Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 23:59:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - част 5
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - част 5 (Прочетена 215888 пъти)
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Отг: Булчински рокли - част 5
«
Отговор #330 -:
септември 12, 2008, 16:48:07 »
Качих една снимка в галерията ми
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #331 -:
септември 12, 2008, 16:52:41 »
rosi09, аз също бях с огромна принцесна рокля на моята сватба, а съм съвсем малко по-висока от теб, и мога да ти кажа, че стои много хубаво - ефектът е малка нежна жена в голяма разкошна рокля, като кукла. Даже според мен такива рокли са по-удачни за малко по-дребни жени, защото висока едра жена в огромна рокля - не знам
.
На тази, която ти си показала, ми харесва полата. Дано не се засегнеш, но корсетът лично на мен не ми харесва много. Аз мисля, че булката трябва да е секси, но по един по-нежен начин, не мисля, че целият бюст трябва да е навън. Освен това прозрачни елементи около талията - малко ми е като бельо. Но това си е лично мнение, ако на теб ти харесва, значи това е
.
«
Последна редакция: септември 12, 2008, 17:02:54 от rozovka
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #332 -:
септември 12, 2008, 16:59:57 »
rosi09, роклите Sonia и Karalain много ми харесват. Много харесвам такъв силует за булка - тъничка нагоре и с голяма принцесна пола. Якичката на презрамката на Karalain маалко не ми харесва - внася някакъв ученически елемент, аз бих я намалила или премахнала. Но на теб може точно това да ти харесва, не знам.
Колкото за това как стои модела, който си показала, на по-малък бюст - хм, не знам дали е много добър вариант - виж как стои подобен корсет на момиче с по-малък бюст на роклята Kassandra в сайта на "Лита".
«
Последна редакция: септември 12, 2008, 17:01:39 от rozovka
»
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #333 -:
септември 12, 2008, 18:35:09 »
rozovka, благодаря ти! доста ме обнадежди, аз също мислех че именно този тип рокля е подходяща за не - много високи жени, но някакси не можех да си го представя, но щом ти казваш - вярвам.
относно корсетите, бях на работа и нямах много време да обяснявам, но явно с теб имаме доста еднакъв вкус. аз всъщност харесвам корсета само на Соня. не бих се появила с прозрачен корсет, а на Каралайн всъщност ми хареса само полата. та моята идея е - ако може да се комбинира корсета на Соня и полата на Каралайн или Ирен. Благодаря ти пак за успокоението. сега остава само да понаближи момента и да тръгна на обиколчица....
а някой дали има представа в какъв диапазон са цените на Лита?
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #334 -:
септември 12, 2008, 18:54:10 »
preslava_82 , не се притеснявай и аз все още немога да се възприема когато облека роклята си, мисля че и при повечето момичета е така, защото роклите са прекрасни и ни правят да изглеждаме различно, а ние сме свикнали да нахлузваме дънките и се познаваме в друга светлина
роклята ти е чудесна, изглежда ена лекичка, ефирна.
много ми харесва деколтето ти, исках нещо подобно, но никъде неможаха да ме разберат. къде я шият твоята?
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #335 -:
септември 12, 2008, 20:37:18 »
Цитат на: preslava_82 в септември 12, 2008, 16:46:00
Здравейте,и аз вече мога да се похваля с първа проба на роклята
Аз лично немога да се възприема,но....ще трябва да свиквам
Направо си бонбон! Какво те притеснява. Аз да ти кажа, така като гледам си си избрала рокля, която е много семпла, нежна и удобна. До колкото виждам няма обръчи и е с презрамки (щот не ме питай моята как я вдигах през 5 мин, а това винаги съм го мразила най-много при булките).
Страхотна си с нея!!!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
септември 12, 2008, 20:53:11 »
Да, без презрамки е супер неудобно! Каквото и да ти говорят в магазина, както и да ти казват че "ще те стегнат" и "тя няма да мръдне цялата вечер", изобщо няма как да стане, ако си с чашка на сутиена B и нагоре.. Поне според мен е така, а и Оля го потвърждава.
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #337 -:
септември 13, 2008, 07:04:49 »
преслава 82, като си вдигнеш косата, сложиш си бижутата, грима и сватбеното настроение ще видиш, че всъщност си много хубава! Ако си сложиш и було или си направиш разкошен шал от воал ще имаш съвсем приказен вид. Понякога аксесоарите преобразяват вида. Моята рокля с и без було изглеждаше по тотално различен начин. Забавлявай се - когато ти свърши организацията ще видиш колко ти липсва.
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #338 -:
септември 14, 2008, 09:44:45 »
Цитат на: rosi09 в септември 12, 2008, 18:35:09
а някой дали има представа в какъв диапазон са цените на Лита?
Един от магазините на Лита се намира точно до нас. Като качество повечето им неща са на доста високо ниво. Имат прекрасни рокли. Цените им са между 350 и 450 лева, което си е направо без пари като се вземе предвид, че материалите им са доста хубави и на вид и на допир
Спряла си се на хубав модел, но ти гарантирам, че като отидеш там и пробваш 4-5 рокли ще ти е доста по-лесно да прецениш какво точно търсиш като модел и какво ти седи най-добре. Другото хубаво е, че там могат да се комбинират пола от една рокля и корсет от друга, могат да променят модела и материалите по твое желание и т.н.
Моята рокля не е от там защото се влюбих в един модел на Мон Амур, но за Лита мога да кажа само хубави неща. Роклята на сестра ми за бала и беше от там и беше разкошна. Сега и за моята сватба си поръча рокля от тях (тя ще ми бъде шаферка)
Активен
Ema_7
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #339 -:
септември 14, 2008, 17:49:14 »
Продавам булчинската си рокля. Модела е на Деметриос, закупена за 1450 лв през месец юни 2008. Продавам я за 400 лв. Полата е пищна в едната долна част има испанска дантела. Корсета е тесен обшит с марки перли. Висока съм 160 - 49 кг. Има повече снимки в албуми тук костови78
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #340 -:
септември 15, 2008, 09:33:16 »
Благодаря на всички
Наистина съм свикнала да се виждам само с дънки и фанелки...,но на сватба неможе така
А за рокля без презрамки не съм си и помисляла,защото няма как да стане,трябва да е с някакъв много стегнат корсет и изобщо няма да ми е удобно
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
септември 15, 2008, 09:36:23 »
echy_,роклята ми я шият в Miss Match,не е много известно това ателие(така ми се струва),защото на който и да кажа не са го чували,в Пловдив е
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #342 -:
септември 15, 2008, 09:41:32 »
Момичета, тези от вас, които са октомврийски и ноемврийски булки, мислили ли сте да си шиете или купувате нещо като наметка, шал или болеро към роклята (в смисъл да ви топли ако доста захладнее) ?
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
септември 15, 2008, 09:44:10 »
Нашата сватба е октомври и аз съм предвидила и шал и болеро за всеки случай,защото не се знае какво ще е времето наистина(като се има предвид какъв студ е в момента навън)
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #344 -:
септември 15, 2008, 09:53:56 »
Аз едва ли ще имам време от сега нататък да си шия болеро и мислех да взема някой по- дебел шал.
preslava_82 , твоя шал купен ли е или шит?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...