Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 15:53:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на misskapriss 09.08.2008
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на misskapriss 09.08.2008 (Прочетена 138332 пъти)
dorina79
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбата на misskapriss 09.08.2008
«
Отговор #255 -:
август 16, 2008, 01:18:31 »
Честито!
Ама къде са ни снимките от сватбатааааааааааааааа?
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #256 -:
август 16, 2008, 21:46:32 »
Здравейте сладурки милички! Макар и със закъснение
ето ме отново на линия- много щастлива и влюбена в съпруга ми
Ще се опитам на кратко(че нали ме знаете каква съм обстоятелствена) да ви разкажа за нашия сватбен ден.
Всичко започна някъде око 6:30ч сутринта. Брат ми се събуди, явно вече го беше разтресла предсватбената треска и не е могъл да спи и събуди и мен. След около час се събудиха и всички без баща ми, майка ми я обхвана паниката и взе да се шашка за глупости като колко гънки имал килима и дали щял да се види паркета, че не бил изциклен. Аз си изпих кафенцето, закусих и в най-доброто настроение на света взех да слагам новите калъфи за дивана, когато майка ми с ужас установи че са ги ушили грешно. И като му удари един рев, не можем да я успокоим. На всичкото отгоре става баща ми след 1ч и и заявява че калъфите не му харесват. И тя хайде пак на нова сметка рев. Видяхме се в чудо с нея. После установи че на баща ми новата риза е с дефект и бегом към магазина. И там били едни изпълнения. Милата ми мама направо ни скри шапките на всички този ден. Естествено за да е пълен каръка забравили да ми оставят пари, а дебитната карта е в Даниел, както и колата. Добре че беше баба да спаси положението като ми даде нейната дебитна карта. Ааааа, аз в петък вечерта се сетих че нямам бижута и белььо за сватбата. Та тръгвам в събота към 11ч по магазините за бижута и бельо с брат ми. А в 11ч трябваше да съм при фризьора. Абе с 2 думи хаосът беше пълен, но аз бях супер щастлива и знаех че всичко ще е наред и деня ще е прекрасен. Та намирам аз бижута и тръгвам да плащам, търся картата няма я. Брат ми бегом към колата, звъни ми след малко: "Ами сестра ми, картата я няма" И аз му казвам да огледа около колата и в този момент той вижда как един автомобил минава през картата. Е тук вече леко се притесних, но за щастие картата си беше ок. Половината гости се бяха изпозагубили в града, Даниел ми звъни за разни неща, кумата и тя ми се кара по телефона че тя вече била готова и фризьора ме чака, къде се губя, а аз само се хиля по телефона и си пея. Бях в страхотно настроение. В крайна сметка стигам до фризьора, навива ми той косата на ролки и зачакваме да стана на букли. Междувременно телефона продължава да звъни, майка ми идва с храна и вода, да не умре детето от глад случайно и деня си продължава в същия хаос както си и тръгна. Сваля ми Гаро ролките и ми прави косата като Сиси Кеч, при което аз се упулвам и го питам какво прави, той си спомня как на бала ми почти го докарах до рев с моята прическа, че пак нещо не се бяхме доразбрали и започва да трепери. Оправи ми косата и тъкмо ми слага воала(3:15ч следобяд) звъни фотографа, че бил долу. Брат ми дойде да ме вземе и с 200 към вкъщи. Даниел трябваше да дойде към 4:15ч. Аааа, забравих да кажа че докато бях с ролки, Гаро ме и гримира, пак 2 пъти, защото първия път беше прекалил с черното. Та прибирам се вкъщи, слагам роклята и в един момент осъзнавам че днес се омъжвам.
И първото, което си помислих беше: Леле, в какво се забърках! Но нямах много време за размисъл, защото телефона отново звънна и в един момент се изсипаха поне 10-тина приятелки, коя с предупреждение коя без. Вярвайте ми, няма такова усещане, да видиш момиченцата с които си израстнала как влизат през входната врата. Виждаш как плитките са заменени с модерни прически, игрите с куклите със страхотна работа, до тях вървят мъжете им(всичките са страхотни) и в един момент установяваш колко сте се променили всички, но едно нещо е същото- приятелството още е тук и това никога няма да се промени...
Давам ви малко почивка, че се поувлякох в писанията и после продължавам
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #257 -:
август 17, 2008, 07:32:20 »
Ох, така ме разсмя с този разказ, голям шемет си ти, мила!
Чакам продължението и снимкиииииии!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #258 -:
август 17, 2008, 08:01:50 »
А мен освен, че ме разсмя с част от разказа си и страшно ме развълнува с тази последната част за усещането, че се омъжваш и приятелките ти са до теб, и въпреки времето и промените във всеки един човек те са до теб в този важен ден. Много красиво си го описала. Чак вече и аз нямам търпение да преживея тези красиви емоции.
Но моля те продължавай да разказваш, страхотно се справяш!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #259 -:
август 17, 2008, 11:16:36 »
Ели, направо настръхнах като четях разказа ти!!! Искам само да ти кажа, че завиждам на хубавото ти настроение в дена, когато не всичко е минало ок, аз се познавам и в такива моменти ще съм пред нервна криза!!! Чакам с нетърпение още разкази, и албума ти!!!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #260 -:
август 17, 2008, 11:36:46 »
misskapriss страхотен разказ, направо много хубаво и вълнуващо ми стана като го чета и като си помисля че и на мен ми предстои и ...... полудявам леко, много е добре 4е си запазила спокойствие.
еми чакаме края на разказа
Активен
Вероника
«
Отговор #261 -:
август 17, 2008, 11:50:56 »
Mила Ели, извинявай че чак сега ти Честитя!!!
Честито рождениe на вашето семейство!!!
Да ви върви по вода, бъдете много щастливи - обичайте се!!!
Разказа ти е невероятен, прекрасни сте и двамата
«
Последна редакция: август 17, 2008, 12:00:07 от Вероника
»
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #262 -:
август 17, 2008, 15:42:27 »
misskapriss, искам и аз да ти честитя, макар и доста по-късно! Страхотен разказ! Много забавно е било!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #263 -:
август 18, 2008, 08:08:08 »
Миличка,много ме развълнува първата част от разказа
най-вече това за приятелите
с нетърпение чакам останала част и снимки-и-и-и
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #264 -:
август 18, 2008, 10:13:55 »
Милички, много се радвам че разказа ми ви е накарал хем ви е разсмял, хем ви е и развълнувал
Та е то го и продължението
Седим си ние вкъщи и аз решавам да седна на дивана...Фатална грешка, после едва станах с помоща на 2-ма души, но всички много се забавляваха с мен
И по едно време звъни кумата и вика: "Хайде стягай се, идваме!" И като се набутахме всички- около 20 човека в моята стая, не можем да дишаме от жега, чакаме и чакаме и никой не идва. Тъкмо излязохме от стаята и се чуха клаксоните и тъпана и айде обратно. Дойде кумата, забули ме, подари ми букета и зачакахме. И в един момент тихо и кротко се чука на вратата и аз от вътре: "Заето"
После Даниел вика: "Има ли булка?" и аз: "Няма я, избяга"
После почнаха да бутат, но и от вътре дадохме сериозен отпор, по едно време пуснаха 5лв под вратата подкуп, но моите мъже пак не ги пуснаха. След още малко зор ги пуснахме и Даниел буквално влетя в стаята
Страхотно изживяване. Все едно беше преминал планини, гори и реки заради мен, така се чувствах. После ми разказаха че на първата врата излязла най-напред мама и питала Даниел за какво е дошъл и като разбрала че е за булката и му хлопнала вратата и той горкия шах и мат, не разбрал какво се случва
Излязъл после баща ми и го попитал дали случайно не е размислил, Даниел потвърдил че не е и го пуснали да влезе. На втората врата го чакал брат ми с един огромен декоративен кожен цървул и му казал че докато не го напълни няма минаване. Давал Даниел давал и си мислел че това е последното изпитание, но му оставаше вратата на моята стая, която беше най-охраняваната. След като мина и през нея нищо не можеше да го спре вече да се ожени за мен
Оставям ви малко да поработя, после пак
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #265 -:
август 18, 2008, 10:44:40 »
Ех, на най-интересното свърши
Айде поработи малко и пак да разказваш!!!!
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #266 -:
август 18, 2008, 12:07:57 »
Момичета, ето няколко снимки за любопитните
Албума ще го направя възможно най-скоро.
http://misskapriss.multiply.com/photos/album/4#
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #267 -:
август 18, 2008, 12:25:27 »
Много хубави снимки! Ти ли прави колажите?
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #268 -:
август 18, 2008, 12:28:52 »
Цитат на: Слънце в август 18, 2008, 12:25:27
Много хубави снимки! Ти ли прави колажите?
Не, фотографа ги е правил.
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #269 -:
август 18, 2008, 13:05:53 »
Ели, тези снимки са много хубави .....като вас
Сигурно и останалите са такива .....ще очаквам и тях
«
Последна редакция: август 18, 2008, 14:30:28 от Gerka