Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:52:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на misskapriss 09.08.2008  (Прочетена 137994 пъти)

Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 19, 2008, 17:16:30 »

Момичета, вече си имам обувчици  yahoo yahoo yahoo Съвсем случайно си ги намерих.

Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 19, 2008, 17:30:50 »

Ели , обувките са разкошни.
Изглеждат страшно удобни , а и май след сватбата ще можеш да си ги носиш  good
поздравления за избора Bravo
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юли 20, 2008, 00:18:13 »

Теди, това ми беше идеята. Да са семпли, за да мога и после да ги нося  pardon А и те няма да се виждат кой знае колко под роклята  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 21, 2008, 08:39:37 »

Ели, и на мен ми харесват обувките ти!! Много удобни и практични, браво!!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 21, 2008, 09:00:26 »

Много симпатични сандалки. Хубаво е, че ще можеш да си ги поносиш и после, а няма само да им търсиш място в шкафа. Браво!  Bravo  Bravo  Bravo
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 22, 2008, 08:32:03 »

Мерси момичета, и аз си ги харесвам и се радвам че успях да си намеря обувки, които са едновременно практични, удобни и стават и за сватбата.  yahoo Само ме смущава бежовия ток и ако си намеря и някакви други, по-бели може и тях да си взема  blush Обувките никога не са излишни, нали tease
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 22, 2008, 09:36:03 »

Ели нищо му няма на тока - аз докато обикалях за обувки - повечето бели обувки са с такива токчета, явно такава е модата в момента и ако не бях намерила моите обувки със сигурност и аз щях да се спра на подобен като твоя модел.
А пък и обувките не се забелязват чак толкова под роклята. Мен сега ме е хванало едно притеснение, че всички ще са вторачени в нас на сватбата, обаче като се замисля на сватба хората повече гледат да се веселят и не обръщат кой знае какво внимание на детайлите по младоженците.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 22, 2008, 10:34:23 »

Ели, и аз мисля като Захира, че му няма нищо  на тока, но и ти си права, че никога обувките на една жена не са в повече!
А на сватбата вярно, че всички нас ще гледат, но за да ни се радват, а не да търсят кусури! Така че е важно цялосното излъчване! А и вяка булка е хубава!!! good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 22, 2008, 10:48:21 »

В крайна сметка помисли - колко от тока ще се вижда под роклята? Нищо! Така, че и да не намериш други обувки, щом тези са ти удобни good Аз защо си търсих един месец обувки (като изключим номера де crazy)- точно за това - да не ми шляпат, да не са много високи, да са с бял ток, да са достатъчно бели за роклята и още 100 неща. И за какво - те няма да се видят изпод роклята, дори и с цикламен ток да бяха или на зелени точки и ще си купувам ниски, с които да съм в ресторанта. pardon И все пак - сега си имаш оправдание да си купиш и други обувчици blush, така че...

И да не забравя - оня ден ходих пак до моят любим магазин Флора Комерс и имаха вътре едни като ресни направени от мидички, охлювчета и перлички. Та се сетих за теб и твоите пердета. Та - снимах ги и довечера ще ти пусна снимките. Не са много добри, щото са с телефона, ама се вижда идеята  good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 22, 2008, 18:01:54 »

Ето обещаните снимки:

Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 24, 2008, 11:35:02 »

Здравейте момичета! Аз тотално си зарязах темата, но то и нищо ново няма като цяло да ви споделя. Затрупана съм с работа, която се опитвам да привърша преди отпуските, дано да успея, че не ми се иска да си зарязвам нещата така. Иначе единственото ново е че почти наредихме гостите по масите, има само някои малки корекции да се направят и сме ок. Остана да си харесам и поръчам букета и тортата и да говоря с фотографа за снимките, които ще подаряваме на гостите. В крайна сметка ще подаряваме по 1 снимка на семейство без други подаръци smile Трябва да купим обувки и вратовръзка на Даниел и пак да говоря с фризьора за косата ми. Това мисля да свърша тази събота в Пловдив и всичко останало да го правя последната седмица докато съм в отпуска. За тогава ще имаме да направим  изследванията, номерата на масите, които не мога да направя преди крайното разпределение на гостите, трябва да уточня украсата по масите  с управителката и песните за танците, да направим етикетите за бутилките, да поръчам питките, да украся чашите и шампанското и да довърша книгата за гости. Леле ми то доста неща има още, а аз си седя най-спокойно  crazy Довечера ще взема да ги разпиша на хартия и да си направя график, че то не остана време. Даниел пак е в командировка за пореден път и нищо не може да ми помогне, направо съм бясна вече с неговата работа. Не успяхме нито на уроци по танци да отидем, нито нищо. Дано поне първия ни танц, дори и импровизация се получи добре.

skylife мерси за снимките  give_rose

Извинете за дългия пост, но като започнах да пиша и просто не усетих кога изписах толкова много....
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 24, 2008, 12:43:48 »

Не се притеснявай, сигурна съм, че ще се справиш с останалите задачки. А за първия танц, какво значение има дали е с или без хореография или каквито и да било специални ефекти? Той е по-скоро емоционално изживяване, нещо, което трябва да почувстваш със сърцето си, а дали ще има специална хореография,която да забавлява гостите - няма значение!
Жалко, че на мъжа ти му се налага толкова да отсъства, но ако иначе работата е хубава, жертвата си заслужава.
Успех!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 24, 2008, 13:20:27 »

Misskapriss, остават ти само 15 дена!!! yahoo
Кажи как се чувстваш? Как е настроението?
Сигурна съм, че ще се справиш с всичко и ще държиш нещата под контрол! Нямам търпение да те видя булка! blush
Много ми е любопитно каква ли ще ти е прическата!?!  Makeup  Още повече след като каза, че няма да имаш пробна, а ще се довериш изцяло на Гаро! Girl_hide
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 24, 2008, 19:57:11 »

svetli никога не бях поглеждала от тази гледна точка на първия сватбен танц, честно. Виж каква съм шматка  crazy crazy crazy Права си че дори и само да се поклащаме пак ще изглеждаме добре и пак ще се чувствам щастлива или поне така си мисля. Просто съм перфекциониска и искам всеки детайл да изглежда като изваден от каталог. И при положение че нищо от декорацията няма да е както го очаквах ми се искаше поне танца да е идеален. Но нищо де, важно е да се чувствам щастлива въпреки всички недостатъци. Дано да стане така smile

eli_m как се чувствам...и аз не знам как точно. Да ти кажа едно такова супер далечно ми се струва всичко и все си мисля че има време и ми е спокойно, все едно няма да ми се случи. От друга страна като погледна че има 15 дни и ми става лошо, защото има още доста неща за оправяне, но мисля че ще се справя pardon

А за косата, в събота ще отида при Гаро пак да обсъдим прическата, защото моята коса от едната страна никога не се къдри колкото от другата и може би не е лошо да се пробва един път, за да няма неприятни изненади после. Ако прецени да ми прави пробна прическа, аз наистина не държа много, но той да си прецени.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 24, 2008, 20:02:12 »

pardon Ние пък ще си се клатушкаме - точно като двама мечоци funnytooth funnytooth В крайна сметка - нали ще сте си двамата и ще се "гушкате" pardon Това е важно good
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: