Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 05:38:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 5  (Прочетена 216108 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 03, 2008, 21:20:10 »

Моята рокля е от Принцес Пловдив, много съм доволна, и да ви кажа роклята ми беше без презрамки, цяла рокля и изобщо не ми се смъкваше, беше ми толкова удобна, а аз доста се притеснявах за това, но тя беше с връзки отзад и просто и разказах играта от танци и си остана на мястото през цялото време.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: август 04, 2008, 07:56:52 »

Моята рокля е от Принцес Пловдив, много съм доволна, и да ви кажа роклята ми беше без презрамки, цяла рокля и изобщо не ми се смъкваше, беше ми толкова удобна, а аз доста се притеснявах за това, но тя беше с връзки отзад и просто и разказах играта от танци и си остана на мястото през цялото време.

Роклята ти р много красива! И дума да няма, без презрамки роклите са чудесни, стига да не ти падат, ако бюстът не е много тежък - няма проблем  good При мен обаче - с 75С клонящо към 75D, е невъзможно кажи речи...  pardon
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 04, 2008, 13:51:39 »

В събота направих първата си обиколка по магазините и честно казано не вярвах, че е толкова бавно!
За цял ден 3 магазина и 5 рокли! pardon
Първо ходих в магазина на Проновиас и там пробвах две рокли....мисля че си избрах рокля от там blush
Първата, която пробвах, беше Моята рокля!  Girl_hide В момента, в който я сложих...не спрях да се гледам и радвам!  И противно на моите очаквания - ТЯ е бяла и по тялото! Само че реших да разгледам, да пробвам и други модели и тогава ще реша окончателно! Все пак е първата, която меря!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: август 05, 2008, 13:50:36 »

Здравейте и от мене в тази темичка smile Дойде време и за роклята,вече я поръчах след две седмици ще съм на първа проба....Не предполагах,че така ще се вълнувам за една рокля,но...факт  girl_wink
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 05, 2008, 13:52:47 »

Да си призная аз не съм ходила никъде да обикалям и да гледам,гледах около 2 месеца рокли в интернет и седнах и се реших какъв ше е модела,с малко промени....,стана....,въпреки,че немога да си я представя на 100%....,но нали за това са пробите smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 05, 2008, 13:56:26 »

Ето този модел е основния.....,с малки изменения

* 031.JPG (28.91 KB, 222x340 - видяно 2924 пъти.)
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #186 -: август 05, 2008, 14:27:42 »

preslava_82 моделът е страхотен, стискам палци да ти я ушият така, както я искаш и скоро да се похвалиш с най-красивата рокля!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: август 05, 2008, 14:30:56 »

Преслава, моделчето на желаната рокля е страхотно!!! дано да стане още по-хубава!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 05, 2008, 14:32:52 »

mmagi,благодаря...,ами и аз се надявам... smile Харесва ми това,че не си налагат мнението там в ателието,където я поръчах....Видях 2-3 техни модела там,добре изглеждаха,смисъл-изпипани....,но ще видим girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 05, 2008, 14:45:20 »

Определено е изчистено и не простее!!!А и няма обръч, много е нежна и деколтето е страхотно...но хайде стига съм гледала чужди рокли, че моята виси в гардеробя и няма за кога да я сменям danceg Не че не си я харесвам, напротив, даже на живо е още по-хубава(има я в галерията) Успех с шиенето! Тя ще е бяла, нали??
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 05, 2008, 14:53:12 »

И твоята рокля ми харесва много,но немога да си позволя такъв модел,защото няма какво да ми държи бюста Girl_hide,а така ми се струва,че е по-стабилно...,а що се отнася до цвета-ще е екрю със една златиста дантела....,добре се получава като комбинация...  smile
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: август 05, 2008, 14:57:01 »

И твоята рокля ми харесва много,но немога да си позволя такъв модел,защото няма какво да ми държи бюста Girl_hide,а така ми се струва,че е по-стабилно...,а що се отнася до цвета-ще е екрю със една златиста дантела....,добре се получава като комбинация...  smile

И моята рокля е екрю със златиста дантела, моделът също наподобява, само че при мен се събират презрамките около врта. Много красива рокля, преслава_82! Ще ти я ушият хубава и ще си супер щастлива  good
А колкото до "държането на роклята" - точно моделът без презрамки е за по-лек бюст по принцип.
Ванили, роклята ти е много хубава, любима ми е от моделите на нашия магазин, но на мен не би ми стояла добре по всеизвестни причини Wink)
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 05, 2008, 15:04:56 »

No4ko24,точно това имах предвид,че немога да си поръчам рокля с бюстие или там както се води sad,без презрамки,защото няма да ми е удобна на мене,заради големия бюст blush,но нали за това има различни модели да си избираме Bravo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 05, 2008, 15:08:12 »

Момичета, Ночко, Преслава, благодаря ви, и аз много си харесвам роклята! За екрюто, и моята е такава, на снимките изглежда бяла, но е една идея по-към екрю!
Ночко, ти последно тази в галерията ли поръча от Мария Анна Белла или не? И в каъв цвят? Нали я имат и в бяло и екрю??Аз ще ходя в петък там да си купя за косата цветенца!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 05, 2008, 15:19:43 »

Момичета, Ночко, Преслава, благодаря ви, и аз много си харесвам роклята! За екрюто, и моята е такава, на снимките изглежда бяла, но е една идея по-към екрю!
Ночко, ти последно тази в галерията ли поръча от Мария Анна Белла или не? И в каъв цвят? Нали я имат и в бяло и екрю??Аз ще ходя в петък там да си купя за косата цветенца!

Да, точно тази в галерията - дето съм я кръстила РОКЛЯТА smile те я имат в бяло и екрю, а аз си я поръчах и с едно златисто на всичко отгоре хихи ще видим каква ще се получи smile

Преслава, аз не съм те разбрала, извинявай, и аз съм от твоя отбор, така да се каже, точно затова и мисля, че моделът който си избрала е много подходящ.  Bravo Bravo
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: