Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:36:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 3 част  (Прочетена 206752 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 17, 2009, 10:23:23 »

Стига де, какви са тези пишман фризьорки shok Как да не може?!? И моята коса е чуплива, а фризьорката ми я направи цялата на перфектни къдрици - има снимка някъде напред, но е вдигната. Трябваше да се снимам докато още беше спусната - стана толкова хубава, че за момент се замислих дали да не я оставя така.

Ами принципно и моята коса е чуплива и винаги много съм искала да се накъдря, но да - фризжорите казват, че няма да стане хубаво. Не че не могат да те накъдрят за един ден  могат, но ако искаш да се накъдриш за "постоянно" не става, защото - абе не мога да го обясня добре, ама не става хубаво pardon
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 17, 2009, 10:26:05 »

Ама то постоянното (иначе казано трайно) къдрене доколкото знам не се прави никъде вече, защото е отречено като крайно вредно. За него не знам дали е ставало на чуплива коса или не. Но и нали идеята е на сватбата да е къдраво момичето, а не за постоянно? Това ми е мисълта, че със сигурност е възможно.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 17, 2009, 10:30:59 »

Мда - по принцип няма никакъв проблем да те накъдрят за деня, но аз казвам за себе си - до сега като са ме къдрили на ролки, косата ми се поизправя страшно бързо. Мисля, че точно това е проблема на чупливите коси...Но пък в крайна сметка - с достатъчно лак и т.н. всичко се постига blush
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 17, 2009, 10:53:48 »

Да, точно good
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #109 -: януари 19, 2009, 16:45:54 »

При мен се е получвало това - къдрили са ме с маша и всъщност косата ми се изправя   crazy Но това в домашни условия. Предполагам, че с хубав лак/пяна ще стане. Иначе моята фризьорка много добре ме прави с дифузер, но то стои малко "по-рошаво".
Още няколко прически:

Активен
Месечинка
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 19, 2009, 19:44:54 »

Моята коса я накъдриха с преса.
Активен
nudi
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #111 -: януари 19, 2009, 22:11:33 »

тази последната определено е много интересна  good допадана ми  Bravo
« Последна редакция: януари 20, 2009, 11:58:34 от maria_lakova » Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #112 -: януари 20, 2009, 13:16:14 »

И на мен! Жалко, че е с воал и не се вижда много добре. Но аз искам нещо подобно - къдрева, леко хваната отстрани и отгоре и много искам цвете в косата  Girl_hide
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 20, 2009, 13:52:46 »

Много е красива. Май всички сме се ориентирали към този тип прически, но за пръв път виждам с цвете и воал, а толкова рових в нета за подобна снимка. Нещо неможех да си представя цвете и воал, дали няма да е пренатрупано, но тази ми харесва
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 23, 2009, 15:47:53 »

Eто вижте и тези прически

http://wedding.dir.bg/_wm/gallery/?df=599269&dflid=3

Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 23, 2009, 17:59:06 »

Eто вижте и тези прически

http://wedding.dir.bg/_wm/gallery/?df=599269&dflid=3

Ах, аз от тези си харесах една... Изглежда ми доста елементарна за направа, ама е точно толкова семпла и сладурска колкото ми се иска и да е моята... Обаче не зная дали си струва да плащам на фризьор за да я направи.. В галерията ми успях криво ляво да кача няколко снимки на моя милост, за да видите каква е косата ми в действителност.. Имам хубава преса за изправяне и мисля, че ако си намеря и такава красива диадема -  няма да имам проблем да си я спретна и самичка.. Вие как мислите? Освен това да попитам - това е диадема, нали? Не е тиара? Ако реша да съм с тиара - лесно ли се закрепват или трябва помощ от професионалист? И последно виждали ли сте някъде да продават такъв тип диадеми тук в България и по-конкретно в София?

Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #116 -: януари 23, 2009, 18:32:20 »

Е поне фризьор трябва да те подстриже по този начин. И при положение, че в момента прическата ти е различна и си с чуплива коса, трябва да си много сигурна, че тази ще ти отива.

Иначе прическата много ми харесва, не е трудна за ежедневен стайлинг, но на сватбата обстоятелствата са малко по-различни, чудото на глава трябва да стой и да има приличен вид мнооого часове. Не познавам фризьорските продукти, но има един куп работи, които се слгат на косата преди, по време на и след прическата.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #117 -: януари 29, 2009, 09:11:43 »

Здравейте, имам един въпрос, знаете ли колко е нормално да струва сватбената прическа и пробните към нея?
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 29, 2009, 09:17:33 »

за кой град питаш?
но според мен много си зафиси от фризьорката и салона в който работи.
преди 2 седмици бях на сватба и ходих да ми направят прическа, взеха ми 40 лв. а на булата бяха взели 50 лв заедно с пробната.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 29, 2009, 10:14:43 »

Ами на мен онзи ден ми казаха за прическа 70лв. /за Пловдив/
А аз имам едно въпросче. ОТ известно време, може би година и малко, косъмът ми изтъня и косата ми изглежда рядка. Не много, но все пак, смятам, че ако евентуално я направя на букли или нещо от сорта-разни къдрици и т.н., ще изглежда доста рядка. Идва ми идеята да си сложа допълнително коса за сгъстяване, но само за самия ден. Дайте инфо, колко би могло да струва, ако някой си е слагал.
Благодаря предварително! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: