Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 20:43:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 5  (Прочетена 215801 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юли 14, 2008, 07:34:27 »

В булчинските магазини се продават готови болера от дантела. Мисля, че ще ти свърши работа.
Аз днес съм на първа проба за роклята danceg
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юли 14, 2008, 10:37:25 »

Момичета, направих 2 проби на роклята. За сега горната част е горе долу готова. Има снимки в моята тема. След 2 седмици ще е готова и цялата рокля  yahoo

Марианка, нещо дантелено, съвсем късичко под бюста и с брошка според мен би седяло много добре. Не могат ли да го ушият там където ти шият роклята?

Zahira, успех на пробата. Чакаме снимки  Bravo
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юли 14, 2008, 13:58:42 »

Да се отчета как мина пробата - засега няма рокля, не е почната още, но жената ми каза, че до 20 ще гледа да я направи тъй като тогава излиза в отпуска. Напасваха ми само хастара за под роклята и по него вече - останалия плат. Горе-долу добих представа как ще изглежда. Плата, под шифона ще е монако, а не марокен както си мислех.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юли 14, 2008, 14:07:14 »

Ами да - спокойно. Една седмица е достатъчна. Аз като гледам - и моята за около 10 дена ще е готова, че даже и по малко. То най-вече заради бродериите дето ще има, ще се забави повече.  good
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 14, 2008, 14:12:20 »

Mmariana, ето ти една идейка от една сватба, чието медийно отразяване доста ме подразни, но факта, че булката не е по презрамки ми направи много добро впечатление. Шалът не се вижда добре, не можах да намеря по-хубави снимки, но си спомням, че ми направи добро впечатление и като гледах кадрите по БТВ, може би ги има на техния сайт:

Активен
smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юли 14, 2008, 23:44:13 »

Друго предложение има тук http://www.emociabg.com/show.php?id=109
А пък днес видях много интересно съчетание на рокля с презрамки и нещо като шал-яка. Т.е. малко набран плат около раменете с малки закопчалчици и можеш да си го махнеш после. Стои като част от роклята.
« Последна редакция: юли 15, 2008, 10:05:18 от maria_lakova » Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 14, 2008, 23:51:15 »

много ти б;агодаря това наистина е добро решение трябва да помисля
Активен
squirtka
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юли 15, 2008, 09:33:10 »

Здравейте, септември ми предстои сватба и искам да ви покажа роклята, която запазих за под наем  smile Това, което ме притеснява, е че тогава ми стоеше що годе добре, но смъкнах 5-6 кг и сега незнам как ще е, как мислите, дали няма да ми виси безформено? Ето я и нея:
http://media.snimka.bg/0108/006470845-big.jpg
Според мен няма да ми трябва сутиен, дори и без презрамки, просто модела е такъв, че позволява да си без smile
А това са бижутата, които поръчах: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263939&pid=6470835&lp=30
Всъщност, не казвам нищо особено  blum просто искам мнението ви smile
« Последна редакция: юли 15, 2008, 09:42:53 от squirtka » Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юли 15, 2008, 10:24:13 »

5-6 кг са сериозна разлика. Би трябвало като наближи сватбата и си наясно точно колко килограма ще си (и все пак достатъчно време по-рано) да провериш как стои положението с роклята и ако трябва да се променя нещо. Все пак си мисля, че 5-6 кг променят размера.
Иначе роклята, която си избрала е много хубава!
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юли 15, 2008, 10:52:54 »

По принцип е хубаво да се огледаш за рокля, която горната част е бюстие с връзки, то се коригира по тялото и поема разликите в сантиметрите до определени граници, разбира се. Там откъдето ще вземаш роклята сигурно могат да ти предложат алтернатива. Плюс това до септмври има още месец и половина - във втората половина на август иди и мери пак ролята и така ще знаеш конкретно какви са нещата.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юли 15, 2008, 10:58:31 »

По принцип е хубаво да се огледаш за рокля, която горната част е бюстие с връзки, то се коригира по тялото и поема разликите в сантиметрите до определени граници, разбира се. Там откъдето ще вземаш роклята сигурно могат да ти предложат алтернатива. Плюс това до септмври има още месец и половина - във втората половина на август иди и мери пак ролята и така ще знаеш конкретно какви са нещата.

А знаете ли до колко горе-долу разлика поема бюстието с връзки? Примерно ако си минус 5 в талията - ще поеме ли?
Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юли 15, 2008, 11:24:53 »

момичета помагайте - това е роклята, но искам горе да е с доста изрязано 'V' деколте и презрамка около врата.
http://www.thebridalshop.com/maggiesottero/ASM3148.htm
ако сте виждали такава в нета моля ви пратете ми линк  girl_cray3
Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 15, 2008, 11:32:08 »

забравих да ви се оплача ,че съм с тесен ханш и голяма гръдна - всичко долу ми хлопа, а горе е тясно  cray за капак искам отгоре, модела, да ми намаля широчината на раменете  /като щангистка съм/ cray  SUICIDE
ако някоя е като мен,или има момичета разбиращи от кройки, съвети ще помогнат много!
мерси предварително  10x
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юли 15, 2008, 11:34:23 »

Номер надолу, или нагоре, може да хване като разлика, особено ако под връзките има платка и не се вижда гърба. От ателието ми казаха, че 3-4 см. не са проблем. Аз питах, защото смятах, че ще съм бременна тогава smile
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юли 15, 2008, 11:52:56 »

момичета помагайте - това е роклята, но искам горе да е с доста изрязано 'V' деколте и презрамка около врата.

Виж какво правят презрамките, това момиче също е с голям бюст - http://www.emociabg.com/show.php?id=54.
На лични съм ти пратила наколко модела, които според мен ще ти подчертаят красотата, първият е с дълбоко деколте smile. Това е бутик от Варна.
Ако се откажеш от презрамките можеш да видиш моделите с бюстие тип "честна дума", то намалявало най-много визуално бюста.
« Последна редакция: юли 15, 2008, 12:08:09 от smiling rain » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: