Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 12:45:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 3 част  (Прочетена 207144 пъти)

rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 29, 2009, 10:30:57 »

Sunny_girl, моята коса по принцип си е с тънък косъм и вече два пъти съм се къдрила с къдрин, а с ролки... безброй... Не мисля  че изглежда рядка, даже според мен къдриците ми даваха обем, какъвто по принцип косата ми няма... Защо не пробваш да се накъдриш преди сватбата (с ролки или маша) - така ще видиш как ти се отразява. (и аз ще бъда къдрава на сватбата  blush )
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 29, 2009, 10:47:25 »

Една приятелка на сестра ми с много тънка и рядка коса ако знаете какъв обем и бяха докрали на сватбата! Фризьорите си знаят работата.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #122 -: януари 29, 2009, 11:44:01 »

За София беше въпроса за цената. Аз вчера бях на фризьор и той ми каза 80-100лв за булчинска прическа. Ама салона си е малко скъп, но пък знам че ще стане добре при този фризьор. Иначе той ми предложи за допълнително обем се прави нещо което е като къдрин и придава много обем на косата и я прави да не сплескана, но не къдрава като с къдрина. Каза, че това нещо струва към 70лв, но зависи от салона, сигурно и по-евтино има, като трае 6-7 месеца. Аз реших да си направя така косата малко преди сватбата и после половин година ще си се разхождам с обемна коса yahoo
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 29, 2009, 12:14:34 »

vivianka  я обесни по подробно какво е това нещо,че се за интересувах и аз.Попринсим аз мисля да бъда цялата на букли за сватбата и тъй като моята коса е средно дълга и не е много гъста,ще си сложа една треса изкуствена коса и фризьорката ми ще добавя още ако трябва.Искам прическа нещо подобно като на снимката.
 Offtopic Sorry че снимкат е на Андреа,ама в момента такава намерих.

* A3.jpg (52.93 KB, 531x800 - видяно 459 пъти.)
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 29, 2009, 12:24:53 »

супер прическа и аз исках да пстигна това ма не ми достигна коса smile
Ако имаш възможнос да я удалжиш ще се получи идеално good а ти с було или диадема или и двете ще си
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #125 -: януари 29, 2009, 12:39:04 »

Аз до колкото разбрах това нещо е на принципа на къдрина, но придава обем на косата вместо къдрици. Предполагам че може и начупена да стане и бухнала. Не разбирам от тези неща, но както с къдрин ставаш къдрав, така и с това си с обем. И косата си става бухнала. Той ми показа нещо като ролка, заоблено от едната страна, ама аз съм си невежа в тази област и нищо не разбирам. Сигурно ролката се слага и вече и този препарат и се стои така - не знам точно как става, но човека каза че си има ефект 6-7 месеца. Относно добавяне на коса - някакси не ми се иска да го правя, още ще си пускам косата и се надявам че с тази процедура ще стане и без нова коса smile Поне обем може би ще стане. А за по-дълга коса, сигурно си трябва удължаване
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 29, 2009, 12:40:57 »

Момичета не си хабете косите с кадрин ще съжалявате много Аз сам правила тази глешка и съжалявам станах като пудел в главата
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 29, 2009, 13:06:01 »

Диде не съм решила още,ако може и с було и с диадема и да ми се вижда хубаво прическата ще бъда и с двете,ако ли не на пробната прическа ще преценя най-добре като се видя.Определено ще си удължа косата,ще си сложа една моя треса/собствена/ и най-вероятно фризьорката ще сложи още,защото за такава прическа се иска много дъжина.Иначе ми се струва,че ще стане много хубаво.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 29, 2009, 13:17:49 »

Как няма бе просто е много куклинско аз вече съжалявам за дето не си купих було амаааа
Определено за да е наистина ефектна прическата иска дължина
Аз моята нямаше да я къдря а щях да я исправя но фризиорката ме разубеди и ме яд малко защото можеше да се видя в този вариянт но права
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #129 -: януари 29, 2009, 13:27:54 »

vivianka, следващия път като ходиш при този фризьор, разпитай го по-подробно, че ние любопитките тук искаме да знаем повече  blush А и снимки ако има....  Girl_hide
lady_in_love, как ще поставиш булото ако си с диадема?
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 29, 2009, 13:31:18 »

Аз съм с 2 ръце ЗА було-веднага изглеждаш много полразнично и като принцеса yahoo yahoo Girl_hide
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 29, 2009, 13:35:56 »

Булото се слага под първия или втори пласт букли и стои отдолу,закача се със специални фиби за коста.Нещо подобно като на симката само,че с диадема и пусната коса.

* index5.jpg (22 KB, 268x400 - видяно 7339 пъти.)
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 29, 2009, 13:40:01 »

А моето беше ето така

* IMG_3498.JPG (37.08 KB, 500x333 - видяно 431 пъти.)
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 29, 2009, 13:45:15 »

Тукмо Майче разглеждах албума ти и щях да пиша че прическата о булото са страхотни good
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 29, 2009, 13:53:10 »

Мерс,Диде @}->--Аз на робна не съм ходила дори  pardon но пък си познавам фризиорката...Е косата ми се поизправи към края ,но моята коса е много тежка и никакви спреиове не могат да я бетонират pardon
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: