Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 08:30:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - част 5
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - част 5 (Прочетена 216230 пъти)
a_iordanova
Професор
Отг: Булчински рокли - част 5
«
Отговор #225 -:
август 08, 2008, 08:53:19 »
Цитат на: Katia84 в август 08, 2008, 08:36:30
www.holidaysona.com
Катя,
Роклите наистина изглеждат много добре в сайта. Доколкото знам няколко момичета са си купили рокли от там. Специално на Didda роклята е купена от магазина на Солунска и е страхотна. Зависи какъм модел търсиш. Иначе аз също съм ходила в магазина, за съжаление аз не можах да си избера от там рокля, но цените са прилични. Съвет от мен носочи се в интернет към определен модел и в магазина на място като е пробваш ще видиш какво най-добре ще ти стои като модел.
P.S Иначе моята рокля е от бутик Холидей на Стамболийски, като цени са молко по-скъпички. Но не пречи да отидеш и до там. Наистина си заслужава.
Активен
deizi_p
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #226 -:
август 08, 2008, 13:36:41 »
Здравейте и от мен ,след два месеца сте се омажвам
,едва преди ниаколко дни ми остана време да пообиколя за рокля,4есно казано от пове4ето места не останах о4арована
,но се влюбих в една рокля от Одета,сте пообиколя още малко и ако не намеря нещо готово си я пора4вам
,иска6е ми се да си я взема готова ,но от друга страна сте си е специално за мен
!вие как мислите?споделете
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #227 -:
август 08, 2008, 14:14:29 »
Някой може ли да сподели как вървят цените в тези два бутика "Холидей" и "Холидей Сона"?
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #228 -:
август 08, 2008, 14:23:57 »
500-600 по добрите модели
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #229 -:
август 08, 2008, 14:28:26 »
Цитат на: deizi_p в август 08, 2008, 13:36:41
Здравейте и от мен ,след два месеца сте се омажвам
,едва преди ниаколко дни ми остана време да пообиколя за рокля,4есно казано от пове4ето места не останах о4арована
,но се влюбих в една рокля от Одета,сте пообиколя още малко и ако не намеря нещо готово си я пора4вам
,иска6е ми се да си я взема готова ,но от друга страна сте си е специално за мен
!вие как мислите?споделете
Хубавото в повечето бутици за булчински рокли е, че това, което виждаш готово винаги може да се променя според твоя вкус. Харесваш си модел и оттам го шият по твои размери, можеш да сменяш дантелата, можеш да сменяш отделни елементи, можеш да комбинираш с елементи от други рокли... при всички положения ще си е единствена и само за теб
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #230 -:
август 08, 2008, 14:38:41 »
Цитат на: kikolina в август 08, 2008, 14:23:57
500-600 по добрите модели
Ами много зависи от модела, по принцип готовите изложени модели са по-евтини и както каза Адри, като смениш данетлата, смениш сатена/дюпона и виж ценичката скочила още.....поне с мойта стана така.
Не знам все още какво ще излезе от комбинацията, която направих....но се надявам да бъде това, което искам....Тук има малко риск, като поръчваш не точно от същите платове от които е изложен модела....
Така или иначе моята рокля ще стане готова другата седмица и ще покажа след това със снимков материал какво се е получило в крайна сметка.....
Стискайте палци да е хубава!
Активен
ivkam82
Ентусиаст
сем.Маринови
«
Отговор #231 -:
август 09, 2008, 22:52:18 »
Здравейте момичета,
Преди време бях сложила снимка на роклята си, сега ще ви покажа какво съм променила по нея
преди
сега
какво мислите? Не е ли по добре така? Малко ми е голяма в момента, но и това ще оправим
«
Последна редакция: август 09, 2008, 22:54:42 от ivkam82
»
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #232 -:
август 10, 2008, 22:07:58 »
Варианта "преди" повече ми харесва. Със защипаното в бюста, дантелата и воалчета отгоре ми идва малко като кабаретно бюстие.
«
Последна редакция: август 10, 2008, 22:20:00 от KlaraFina
»
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #233 -:
август 11, 2008, 21:29:45 »
Юни месец бях писала в предишната тема за роклите за съвет относно цвета.
И в крайна сметка реших да я поръчам в шампанско.
След няколко седмици ще имам и снимки с нея
Ето я :
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #234 -:
август 12, 2008, 09:17:06 »
хубави са ви роклите момичета
аз мойта си я поръчах и след 10 дни ще стане, но сега ме мъчи мисълта че избързах и няма да ми хареса като си я взема. имах си аз една идейка в главата за рокля, но никаде не намерих това което исках и сега роклята ще е от 2 4асти: бустие + пола. но както каза милото вече е свършено щом съм я поръчала ще си я нося такава.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #235 -:
август 12, 2008, 10:15:24 »
Bunny, много ми харесва роклята ти, спомням си терзанията ти в какъе цвят да е! Напълно те подкрепям, моята също е в екрю!!
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #236 -:
август 12, 2008, 16:23:30 »
Ей момичета, за всички които още имат да пазаруват (и не само рокли), искам да се оплача от магазин Романтика на Пиротска... Ужасно съм разочарована от тях
Днес чаках цял час за да отворят - работното им време е от 10 до 19ч през седмицата и ние с милото отидохме в 10 без 15 да гледаме за подаръчета... 10, 10:15, 10:30... няма никой... после в 10:45 беше отключено - влизаме ние и продавачката казва че не е отворено още, след 15 минути
Направо побеснях (а бяхме излезли от работа), добре че беше милото да ме успокои, че бях готова да си тръгна... проблема е че мислехме че това което искаме сме го виждали само там, а се оказа че сме се заблудили... да знаех, хич нямаше да я чакам тази патка
Пускам предупреждението тук, защото предполагам че повечето от вас влизат там предимно за рокля и после за всичко останало... Така че, ако мислите да ходите там, пригответе си един час за чакане
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #237 -:
август 13, 2008, 22:07:59 »
kpacmaBu4ka
, същото е с новооткрития им от няколко месеца магазин в Бургас - 1-вия път чаках да отворят и аз като тебе - никой не се появи 30 мин. след работното време, след 1-2 часа - пак минах пак затворено.
След седмица пак минах-пак така и се ядосах, знам, че роклите им са скъпички, но все пак исках да хвърля едно око, можеше там да се "влюбя" в някоя рокля
И се отказах да ги посещавам.
Явно на тази дизайнерка София Борисова въобще не й пука за оборота от бутиците й - все едно са направени за пране на пари, а не за да утвърждава името си на дизайнер.
Активен
kali_jj
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #238 -:
август 14, 2008, 08:13:04 »
здравейте!
търся мнения за "Росица Котюр" Варна. ако някой е шил рокля при тях ще съм благодарна да сподели инфо как са се справили! за сетга смятам да поръчам роклята си при тях, но....
Активен
temka
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #239 -:
август 14, 2008, 11:12:47 »
zdraveite vsi4ki.Men me ma4i edin vapros.Mila Bunny rokliata ti e prekrasna.Ako ne e neudoben vaprosa mi kam teb-kolko pari4ki e tazi 4udesna roklia
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...