Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:21:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08  (Прочетена 119874 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 08, 2008, 13:05:40 »

Ина, ето това са фулмастрите ( оле тая дума наистина е сложна)  smile

* gourmetwriter.jpg (39.13 KB, 441x371 - видяно 323 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #121 -: юли 08, 2008, 13:12:10 »

Ххихихии вие двамата ме убивате ! Много сте ми сладки !

Едва ли се намират тук такива "флумастри" (?!). Но благодаря за инфото. Срам ме е, че само ти крада идеите. То ние тук няма да имаме торта. Но за Бг е предвидено и предполагам на Фабс ще му допадне много това, което сте измислили (ама страшни сте  god как успя да ви хрумне?!).

Искам да ги видя фигурките... Направени ли са вече или по-късно ? Умирам от любопитство просто...  Eeager
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 08, 2008, 13:28:14 »

Масата изглежда страхотно! Не се притеснявай дали е празна или претрупана! А идеята с шоколада за номерцата на масите е гениална, както винаги! А и вие двете с Ина жестоко се конкурирате, в хубавия смисъл, разбира се. Ще имате най-незабравимите сватби!!!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юли 08, 2008, 13:37:23 »

Ина, ама те доставят такива фулмастери и до Франция. Май даже и в амазон ги има. Фигурките ще ги правим два дни преди сватбата и тогава ще ги видиш.

И да ти кажа че хич не се обиждам даже ми е много приятно ако някой взаимства идея. Ако не ми беше приятно нямаше въобще да пиша във форума. Така че давай на воля.Няма проблем  good

Ванили, за сватбите ще видим на края. Че то май моятя циганка дето ме хвалеше умря и аз я замествам тука  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #124 -: юли 08, 2008, 13:50:21 »

Vanilly ни прави комплименти тука...  Wink

Иначе е естествено, че всяка сватба е незабравима, дори и най-скромната, лишена от детайли, просто това си е магичен миг. А ние, че сме луди за връзване е друг въпрос. Народът го е казал "Луд умора няма". Добавено с това да имаш възможност за проява...  declare

Пък за конкуренция дума не може да става, толкова са различни стиловете. Ма както Гери казваше по-горе - "Приятно е някой да те потупа по рамото"  Wink Wink Wink

И Гери, благодаря ти, че си щедра на вдъхновение  give_rose
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #125 -: юли 08, 2008, 18:27:09 »

Gery, както обикновенно си се справила чудесно!
Да те попитам от calligraphen ли поръча салфетките? Много са готини, само дето и аз не бих искала да ги използвам.

Щоколадовите табилки ще са супер, тъкмо ще върнат спомена за поканите.

А за игрите, моя приятелка ми разказа за сватба, на която младоженците разиграли томбола за гостите като наградите били от типа на домашна киновечер с младоженците, вечеря-ръчно направена пица или нещо такова, вече съм забравила. При всички случай наградките бяха супер забавно формулирани (киновечер у младоженците, саморъчно свален от нета филм, който ще бъде показан на току що купения плазмен TV).
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юли 08, 2008, 18:39:42 »

Gery, както обикновенно си се справила чудесно!
Да те попитам от calligraphen ли поръча салфетките? Много са готини, само дето и аз не бих искала да ги използвам.

Щоколадовите табилки ще са супер, тъкмо ще върнат спомена за поканите.

А за игрите, моя приятелка ми разказа за сватба, на която младоженците разиграли томбола за гостите като наградите били от типа на домашна киновечер с младоженците, вечеря-ръчно направена пица или нещо такова, вече съм забравила. При всички случай наградките бяха супер забавно формулирани (киновечер у младоженците, саморъчно свален от нета филм, който ще бъде показан на току що купения плазмен TV).

Веси здравей, от calligraphen ги поръчах сълфетките. Вчера ги поръчах и ми казах че до края на другата седмица ще ги имам.Да видим дали ще стане. Евтино ми се стори а и доста оригинално.Ако искаш инфо за цени ми пиши на лични или скайп.

Аз нали имам останали 6 покани от шоколад и вместо да копувам нов и да давам пак пари ще изрежа отпред текста (което е принтиран на вафлена хартия) и на празното място ще сложа номер на маса.И без тва имаме около 6 маси идеално ще стане.А и замата покана си има едно бордюрче или рамка което ще направи и номера да изпъква по добре. Мислех да ги пазя поканите ама за какво  crazy.

А за игрите мисля подаръците да са такива ако остане време за игри де- то с тия тостове не знам колко време ще отпрем.

Уф което ми напомня да почвам да си пиша мойта че май матиа сне иска да казва тост и аз ще съм на топа.

* Invitation.jpg (63.14 KB, 402x600 - видяно 340 пъти.)
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**

« Отговор #127 -: юли 08, 2008, 18:47:17 »

Поканите ни са от calligraphen. Много са точни и надеждни. Ние си получихме поканите няколко дни по-рано от очакваното, така че не се притеснявай за салфетките.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юли 08, 2008, 18:56:03 »

Искам да ви попитам какво мислите за тази реч. Сега я сътворих с малко шегички взети от Интернет. Речта ще е от мое име и най вероятно Матиас срам не срам трябва да има своя. Казаха ни че така било прието.
Съжалявам че е на английски  pardon но едва ли е със същото звучене ако я преведе на български.

================================================================================
I don’t want you to think that I'm trying to have the last word here but I thought it is only appropriate that the bride speaks and those of you who know me well will agree that it's usually hard to keep me quite. So here we go!

Before I start I would like to say that I never thought I'd find myself here with Mathias today as I always hoped for an arranged marriage. But it turned out George Clooney wasn't so keen on that.

All kidding aside. I really wanted to say a few ‘thank you’s of my own.
Firstly, to Mathias, Knowing your bad memory, I’m so grateful that you remembered to arrive at the church, on the right day and at the right time. I met Mathias 4 years ago at work, I remember him coming in my office bending over on the floor to install a PC for me. I was so impressed by …his personality! People often say if you can't marry the one you live with, marry the one you can't live without. I've done both. You know, my Mum always told me to marry a rich man and I couldn't have married a richer man than Mathias. He is rich in inner strength, understanding and kindness, in forgiveness, patience and humor. Over the last 4 years, Mathias has been everything to me - my partner, my best friend, and my soul. And here he stands today – my husband! I love you sweetie!

I would like also to thank my Mum and Dad. There are No words to say how much I owe to you or how much I love you. You have always been my biggest fans. Over the years you have given me love, advices and support. I am sure I have given you a few grey hairs but I hope I have made you proud and made all your hard work worthwhile.

Today I also gain another set of parents: Pia and Bengt. From the day I met you I felt welcomed and accepted. I am very lucky to have such great in-laws. Thank you for raising Mathias so well and rest assured I will look after and love him

I feel privileged to be surrounded today with so many dear friends and family. Many of you have traveled a lot and had to take time off work to be here. Thank you for being you. Thank you for being our friends and Thank you being here. 

I would like to propose a toast to everyone here this evening. "To love, to laughter and to Happiness”.

Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 08, 2008, 19:01:14 »

Gery,мила......направо настръхнах... Bravo Bravo Bravo а бъди сигурна че ссички ще  cray cray cray cray
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 08, 2008, 19:02:19 »

Браво, Гери!  Bravo Bravo Bravo

Все едно е на филм. Страхотно е! Това за arranged marriage ако не е от някой индийски сайт, главата си режа blum (бтв, имах гадже индиец преди да се запозная с Владо и това с уредените бракове си е голяма индустрия... хехе..)

А вие в Швеция на английски ли си говорите?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юли 08, 2008, 19:07:21 »

Майче наистина ли. Но ако нещо не ви харесва моля ви казвайте защото така се раждат блестящите идеи и понасям на критика. Н амен ми се стори малко суха но може би ако прибавим емоциите в сватбения ден и трепета в гласа ще стане.

А и още нещо да ви кажа.Ние нали ще имаме диджей и караоке.Та ще поздравя Матиас с една песен.Тренирах я усилено ама първите няколко пъти така ми се плачеше от емоции да но не се изложа там и да почна да цивря- че то като се комбинира с фалшивото пеене .Елате да видите и магаретата ще изплаша. Та тва е песента

http://www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 08, 2008, 19:09:42 »

And I never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned
I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you

And if I should ever go away
Well, then close your eyes and try to feel
The way we do today
And then if you can remember

Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more

Well, you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you
Whoa, and then for the times when we're apart
Well, then close your eyes and know
These words are comin' from my heart
And then if you can remember, oh

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
In good times, in bad times
Oh, that's what friends are for

Whoa... oh... oh... keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
For good times and bad times

Knowin' you can always count on me, oh, for sure
'Cause I tell you that's what friends are for
For good times and for bad times
That's what friends are for (That's what friends are for)

On me, for sure
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**

« Отговор #133 -: юли 08, 2008, 19:26:56 »

Gery, речта ти е направо страхотна. Изобщо не е суха, щом и мойто злато я хареса, а той е..... много претенциозен (или е гледал прекалено много американски сериали).
И аз мисля, че ще си просъзиш гостите.

А ти като се стараеш толкова много за Матиас, очакваш ли същото и от него? Имам предвид, че не всички са такива нежни души и с толкова богато въображение. От друга страна няма лошо и ако го поведеш в резултата още на сватбата  Wink
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юли 08, 2008, 19:40:04 »

Веси, значи оставам речта така както е и то сигурно от вълнение ще пропусна или ще го кажа по различен начин но винаги е добре друг да прочете това което си направил защото то с толкова четене и мозъка ми стана на боза.

Сега за Матиас какво да ти кажа.Много е мил но не като мен толкова изявен романтик но предполагам на сватбата ще каже доста добри и мили думи за мен. Снощи например нали имахме една година от както ме попита дали искам да му стана съпруга и си направихме романтична вечеря.Та той държеше да направи тост и каза че преди винаги е бил уплашен от идеята да бъде женен за някого и да живее с един единствен човек цял живот но през последната година е разбрал че това е нещо прекрасно и никога не е бил по сигурен в живота си че е направил правилен избор. Аз направо се разтопих като френско сирене на котлон. heart

Та се надявам все пак да се представи подобаващо.

А сега се сетих че като ходихме уикенда да говорим с човека който ще разходи гостите преди вечерята и да им закаже малко история за мястото където е сватбата.Та както говорим и Матиас почна да ми гали коремчето (той често го прави де) и човека ме погледна и вика "Честито".Аз в първия момент не се усетих защо ама си помислих че е защото се женим въпреки че ме учуди де. А после като се размислих се усетих че е помислил че съм бременна. Като казах на Матиас той умря да се хили ,ма то и аз де. Сега човека ша си мисли че заради едното бебе се женим. Както и да е та човека влезе в къщата да си вземе органайзъра и аз викам на Матиас сега му кажи че не съм бременна ами съм просто дебела funnytooth ама така и не стана.Та сега всеки път като ме погали по корема и ми казва Честито  smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: