Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 07:47:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 5  (Прочетена 216218 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 24, 2008, 19:10:52 »

благодарение на една съфорумка намалих снимката и вече мога да ви я покажа:)
това което ме мъчи е че бордото не е това което избрах а е по тъмно, и не изглежда ли черно на снимката, Вие как мислите?
« Последна редакция: септември 08, 2008, 07:52:31 от gucci » Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 25, 2008, 08:05:27 »

определено не изглежда черно, аз харесвам много такава комбинация и мисля че стои много хубаво, но нали знаеш най важното е не ние дали го харесваме , а това ти да си го харесваш и да се чувстваш добре.

И елинце ти си знаеш моето мнение, но роклята е много готина, а тази снимка която си сложила първа ми е любима от твоите, много си хубава на нея а и самата снимка е ...
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: август 25, 2008, 08:13:09 »

Ели роклята ти е страхотна и ти седи прекрасно, наистина това е твоята рокля good
Echy_ на снимката седи тъмно найстина, но за да имаш реална представа би трябвало да се снимаш на по-добра светлина.А колкото дали ни харесва или не важното е на теб дали ти харесва, ти чустваш ли се добре.Ако ли не просто говори да сменят цвета ако е възможно.
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 25, 2008, 08:48:20 »

Мерси, мерси момичета  give_rose

echy_ на моя монитор се вижда черно, но може да е от настройките му. Иначе роклята е мнго хубава  Bravo
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: август 25, 2008, 10:29:13 »

echy_ и на мен не ми харесва да е толкова тъмно бордото - помоли да го сменят с малко по-светло.

Вижте каква рокля си харесах аз...
Под секрет да ви кажа (мисля да изненадам милото), че планувам втора сватба (тъй като не можехме да сключим църковен брак заради постите) за 20.06.2009. За нея ще напиша малко повече в моята тема, за да не разводнявам тази...

* roklq.jpg (64.56 KB, 385x539 - видяно 315 пъти.)
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: август 25, 2008, 11:55:21 »

нямали в момента или нещо такова, не си спомням точно какво ми казаха че се ядосах че и болерото ми е с 3 размера по -голямо и немогат да го прекроят а го преправят само тук там и то на нищо не заприлича, но да се надявам че няма да е студено началото на октомври и няма да ми трабва.
ще си остане тази комбинация, и трябва да измисля нещо друго за да освежа визията си
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: август 30, 2008, 20:28:24 »

Здравейте smile Някоя от вас дали знае златистите неща по тази рокля какво са всъщност? Ако случйно знаете и дизайнера, марката или нещо за рокята, ще съм ви много благодарна! Тя е един от фаворитите ми за рокля и ми се иска да се ушие. Още не съм питала никъде, защото сватбата ни е чак юни месец, но си гледам и проучвам smile
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: август 31, 2008, 20:23:13 »

можеш да занесеш снимката в някой салон и да питаш дали е възможно да ти направят същата, за златните неща по нея предполагам че ще ги измислят.това в случай че не откриеш от кой салон е.а роклята е мнооооого красива:)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: август 31, 2008, 20:28:08 »

Аз си мисля че тези златни нещица могат да се направят от златист по твърд цилофан,или от златист картон който от двете страни е такъв и се изрязват кръгчета с различен диаметър, а сигурно може и със плат ама там вече не съм запозната.  crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #279 -: август 31, 2008, 23:35:35 »

Като не съм редовен участник в тази тема минах случайно и видях тази снимка на роклята на МисКаприз в гръб - божествена снимка !!!
Ели,  judges judges judges роклята ти наистина е жетсока, отива ти просто ужасно много и е била... направо без пари.

echy_ на снимката не се вижда ясно цвета на гарнитурата, но дори и да е по-тъмна няма за какво да се разочароваш - тя е толкова нежна, че съвсем не се натрапва. Според мен си е  good

Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 01, 2008, 08:54:19 »

Като не съм редовен участник в тази тема минах случайно и видях тази снимка на роклята на МисКаприз в гръб - божествена снимка !!!
Ели,  judges judges judges роклята ти наистина е жетсока, отива ти просто ужасно много и е била... направо без пари.

Мерси, мерси  blush Аз също съм много впечатлена от твоята рокля. както и от 2-те сватби като цяло   Bravo good Offtopic
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 01, 2008, 08:59:17 »

Здравейте,най-после и аз да мога да се включа в тази тема. В събота капарирах и моята рокля от Сватбения салон в Младост. От цялото изобилие само тази си харесах и ми стана идеално, няма да трябват никакви корекции. Можеше да си я взема веднага, но за съжаление нямаха бюстие от най-малкия номер и сега ще го поръчат. Ще се наложи да почакам до 26.09. Колебая се дали да не й прикачат тънки презрамки, защото само с бюстие не се чувствам много удобно, но незнам дали няма да й се развали цялостната визия. (на снимката не съм аз  smile )

* Ekaterina_zlatna.JPG (14.03 KB, 383x326 - видяно 3006 пъти.)
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: септември 01, 2008, 09:00:17 »

Ето и една по-близка

* Ekaterina-zlatna2.jpg (41.75 KB, 180x270 - видяно 2951 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: септември 01, 2008, 09:06:47 »

аз също бях пред дилемата с презрамките заради удобството разбира се, но ме обедиха да не слагам и съм много доволна от това решение, зашото роклята ми беше суперррр удобна ...
ralichka___  аз имам рокля с такива точки, мисля че са от самия плат въпреки че стоят като залепени. Е моите са цикламени и роклята не е булчинска но съм сигурна че са същите..
Активен
smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: септември 01, 2008, 09:16:12 »

няма начин да ти падне бюстието smile пък е прекрасно в този вид
но ако ще се притесняваш (защото каквото е в ума е най-важно), вземи си монтирай презрамки
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: