Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 12:34:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата? - 3 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата? - 3 част (Прочетена 207079 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: А прическата? - 3 част
«
Отговор #360 -:
юни 22, 2009, 10:09:59 »
princessdiki вижадала съм прически за къса като твоята коса, пак може да се прибере с фиби и да стои като кок, а отпред да е спо свободна и бухнала, ако имаш и було отзад ще е съвсем добре
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #361 -:
юни 23, 2009, 12:04:47 »
Цитат на: ani_4ka_p в юни 19, 2009, 10:08:55
Ами аз мисля да си направя кичури, защото сега косата ми е естествения си цвят, светло кестеняво.
А за цвете със сигурност ще имам някакво, обаче още не съм ходила на пробна прическа и не знам какво ще измислим. Няма да имам було така че от към цветя ще докарам визията.
да определено с кичури стои много по-добре. На мен ми направиха кичурите 5 дни преди сватбата за да не израсте косата и да стои грозно, а прическата просто стана невероятна. Веднага щом имам снимки одзад ще пусна в албума
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #362 -:
юни 23, 2009, 12:36:56 »
tasty, много красива булка си била.
Аз мисля месец преди сватбата да си направя кичурите. За да не се получи някой нежелан ефект.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #363 -:
юни 23, 2009, 15:00:08 »
месец преди сватбата е много, ще ти порасне един пръст и ще е грозно, една седмица по-рано е на-добре.
но пък и имам една случка с приятелка, която отиде 2 дни преди сватбата и фризьорката я държала много и кичурите и станаха бели, ужас, и ходи спешно да се боядисва при друга фризьорка кестеняво
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
юни 24, 2009, 13:16:54 »
Искам да похваля моята фризьорка!
Тя направи от нищо нещо, прическата беше невероятна и издържа цялата вечер на всичките хора и танци!
Браво и благодаря на Даниела!
Активен
Рубин
«
Отговор #365 -:
юни 25, 2009, 13:10:51 »
Момичета,искам да ви попитам нещо!Може ли да отида при фризьора ми предния ден преди сватбата да ве боядиса?Питам защото се страхувам за косата да не и стане нещо???А моя фризьор ми каза косата да не я мия в същия ден,а предния!Кажете как беше при вас?
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #366 -:
юни 25, 2009, 13:14:02 »
Рубин, всички съветват всякакви интервенции да се правят най-късно до една седмица преди събитието, за да имаш време за реакция ако не ти допадне нещо. За мен е безумно предния ден д аси правиш нещо на косата, но ти си решаваш. Най-добре е да можеш да реагираш, ако нещо се обърка, така че седмица е добре. Пък и за една седмица ако ти избледнее цвета или там каквото ще и правиш, значи има нещо гнило в препаратите, които ти слагат. Трябва да издържат!
Активен
sildicheva
Любопитен
«
Отговор #367 -:
юни 25, 2009, 14:11:20 »
Цитат на: Рубин в юни 25, 2009, 13:10:51
Момичета,искам да ви попитам нещо!Може ли да отида при фризьора ми предния ден преди сватбата да ве боядиса?Питам защото се страхувам за косата да не и стане нещо???А моя фризьор ми каза косата да не я мия в същия ден,а предния!Кажете как беше при вас?
Момичета, аз имма подобен проблем!!!! Не съм си боядисвала косата около 2 месеца според съвета на моята фризьорка. Тя каза, че ще си ми оправи косата за сватбата и ще ми направи прическата. Сега обаче имам проблем, защото се случи така, че забременя и ненадейно излезе в болнични. Насочих се към нейна колежка, която ми гледа косата и каза, че трябва да я боядисам, после кичури, за да се освежи. На 10.07 е сватбата, а тя ме вика на 1.07.09 да направим боядисването и кичурите, но аз се притеснявам, че ако след това тези 9 дни до сватбата ходя на плаж, може цвета да се промени и да не е това, което трябва. Макар, че като се замисля те кичурите ще си свършат работата, нали затова са там
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #368 -:
юни 25, 2009, 15:58:41 »
sildicheva , според мен щом ще "ексепиментираш" с нова фризьорка да отидеш няколко дни преди сватбата да те боядиса и направи кичури, за да си по спокойна и да няма изненади в последния момент. а и какви са тия бои дето изсветляват за 1 сдмица?
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
юни 25, 2009, 21:45:32 »
Моят съвет е по-отрано! Каквото и да е. Дори да се направят промените месец-два преди Деня няма да е зле, в случай че има момент на експеримент и новост в цвета.
Все пак може да не се възприемете веднага с новия вид на косата. А ако мине достатъчно време има възможност да смените мнението си ... Така мисля аз ...
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #370 -:
юни 26, 2009, 10:30:05 »
Вижте какво намерих -
http://news.fashion.bg/article/2412/14/coiffure-specialen-broi
Може да е от полза за бъдещите булки, които не са си избрали прическа все още
Активен
sildicheva
Любопитен
«
Отговор #371 -:
юни 26, 2009, 12:09:16 »
Благодаря момичета! Проблема е уреден! Просто реших да не правя кичури, а да направя само боядисване за освежаване. А относно боята, случвало ми се е да се боядисам и да отида на плаж. За няколко дни косата ми изсветлчва и от солената вода и слънцето ми опадва и става нещо ....шарено. Това е от личен опит, затова бях притеснена.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #372 -:
юни 26, 2009, 13:00:08 »
Ми недей да ходиш на плаж. Май вместо да го мъдриш толкова ще е по-лесно да не ходиш на плаж и това е.
Активен
Рубин
«
Отговор #373 -:
юни 26, 2009, 13:08:21 »
И аз мисля,че е по-добре да не ходиш на плаж!Аз реших да отида деня преди сватбата за боядисване!Все пак няма си сменям цвета-просто едни корени и освежаване на цвета!Моята чуденка беше заради прическата която изисква правене на къдрици с маша!Чудех се да не е вредно,ама това не е траино къдрене така че....
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #374 -:
юни 28, 2009, 07:41:30 »
Аз също се включвам
доста хубава темичка.Моят проблем с косата е,че трудно хващам русото с червен пигмет на коста съм така ми обясни фриз.
И жената си игра около 2 часа за да ме направи карамелен цвят, а не рус.
Сега горе- долу съм я закрепила и е русичка
, но докога?
Смятам следващяит месец, когато и боядисвам корените да се ориентирам при фриз, която ще ме прави на сватбата (лично не я познавам), за да видя акк работи
Успех на всички бъдещи булки в търсенето на перфектната прическа!!!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...