Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:48:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 5  (Прочетена 215931 пъти)

Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: септември 06, 2008, 14:53:23 »

Роклята е прекрасна! На мен много ми харесва. а аз съм мнооого капризна в това отношение. Просто е  класическа булчинска рокля и в същото време модерна и закачлива като модел. Прекрасен избор.  Bravo
 Мисля си, че не е прекалено сложна за шиене, но аз моята я взех готова и нямам към кого да те насоча. Сигурна съм, че доста от останалите мацки във форума ще могат да ти предложат добра шивачка.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: септември 06, 2008, 17:18:34 »

bebkata щом сега започваш да мислиш по въпроса с роклята, моят съвет е да отидеш в някой сватбен салон и да пробваш различни варианти. Все пак едно е как стои на манекена от картинката и съвсем друго на всички останали. Казвам го, защото за пореден път, мои приятелки, които скоро купуваха рокли, а и аз самата, след пробване на различни модели, накрая купихме съвсем различни неща.
Иначе роклята от снимката е много хубава. Успех, ако решиш да я шиеш! good
Активен
bebkata6
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #317 -: септември 08, 2008, 08:09:25 »

Благодаря ви много за съветите!Ходих в сватбения салон "София" и нищо не ми хареса истински,някак си..... nea не ме впечатляват.Искам някоя величествена,разкошна...хихихи.Ох,не знам предполагам,че ще разгледам и други места
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: септември 08, 2008, 19:17:45 »

Благодаря ви много за съветите!Ходих в сватбения салон "София" и нищо не ми хареса истински,някак си..... nea не ме впечатляват.Искам някоя величествена,разкошна...хихихи.Ох,не знам предполагам,че ще разгледам и други места

В сватбения център в Младост няма хубави рокли според мен. Джунджуриите не са лоши, а и има всичко накуп, обаче рокля оттам аз не можах да си харесам. По-добре се насочи към магазините и ателиетата, щом искаш нещо хубаво. Най-малкото платовете в Сватбения център са едни найлонови.  good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 09, 2008, 09:12:11 »

Съгласна съм, че 99 % от роклите в Сватбения център не стават или поне не блестят с нищо особено. Все пак аз си поръчах моята от там (единствената която ми хареса от цялото изобилие). Зависи много от фирмата производител. Може да се открие и нещо хубаво на много прилична цена. Според мен си остава като вариант за избор ако бъдещата булка не разполага с много време или не желае да си шие.
Активен
Daninka
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #320 -: септември 09, 2008, 09:26:17 »

Момичета, тези, които са си шили роклите. Дайте някакъв ориентир колко може да излезне ето тази рокля  и колко време преди сватбата започнахте да я шиете ?
Femme,
роклята е прекрасна, но моят съвет е първо да се пробват всички линии, за да прецениш с коя изглеждаш и се чувстваш добре. Иначе за шев - всеки си има собствено мнение, за моята рокля цените, които ми обявиха бяха от 600 лв. до 2 000 лв., относно срокът за изпълнение - около месец.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: септември 10, 2008, 10:50:22 »

Момичета в Сватбения център спекулират със всичко!Има там едни рокли,които уж са италиански или там еди какви си,а те са чиста проба китайски  pardon И това ви го казвам от 100% сигурен източник,много рядко може там да ти попадне нещо,което да те грабне и да е на поносима цена за качеството си,защото не става да се предлагат рокли за по 600лв. с криви шевове,неприятни на допир платове и т.н. Това е моето мнение  good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: септември 10, 2008, 16:09:30 »

И аз подкрепям Данитка за Сватбения центък и аз бях там, но нищо не ми хареса, а и цените не отговарят на качеството, роклите са около 700 лв, а аз си взех моята от Анна Мария Белла за 830 лв, и е милион пъти по-хубава, качеството на платовете и изработката,там я шият за теб, по твои мерки!!! Успех на всички!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: септември 11, 2008, 21:38:11 »

Взех си най-накрая роклята, от Анна Мария Бела - много хубаво са я направили, препоръчвам с две ръце 

Сори ако е Offtopic
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: септември 12, 2008, 07:22:03 »

а някаква снимчица няма ли да ни покажеш?  smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: септември 12, 2008, 09:56:57 »

Ночко, радвам се, но нито за миг не съм се съмнявала в тях!!! Знам я роклята, но искам да я видя на теб!! Пусни снимка, ако имаш!!!Успех!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: септември 12, 2008, 09:59:02 »

Ночко, честито за роклята! А със снимчици ще ни удостоиш ли плийззззззззззззззззз Eeager
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: септември 12, 2008, 11:14:14 »

Ох, за съжаление вчера като я облякох не се снимах, но обещавам да ви пратя снимки  give_rose
Активен
veslanina
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: септември 12, 2008, 13:27:11 »

Дайте някакъв ориентир колко може да излезне ето тази рокля  и колко време преди сватбата започнахте да я шиете ?
Femme,
Много подобна рокля на тази видях в един бутик на Росица Котюр. Беше 1200 лв.
Поздрав:)
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: септември 12, 2008, 14:50:09 »

Здравейте! Моята сватба ще е евентуално през лятото на 2009 г. и знам че имам доста време до тогава, но все пак поразглеждам роклички тук - там, и така един ден случайно попаднах на моята идея за рокля. Тя е от сватбен салон Лита (от сайта им). може би на повечето от вас няма да им допадне (доста е различна от тези които вие показвате), но аз винаги съм си мечтала да съм като "принцеска"... само се чудя как ли ще ми стои нещо подобно (аз съм 1, 60м, около 45-50 кг). та искам да ви питам знаете ли как вървят цените при Лита и как е качеството? как мислите ще стои такава рокля и на не голям бюст (корсета ще се попроменя разбира се, но все пак...)?
ето я:

също така ми харесват и от тук http://www.lita-wedding.com/Rossa.pdf , модел Соня (796) и Каралайн (5003)...
« Последна редакция: септември 12, 2008, 14:58:38 от rosi09 » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: