Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 21:50:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 5  (Прочетена 216352 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: септември 23, 2008, 09:56:16 »

Bella_Bella, роклята ти наистина е страхотна!!! @}->--Поздравления за избора! Bravo
В началото и аз се бях спряла на подобен модел...не мисля че ще й мина модата! Все пак говорим за половин година разлика! good
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: септември 23, 2008, 17:14:11 »

Bella_Bella, роклята е страхотна. На твое място не бих се притеснявала, че ще е стра модел.
Пък и роклите на Маги Сотеро са според мен много, много красиви smile. Ти от къде си я поръча, ако не е тайна?
Активен
Bella_Bella
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #377 -: септември 23, 2008, 21:49:24 »

Благодаря ти Мимозка Wink. Аз се бях притеснила, защото сватбата трябваше да е сега, а се отмени за другата година, а и тази рокля е от лятната колекция на Маги Сотеро. Аз живея в Дубай и си я поръчх от тук.
 give_rose
Активен
Daninka
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #378 -: септември 24, 2008, 08:29:53 »

Момичета, помагайте!!!!!
Времето доста захладня и май ще се наложи да намятаме палтата angry
Искам да си купя  пухена наметка, но във всички сватбени салони ги дават само под наем.

Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: септември 24, 2008, 08:49:08 »

Daninka,аз си купих една наметка от екокожа от Пасажа в НДК. Не е кой знае какво и не знам дали ще ми топли изобщо, но пак е нещо. Взех си и шал в екрю от вълна и коприна. Голям е и мисля, че ще ме стопли повече. Пухено елеченце мисля, че продаваха в Румина на Пиротска (май около 150 лв.). В някой от магазините в City Center също мернах пухена яка (200 и няколко лева).
Активен
Daninka
Ентусиаст
**

« Отговор #380 -: септември 24, 2008, 09:12:04 »

Nataliya,
много благодаря give_rose Това, което ти си си взела страшно много ми харесва.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: септември 24, 2008, 09:35:32 »

Девойки, аз като съвсем "прясна" булка от преди два дни - бях с шал. От адреналина никакъв студ не чувствах, честно. Катерих се по кораби, снимах се на Морска гара - само с този шал долу. По принцип съм зиморничава и се навличам с по 100 фланели. На сватбата бях с долупоказаната одежда. smile

В магазините ми предлагаха наметка от марабу за 100 лв наем. Не знам какво е това марабу, но ми изглеждаше като да са оскубали някоя гъска Wink Аз си  карах с шалчето. yahoo

Активен
Daninka
Ентусиаст
**

« Отговор #382 -: септември 24, 2008, 09:40:17 »

Snezhito,
честито - много любов и щастлив семеен живот ти желая от сърце. Била си страхотна булка Bravo
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: септември 24, 2008, 10:53:36 »

И аз да си кажа, преди сватбата бях в ужас какво да си купя crazy накрая си харесах едно най-обикновенно бяло кожено яке, което въобще не се вписваше цялостната визия, но аз си го харесвах.Само дето това яко го облякох накрая когато си тръгнахме, просто от цялата емоция не усетих студ, фотахме се на центъра на Плевен, на фонтаните напред назад, и аз свежарка, без яке.На мен препоръката ми е да си вземете нещо което ще ви върши работа и после  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #384 -: септември 24, 2008, 11:25:12 »

ivkam82, благодаря за информацията! аз имам още около 10 месеца, така че цените сигурно ще се вдигнат малко, но все пак исках ориентировъчно да знам (все пак едва ли ще има някаква огромна разлика...). а относоно дантеления корсет - нямам достатъчно хубава фигура (бюст  huhhuh.gif ). иначе твоята рокля (корсета) е много хубава!

относно модата при роклите - и аз като Nataliya мисля че няма мода при булчинските рокли... зависи какво на теб ти харесва. ето сега гледам че много булки харесват моделите в стил Проновиас, но аз като си искам "принцеска рокля" и това си е...  good така че Bella_Bella, ако наистина си харесваш роклята не я мисли много дали ще е на мода...

rosi09, щом харесваш големи бухнали рокли, не си длъжна да се омъжваш в рокля проновиас, естествено smile. Ще се омъжиш в каквото ти желаеш. Шегата настрана, не се тревожи какво харесват другите, а си следвай твоята цел. Ако искаш, разгледай сайта на деметриос - роклите са вълшебни. Доста скъпи са, но ако не ти се дават парите, можеш за идеи да разгледаш.
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: септември 24, 2008, 20:13:06 »

Bella_Bella невероятна рокля, просто нямам думи. Мисля че ще си страхотна булка, личи си само по избора ти на рокля  give_rose give_rose give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: септември 24, 2008, 20:45:52 »

Момичета,днес си взех роклята yahoo След два месеца чакана,но си заслужаваше,стана точно както исках Bravo В началото бях скептично настроена,но вече всичко е ок  yahoo
Активен
JeniB
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #387 -: септември 24, 2008, 21:56:50 »

Момичета, моля ви ориентирайте ме на какви цени се продава Проновиас в БГ? Благодаря много. give_rose
Активен
Биa'
Любопитен
*
Публикации: 44

Директор!.......на цирка.

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: септември 25, 2008, 17:02:12 »

Daninka,аз си купих една наметка от екокожа от Пасажа в НДК. Не е кой знае какво и не знам дали ще ми топли изобщо, но пак е нещо. Взех си и шал в екрю от вълна и коприна. Голям е и мисля, че ще ме стопли повече. Пухено елеченце мисля, че продаваха в Румина на Пиротска (май около 150 лв.). В някой от магазините в City Center също мернах пухена яка (200 и няколко лева).

Страхотна е наметката! good
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: септември 25, 2008, 17:30:13 »

Момичета, моля ви ориентирайте ме на какви цени се продава Проновиас в БГ? Благодаря много. give_rose
Роклите на Проновиас започват от 1400 до 3000лв има и по скъпи но те са дизайнерски
Моята беше на Проновиас
Роклите просто са страхотни

Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: