако не се харесам и реша да потърся някой друг,няма ли да е твърде късно?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: август 06, 2009, 19:42:02 »

Въобще не виждам къде й е проблема на тази фризьорка като искаш пробна прическа сега, да ти я направи сега а не когато тя иска. Все пак не е безплатна, ти си плащаш, а щом си плащаш ти решаваш кога  beating
Много се дразня на такива хора и на мен сега покрай организацията ми се случи да се срещна с доста такива, като им кажеш какво искаш и как го искаш те ти обесняват как не се било правило така  Oh my ...
Ние си плащаме за техните услуги и ако "не се прави така" ще си намерим друг, който да го направи!
Извинете ме за острия тон, но.... сигурна съм ще разберете.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #428 -: август 07, 2009, 07:55:00 »

додо,защо не потърсиш друга?и щом си плащаш ти, ще решиш как и кога да се случат нещата  Wink
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: август 07, 2009, 08:25:32 »

Додо, моят съвет е да настояваш за пробна прическа сега, защото ако не се харесаш да имаш време да намериш друга, казвам го от личен опит, защото ходих на пробен грим и беше потресаващо и имах и аз 10 дена до сватбата и като почнах да звъня, не мога да намеря гримьор-ужас, всички в отпуск или не знам си какво и се бях притеснила, добре че в последния момент момичета от форума ми дадаха телефона на Слави и се получи супер, така че пробвай овреме, да не се чудиш в последния момент какво да правиш
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: август 07, 2009, 08:40:47 »

Единствена причина,която ме възпира да си потърся друг фризьор,е че това момиче е от моят град.А тук се броят на пръсти работещите в тази област.Ходенето до Бургас,винаги е опция,но ще загубя час в път до там и обратно.А в този ден времето е доста ценно!
Още съм афектирана от отношението и ще помисля пак щом се успокоя!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: август 07, 2009, 09:09:17 »

dodo23 , винаги може да се уговориш с фризьора да дойде у вас нищо че е от друг град, като му подсигуриш транспорт или пък му платиш ако идва със свой. важното е да се чувстваш сигурна в ръцете на които се оставяш.
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: август 08, 2009, 12:21:20 »

dodo23, аз съм категорична относно косата-тя придава завършен вид на булката ,така че наистина по-добре намери друга фризьорка ,която да ти направи пробна прическа .Аз на мотя фризьорка имам пълно доверие ,даже вчера бях при нея и се разбрахме че няма да правим пробна....просто съм сигурна в нея ,а и аз искам букли и рози от едната страна ....смятам че ще се получи ,но и ще си удължя косата .
pepitta_84 аз съм "ЗА" прическа тип Гала,може би защото не си падам много по кокове...
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: август 12, 2009, 12:30:45 »

Момичета, пак имам нужда от съвет - можете ли да ми кажете някоя добра фризьорка за София?
Може на ЛС, да не ни се карат модераторите.

Мерси предварително, Flower
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: август 12, 2009, 13:02:16 »

Днес тръгнах на фризьор с мисълта да се подстрижа. След морето косата ми е много суха, но фризьорката ми съобщи, че след като ще искам кичури, по-добре подстригването да го оставим за след това. И вместо подстрижка се сдобих с прическа за сватбата. Много подобна е на тази Снимки имам но не мога да ги сваля от апарата тук на работа, когато се прибера ще ги кача, за да видите резултата.
Eто обещаните снимки

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN4714.JPG - не обръщайте внимание на кривата ми усмивка blum
Държа да подчертая, че прическата е направена за по-малко от половин час, не е навита достатъчно, няма и лак, така че ... Лично на мен ми харесва резултата. Интересно ми е и вашето мнение, ще имам орхидея малка, от едната страна.
« Последна редакция: август 12, 2009, 17:23:37 от ani_4ka_p » Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: