Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:35:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
ходене с мъж по магазините /мъките/
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ходене с мъж по магазините /мъките/ (Прочетена 145612 пъти)
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Отг: ходене с мъж по магазините /мъките/
«
Отговор #15 -:
ноември 06, 2008, 20:06:04 »
И моя мъж не обича ходенето по магазините,затова и повечето неща избрах сама,но и с него пообиколих доста булчински магазини....и ест. до тогава не бях открила моята рокля
Аз страшно трудно си избирам нещо,каквото и да било ....а пък той е толкова бърз .....всичко избира за максимум 1 час ....Когато се реши да пазарува става бързо и лесно
Костюма избрахме също много бързо
Активен
silvani
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
декември 03, 2008, 13:34:54 »
Моя мъж изобщо не обича да ходи по магазини. Разходи се с мен за халките, чашите, подаръците за гостите и неговите дрехи. Всичко останало остави на мен да реша...
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #17 -:
декември 03, 2008, 16:25:52 »
и душето въобще не обича да ходи по магазините но за сватбата всичко си избрах ме заедно
пък и по тези булченски магазини ни беше забавно да ходим
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #18 -:
декември 05, 2008, 14:09:12 »
Моят мъж обича да ходи с мен по магазините, защото знае че аз или избирам или не. Но той е мааалко по- капризен относно избора на каквото и да е било
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
декември 14, 2008, 13:55:51 »
sisitka
,ти имаш рядко срещан мъж...да обичада ходи по магазините...
Моят е на моменти,но познайте кои надделяват?
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #20 -:
март 03, 2009, 20:14:43 »
моят мъж не обича да ходи по магазините за дрешки...обаче тръгнем ли е претенция... не си купува какво да е... има си няколко марки любими и си взима все от тези марки
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #21 -:
март 03, 2009, 20:49:51 »
Моят мъж явно е от рядката порода
чак да обича не мога да кажа но си ходи с мен винаги и не мрънка, избира, разглежда, чака пред съблекалнята и си казва мнението, държи палта,чанти и всякакви други товари докато се преобличам, а когато купуваме нещо за него се преоблича по 100 пъти показва ми се да си дам мнението, ако се колебая повтаря някой дрехи. И като се замисля и на двамата ни омръзва по едно и също време с обикалянето и заедно приключваме, но и аз не съм много обикаляща де, много бързо вземам решение, обикновено знам какво търся и може би това помага да не се изнервя обстановката
За сватбата не сме пазарували още много неща, но за роклята примерно се представи много добре нито веднъж не мрънка, заведе ме във всички магазини, които поисках, разгледа ме във всички рокли, не беше много добър в мнението, но това е понеже не разбира много от рокли
иначе беше ок, дано и с другите покупки да е така търпелив
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
март 11, 2009, 10:49:42 »
И моя е на моменти. веднъж иска да обикаляме, друг път не. Първия път, когато го помолих да влезе с мен в магазин за дамси облекла получих роклята, която си харесах. Не това е била целта ми, но ми стана много приятно. За това при едно от следващите ни излизания реших да върна жеста и го вкарах в един магазин от където излезнахме с няколко покупки. Така че пазаруването с половинката понякога може да е много забавно и приятно.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #23 -:
март 11, 2009, 10:54:15 »
и моя бъдещ съпруг е от рядко срещаните - направо си е shopping маниак!
дори се е случвало да ми казва -хайде да ходим по магазините а аз да не искам (когато ме е налегнал мързел)
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #24 -:
март 17, 2009, 00:38:34 »
То май е някаква всеобща черта ,защото май има само единички бройки от другата порода
която обичат да пазаруват
Аз малко съм в една позиция дето няма мърдане,искам не искам сама си обикалям по магазините,ама като ви казвам сама го приемета в буквалния смисъл :'(Хич не ми е хубаво,криво ми е ,все пак човек не се жени 100 пъти и винаги съм си представяла тези моменти,колко ще ми е хубаво когато ще организирам сватбата си,а пак сега не че не ми е хубаво,вълнувам се ,ама като няма с кого да си споделя момента и даже мъчно ми става
Но ще се потърпи,няма начин,ще го почакам бъдещия младоженец да си дойде 3 седмици преди сватбата ооооо и да видите тогава дупе да му е яко
както не обича да пазарува ей така леко ще му се поналожи и няма мърдане,ще помага няма да обикалям аз като глухо куче по улиците,да не се женя за себе си аааааааааа
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
март 23, 2009, 23:56:46 »
И моето момче хич не обича по магазините. Не, че не обича да си има нови дрешки, ама не му харесва да обикаля и да търси, защото е голяма свекърва по този въпрос и всякакви кусури вижда и, обикновено, от омраза към пазаруването, като е сам не вижда хубавите неща под носа си. А, след пазаруване с мен (за него), винаги е учуден
с мен колко лесно и бързо се пазарувало. За себе си гледам винаги сама да си пазарувам, точно защото аз го правя бързо и лесно, и обикновено наведнъж за 3-4 месеца, а като ме види да се сдобия за 3 часа с 3 блузки, 2 сутиена, панталон и обувки, получава цивилизационен шок (обикновено на разпродажбите са тези количества, твърдя, че особено разумно и ограничено пазарувам
)
Но, като кажа, че трябва да ходим за нещо си за сватбата - щом трябва, ще се ходи. Аз, от своя страна гледам да ги разпределям по 1-2 неща максимум на ден, за да не се изнервя.
Добро си ми е момчето, то аз да не съм цвете
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
март 26, 2009, 16:55:21 »
честно казано, не е много ходене по мъките, защото той знае, че трябва!
само дето за вратовръзките спорим - аз харесвам на райе, а той на точки....
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
март 26, 2009, 17:18:18 »
Цитат на: elean в март 26, 2009, 16:55:21
честно казано, не е много ходене по мъките, защото той знае, че трябва!
само дето за вратовръзките спорим - аз харесвам на райе, а той на точки....
Пак поне сте на едно мнение, че трябва вратовръзка
На моя туй му беше най- големия зор (като изключим това, че трябваше да е с костюм и обувки, а не с кецове и анцуг
)
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
март 26, 2009, 17:22:58 »
ох, skylife, моят е свикнал да е един лежерен... дънки/джинси, блузка и тва е...
Не можем да се накараме да носи панталон, напр.
ама лека-полека се надявам да свикне.
Аз може би ми се е изкривило съзнанието, щото все сред костюмари работя, та...
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #29 -:
март 30, 2009, 02:14:58 »
Цитат на: [x]BaBy в август 07, 2008, 09:29:08
Въобще пък не съм се ядосвала за такова нещо! Ходех с кумата, с мама, с приятелки, със свекървата, ама с моя бейби не съм, даже по едно време се бъзикахме, че се приготвям за моя личен празник, на който го каня, щото неговото участие се свеждаше до това да дава пари и да ми вика, ауу, браво, много е хубаво като му покажа нещо
Но той си е такъв, не дава външен израз на емоциите си и само аз знам, колко много е чувствителен и ми го показва, но да тръгне с ман по магазините, само ако ще си купуваме и двамата дрехи, за да му избера нещо и на него, иначе за нищо на света, мързи го според мен да си избира, да разглежда, пък да мисли, хубаво ли е, не е ли, пък трябва да се съблича , пък да мери, а то това си е тежка работа
Другото, което е, понеже баща му е бил винаги зает и се измъквал, хитрушата той, бейби е ходел о магазините от малък с майка си, а тя е пълна трагедия, и в канавката да има будка с финтифлюшки и там ще влезе, може да ти скъса нервите с нейното влачене по магазините и според мен той от там има "дълбока травма"
Но сега, когато е за сватба, хубаво е и той да е съпричастен, ама около мен, никой от мъжете не се е трогвал за тея неща, така че го приемам за нормално, но при твоя случай,
kap4icata
, мила наистина трябва д апоговорите и да му обясниш, че това е вашият празник и че не може да е толкова настрани от тези неща и поне да идва с теб, а пък ти си избирай нещата, той поне ако не му хареса ще ти каже, иначе миличките, само се чудят как да ни угодят, а ние все сме недоволни!!!
Много яко написано, това е истината, не ни мъчете бе хора, които иска да ходи по магазини, които не иска да не ходи, нали после пак плащаме сметката без много мърморене!!!! хахахха
И без това колкото повече се мъчиш да угодиш на жената, толкова повече иска следващия път.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Нагоре