Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:50:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08  (Прочетена 119889 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 09, 2008, 09:51:27 »

Гери, ама твота темичка освен супер информативна е и адски забавна  laugh

Речта ти е много хубава ....и хич не ми се струва сухичка  good  Аз каквато съм "ревла " незнам дали бих могла да я изкажа цялата  pardon

И аз искам да кажа неща на нашата сватба , ама още не съм решила .... 100% ще се просълзя и т.н.

Поздравления за всичко и продължавам да надничам  тук с най - голям интерес  give_rose

Адашчице мила, радвам се че темичката е полезна пък тва че е забавна май идва като бонус. good

Добре че ви има да ме четете че така добре се разтоварвам като ви разказвам разни неща и всеки ден казвам на Матиас -лелееее днес еди си колко постове имам и скачам и ритам като младо яре. Даже вече и Матиас сам ме пита колко поста има. Като малките деца съм ,но това е защото ми е много приятна компанията ви.  Xixixi
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 09, 2008, 09:54:30 »

Здрасти и от мен! И аз съм от редовните ти почитателки!!! Много подробна и интересна темичка, и страшно идейна! За речта, нямам думи, много ми хареса мястотос  богатия мъж и мисля да си го открадна, ако нямаш нищо напротив!! Аз също имам реч, която ще държа на сватбата, щото си е традиция в нашата рода, за всеки празник пиша нещо! Но милото хич не обича такива неща, та той няма да има!Иначе и ан него му е писнало от моите сватбени щуротии и вие сте ми най-верния слушател! Историята с корема  е много смешна! Ама да не ти пука кой какво си мисли!  Wink
И за песента си го решила супер! много мило, а и съм сигурна,че ще се стегнеш иняма да се разплачеш!!

Ама разбира се че можеш да взаимстваш.Колко ти душа иска.

А ти си много напред с материала за речи, след като на всяко събиране на родата казваш нещо.Абе ти си стара пушка. Аз май имам опит нали на сума конференции съм имала презентации но сватбата е друго нещо особенно ако е твоята. Абе ще се оправим пък и сълзи да има по добре.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юли 09, 2008, 09:59:48 »

Гери, реча е един път просто. Аз каквато съм ревла  cray cray cray Май ще ходя пак да се гримирам... Много е хубава  Bravo
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 09, 2008, 10:00:08 »

Здрасти мацки бацки.Снеже ДА, в Сливен завърших Природо -математическата гиманзия.Випуск 1996.Да не сме от една партия. Аз във форума вече открих една стара приятелка от Университета сега може и съученичка да намеря  funnytooth
Не с мен, с мъжа ми. smile Ама той е завършил 98-а ПМГ-то.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 09, 2008, 10:10:04 »

Сега да ви разкажа какво стана снощи.

Та двама приятели на Матиас (и мои приятели де) ни поканихн а кино *Нарния* обаче на мен тоя тип филми хич не ми поддават  bad и за тва си останах в нас.

По едно време получавам смс от единия приятел че филма бил супер и съм изпуснала.И аз си викам бреййй аз съм им липсвала на мъжете и кат се превъздигнах като балон с въздух под налягане  insane.

След около 20 мин мобилния ми зжъни и е същия приятел.Оказа се че искали да имат телефонния ми номер защото организирали ергенското парти на Матиас и не знаеле как да ми вземат номера от него и му казали че искат да ми пратят смс да ми кажата че съм изпуснала готин филм а то за какво било.

А аз пък как се зарадвах че Матиас ще има ергенско парти ,щото на мен май няма кой да ми организира   cray а той милия преди две вечери лежи на леглото и аз го гледам един замислен и го питам -За какво мислиш? а той- Ми дали някой от моите приятели ще ми направят ергенско парти? и аз му викам ми като гледам, че чакат последния момент да си резервират хотел за сватбата не бих се надявала да ти организират. Ама гледай ти изненада.

И аз сега съм главен съзаклятник  angel и трябва да пазя тайна а тва ми е ама НАЙ НАЙ трудното нещо на света.Но поне до другата седмица ще удържа.

Ергенските партита тук са много забавни.Обличат булката или младоженека вызможно най глупаво и ги карат  да правят разни неща по улиците като да познаят мадамите по улицата дали носят бикини или прашки и после да ги питат лично, или пък да сыберат възможно най много момичета които искат да ги целунат .... но е СУПЕР забавно.
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 09, 2008, 11:39:04 »

Гери, готино звучи това. Сигурно ще е голям купон. А за твоето моминско парти, как може така да говориш. Нали се разбрахме че ще правим моминско парти в Пловдив. Ами си и ти една, не помниш...  tease
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #156 -: юли 09, 2008, 13:17:40 »

Е, Гери, шемет си, спор няма  good Иначе тайната се пази, да. И приятелчетата на моя му организират ергенско парти, ама само аз знам (питаха ме разни подробности и изрично ме предупредиха да не му казвам, че ще има такова и кога ще бъде). Изобщо не знам как ще протече, той пък изобщо не е говорил за това (сигурно и той си мисли дали някой ще се сети за неговото парти). Абе с такъв щур кум, дето си е избрал, няма да се изненадам, ако го заведат на стриптийз бар с голи танцьорки. И понеже си го знам какъв ми е скромен ... сигурно ще опули ей такива очета  shok и ще избяга  Girl_hide Много ми е съвестен и няма да прави глупости, абсолютно съм убедена  blush Сигурна съм, че Матиас ще има много хубаво ергенско парти  good И на мен тук няма никой, който да ми го организира, но ...  pardon Няма да се учудя, ако свеки ми е подготвила нещо ... тоест много ще се учудя  laugh
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 09, 2008, 13:32:29 »

Ей, че весело. Жалко, че тук няма такава мода. Колко хубаво веднъж на теб да ти организират нещо вместо ти постоянно да организираш! good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #158 -: юли 09, 2008, 14:27:29 »

Копче, освен да се съберем аз, ти и Гери, и да измоминстваме едно парти, колко му е... Ама ще трябва да побързаме, че аз почти нямам време  LAUGHTER
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 09, 2008, 14:35:47 »

А мен не ме щете, така ли!? huhhuh.gif huhhuh.gif Частно парти си спрятате, а?.... diablo blum Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #160 -: юли 09, 2008, 14:56:44 »

Идвай де, не си казала, че искаш  Wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 09, 2008, 15:09:51 »

Ей ме на laugh
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #162 -: юли 09, 2008, 15:17:51 »

inaxastra, да ти кажа много хубава идея си дала, колко му е едно международно моминско парти да спретнем, а?  danceg Иначе аз не съм чак такъв почитател на тази традиция, тоест не съм голяма фенка на шокиращите изненади  pleasantry Пък и нали преди време ви бях споменала, че моят ми организира едно такова - цял ден посветен само на мен, ресторант, пазаруване, абе каквото аз кажа, той изпълнява. По-хубаво моминско парти от това -  pardon
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 09, 2008, 16:32:06 »

Идеята за парти е просто супер  good,ама то нис е Копче сме на едно дупе разстояние ами Ина докато се добере до нас от париж а Снежето пък не знам тя от къде идва.Ама ако има желание всичко се постига. Ние днес обазавеждаме едната стая (офис) и ходихме да копуваме бюрото и другите джаджи сега трябва да спретнем стаята че искам всичко да е готово и като се върнем от сватбата нашите ще останат два три дни в къщи и искам да изглежда добре.

А за моминското парти аз се надявам моята приятелка която идва 4 дни преди сватбата ,сестрата на Матиас и жената на брат му и мойто майче да спретнат нещо а ако ме карат да правя разни простотии още по добре-на мен тва ми е стихията.
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 09, 2008, 18:10:10 »

Копче, освен да се съберем аз, ти и Гери, и да измоминстваме едно парти, колко му е... Ама ще трябва да побързаме, че аз почти нямам време  LAUGHTER

Аааа,не е честно така. Аз дадох идеята за парти, искам и аз  cray
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: