Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 10:27:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 3 част  (Прочетена 206841 пъти)

pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: юли 18, 2009, 09:51:56 »

Много е хубава прическата, мисля че ще ти отива  judges
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #391 -: юли 18, 2009, 10:48:37 »

kateto87, виждам на снимката ти в профила, че имаш бретон. На пробната прическа или на тази с която искаш да бъдеш с вдигнат бретон ли ще си? Питам, защото аз цял живот съм така и не мога да реша ако го вдигна на сватбата по-добре ли ще е или не.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 18, 2009, 10:57:33 »

Прическата е страхотна tease
Моята също беше подобна...  smile good и от мен   judges
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юли 18, 2009, 15:37:25 »

Kateto87 прическата наистина е много красива и мисля ,че ще ти отива много Bravo
Видях ,че и вие ще сте на 26.09 нали ?Така че с тебе ще сме булки -близначки по дата Bravo
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юли 18, 2009, 16:16:26 »

kateto87, виждам на снимката ти в профила, че имаш бретон. На пробната прическа или на тази с която искаш да бъдеш с вдигнат бретон ли ще си? Питам, защото аз цял живот съм така и не мога да реша ако го вдигна на сватбата по-добре ли ще е или не.
girl_wink здравей , аз в момента си пускам бретона смисал не сам го пдстригвала и мисля за прическата или да е настрани или ще го вдигам lol
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юли 18, 2009, 16:18:03 »

Kateto87 прическата наистина е много красива и мисля ,че ще ти отива много Bravo
Видях ,че и вие ще сте на 26.09 нали ?Така че с тебе ще сме булки -близначки по дата Bravo
give_rose да така си е радвам се да видя някой на тази дата досега си мислех че всички са на 20 септември... радвам се... как върви при теб
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юли 18, 2009, 16:30:43 »

Кате, прическата наистина е станала много добре. За тези хубави къдрици допринася и цвета на косата. Bravo
Активен
veni1007
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юли 19, 2009, 06:26:56 »

Ами Kateto87 малко съм в застой ,в смисъл в по-предните месеци някак си бях по-емоционална ,но сега нещо се поуморих май и от работа -с тези мои нощни смени ,а и имам лошото усещане ,че понапълнявам ,а не искам ,защото роклята ми е готова ,но може би е параноя ,заради гадното ПМС -всеки път е така -сладко ,сладко ми се хапва.............но ще мине ,а и се понатъжих ,защото все гледам красиви неща -снимки и украси ,направени с доста парички , а пък ние нямаме и така........но ще ми мине някаква предсватбена депресия май май ме подхвана  cray
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: юли 19, 2009, 10:53:46 »

Вени, я горе главата  girl_wink и без такива мисли. Парите не са всичко. Хората правят едно събитие и това си е.... Ако ще да ти е супер украсата и някаква скъпарска, хората като са кофти, нищо не се получава  NO А така, както виждам нещата ще си една прекрасна булка и ще бъдеш най-голямото бижу на твоята сватба, тъй че какво се притесняваш - сватбата ще ти е уникална понеже ти и твоя любим сте уникални, втори като вас няма  Wink
Активен
veni1007
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юли 19, 2009, 12:25:57 »

Vesince ,много благодаря за милите думи ..........много оптимизъм ми вдъхна! Bravo
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: юли 23, 2009, 10:57:18 »

Милички, много съм си харесла тази прическа, но аз съм с тъмна коса и се замислям дали ще има същия ефект  pardon Вие как мислите? А и немога да преценя доколко е сложна, всмисъл дали е изпълнима от всеки фризьор  huhhuh.gif
А някой да има престава как изглежда отпред???

* pricheska4_1_.jpg (52.19 KB, 428x640 - видяно 362 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юли 23, 2009, 11:12:02 »

Веси и аз я бях харесала за себе си. Разбира се на светла коса ще стои по-добре но нищо не ти пречи да опиташ. Според мен е лесна, просто самите кичури са разделени, фиксирани с вакса или лак, тази бижута правят косата такава ефектна. А отпред най-вероятно е или на една страна или по средата.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: юли 23, 2009, 12:31:07 »

според мен отпред прическата е с лек обем като косата е назад и вероятно още от пред е разделена на кичури-поне 3-4.
много е яка прическата , стилна и интересна. спред мен ако косата е само един цвят и то тъмен няма да е същия ефект, но може да се направят кичури с шапка с боя и приемрно ако косата ти е тъмно кафява , да са с една две гами по-светло кафяво, мисля, че ще стане много яка. а ако си с пусната коса няма да си личи много че си на кичури , ако това те притеснява.
по принцип кичурите придават обем и ако си гледала предвания за фризьори в чужбина се прави често
Активен
mili
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #403 -: юли 23, 2009, 20:07:00 »

Много е хубава прическата и всъщност въобще не е сложна  Wink Всяка кадърна фризьорка може да я направи, но наистина трябва обем, както казва Руми
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юли 23, 2009, 21:54:21 »

Весинце, и на мен много ми харесва прическата good Смятам че тези украшения я правят обаче по-различна, затова ако си вземеш подобни, но бели (тоест не така прозрачни като тези, а по-ярки), ще се получи страхотен контраст. Другият вариант е както е писала Руми - с малко по-светли кичури (дори мисляч е и на снимката има два различни нюанса).
Отпред смятам че е с обем и назад.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: