Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 09:19:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kiksi - 26.07.2008  (Прочетена 78086 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #75 -: юли 28, 2008, 01:44:01 »

Кикси, много, много, много любов и попътен вятър в платната на семейния кораб  give_rose
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юли 28, 2008, 07:31:51 »

Kiksi честито! Любов, щастие, уважение, деца, здраве, късмет, усмивки и още хиляди неща ти пожелавам
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 28, 2008, 08:49:59 »

Честито Kiksi! yahoo
Скъпа госпожо,
Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с незабравими мигове и многооо деца!
Горчиво но младото семейство!!! 

* aranjivovka-20.jpg (14.04 KB, 200x200 - видяно 1835 пъти.)
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 28, 2008, 08:52:18 »

Честито, Кикси  give_rose

Много семейно щастие  и хармония в отношенията ви  nazdrave
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #79 -: юли 28, 2008, 09:08:51 »

Честито, семейство!!!!  give_rose
Все така влюбени и щастливи!
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #80 -: юли 28, 2008, 09:20:25 »

Честито Кикси! Живейте в разбирателство, любов и уважение! Обичайте се!  give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 28, 2008, 09:27:03 »

Честито и от мен на младото семейство!!! Бъдете все така влюбени и щастливи!!!
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 28, 2008, 13:55:25 »

Честито и от мен на младото семейство! Bravo

Щастие, любов и пълна къща с дечица!!! danceg
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 28, 2008, 15:36:20 »

Здравейте, милички! Най-накрая съм на линия smile

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! give_rose

Чудя се откъде да започна направо. Още съм под влияние на сватбените емоции, едва сега осъзнавам много неща и въпреки че съм страшно уморена, не мога да спя от емоции, чудно ми е как може вече 2-ри ден след сватбата да се чувствам толкова превъзбудена, че въпреки малкото сън от последните дни, не мога да заспивам - но няма как, сватбата иска жертви smile

И аз като inaxastra ще разказвам "на порции" и ще започна от по-отдалече, защото има много за разправяне. smile

Да започна от там, че 10 дни преди подписването, отиваме да си носим медицинските в Ритуалната зала и да попълним декларациите. И какво мислите ми се случи - милото заявява, че много бързал, изскочил някакъв ангажимент и ги пита можело ли да се подпише на празна бланка и да бяга, а аз да му я попълня. Служителките казаха, че няма проблем, но това много ме вкисна, защото очаквах заедно да ги попълним.
Но това, което наистина ме вбеси е, че докато бяхме в Ритуалната зала тогава попита мен и служителките, дали можело да сменим часа на подписването (предварителното на 24.07), който бях записала за 16 часа - искаше да го изместим за 14 часа, защото след подписването ... трябвало да ходи да украсява сватба в "България". И аз  Oh my ...

Щях да припадна, повярвайте ми  diablo diablo diablo Кумовете ни в сряда пристигнаха от София и аз си мислех как разписваме в 16 ч в четвъртък и след това отиваме да пийнем някъде по нещо и изведнъж милото с тази сватба обърка целия план ...

Жените казаха, че има свободен час за 14 часа и аз се съгласих да го сменим, какво да правя, но вътрешно ми идеше да го  beating beating beating
Но побеснях, че не го е обсъдил с мен предварително, а това трябваше да стане пред служителките в ритуалната зала, в последния момент. И аз каквато съм импулсивна и емоционална, леко скандалче му спретнах пред служителките за което, милото ми се извинява. Всъщност ангажиментът за тази сватба в четвъртък е изскочил предния ден, от някоя от сватбените агенции, които имат навик да се обаждат в последния момент, а ние с милото предния ден не се видяхме въобще, защото той беше цял ден на работа, а аз отидох нощна смяна и като говорихме по телефона вечерта, той от много ангажименти и преумора тотално е изключил да ми каже.

Както и да е, но кой ти разсъждава в момента, той тръгна по задачите си, аз останах да попълвам декларациите (включително и празната, подписана от него smile ) и си викам на акъла, така ли - сега ще видиш, дали ще ти взема фамилията, толкова ядосана му бях, че реших да си оставя моята и да добавя неговата с тиренце. Така или иначе до последния момент не бях взела решение и се чудих, реших, че като седна да попълвам, ще видя какво ще ми подскаже сърцето и тогава ще реша. Ама така ме ядоса тогава, че се писах с тиренце.

Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 28, 2008, 15:50:04 »

Голям цирк направихме (сега ми е много забавно, ама тогава не ми беше), но има и още smile
Сега продължавам с 2-ра част.

Вечерта след тази тъпа ситуация и това скарване за глупости последва едно много сладко сдобряване (това им е хубавото на скарванията smile ) и милото, супер разчувствано, ми каза, че никога не е искал да ме притиска да му взема фамилията и затова и нищо не ми е казал предварително, но сега е осъзнал, че му е леко мъчно, че не съм го направила, но каза, че не ме упреква, а уважава моето решение - щом съм решила с тиренце, с тиренце.

Аз пък осъзнах, че това решение, което той уважава, всъщност е едно емоционално решение, взето в момент на гняв след онази глупава ситуация в ритуалната зала и че щом нищо не ми е казал преди това за фамилията (въпреки че съм го питала многократно и отговорът все беше: "Както решиш"), аз пък уважавам решението му да ми остави право на избор и понеже моментът беше много прочувствен, реших, че ще му покажа с един жест колко държа на него, като опитам да променя положението с фамилията, нищо, че вече сме попълнили декларациите.

И след няколко дни, при първата възможност отидох до Ритуалната зала и срам, не срам   blush им казах, че съм си променила решението за фамилията и ги питах, дали може да променим нещата, нищо, че подписваме след 3 дни, а декларациите са попълнени преди няколко дни.
Жените бяха много мили и въпреки че актът за граждански брак вече беше готов, ми дадоха възможност да поправя декларацията си с червено, да напиша, че поправката е моя и да се разпиша.
Честно да ви кажа, голям срам брах, ама любовта иска жертви. smile

Бях много щастлива, че успях и зарадвах милото с тази новина. Като се замислих обаче и от практична гледна точка е по-добре да съм без тиренце, защото както са ми дълги имената и новата фамилия и тя дълга, никъде нямаше да мога да си напиша 3-те (по-точно 4-те ) имена smile

Въпросът е обаче, че голям цирк беше, докато стигна до това решение lol
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #85 -: юли 28, 2008, 16:03:26 »

Лелеее...Кикс...разплаках се...то е било емоции...то е било чудо...вие сте големи сладури бе cray Браво, на теб че си направила този жест...пък и да ти кажа аз лично винаги съм намирала това с тиренцето за голяма глупост...или си оставаш с твоето или взимаш новото...кво е тва  Offtopic като на два стола все едно седиш и все не знаеш кой е твоя...и постоянно да те бъркат коя си ква ти била фамилията...за кво...щото сакън да не приемеш новата фамилия или пък да не обидиш я мъжа ти я свекърите ти...Браво! Поздравления от мен за фамилията!  Bravo Ама си и много права за скарванията...много обичам понякога да се скарваме...защото после ми е много любимо сдобряването...де да знам може да съм кукуриго ама ми харесва ... внася живот във връзката... blush
Оф давай трета част че ме заинтригува съвсем... girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 28, 2008, 16:09:28 »

Мила Кикси, като чета направо все едно виждам себе си! И аз съм много емоционална и щах да се побъркам, ако на мен ми бяха спретнали такова нещо в ритуалната, и за името! Радвам се, че накря ще носиш името, което не е емоционално в чд избрано!! Бъдете щастливи, ще чакам още разкази....
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юли 28, 2008, 16:13:13 »

Продължавам с третата част, мерси за хубавите думи, Val_ и Vanilly, тъкмо си мислех, че нямам читатели. Истината е, че милото ми се извини за ситуацията още на секундата и аз трябваше да проявя разбиране, че е пропуснал да ми каже по телефона, защото наистина е много ангажиран и преуморен напоследък, а и много ми помагаше за сватбата, така че трябва да се правят компромиси. ама нали съм си импулсивна и емоционална и бързам да тропам с крак.

Следва третата част:
И ето дойде денят на предварителното разписване - 24.07.2008 г., реших, че е достатъчно да сме само с кумовете, взехме и сестра ми и приятеля й да ни направят няколко снимки и отидохме в 14:00 ч smile да се разпишем, отдавна разбира се, ми беше минал гневът за променения час.
Честно казано си мислех, че ще разпишем набързо, без много вълнения.
Да, ама не. Пуснаха ни музичка в Ритуалната зала, жената си каза словото, макар и в съкратен вариант и когато отговорих с "Да" и чух неговото "Да", цялата се разтреперах, доплака ми се от щастие heart, чак кумът пусна една сълза, абе беше много хубаво, макар и само ние, макар и за 10 мин.

Толкова се развълнувахме всички, че нямам думи просто да го опиша.
И заради цялото това вълнение, като излязохме милото реши, че ще извърши "традиционното пренасяне" на булката (която беше в розова рокля) по стълбите на Ритуалната зала, както си му е редът.
Честно казано, не го очаквах от него, но ме вдигна на ръце и тръгна по стъбите надолу под погледите и аплодисментите на кумовете и сестра ми и приятеля й.

И ако бургазлийките са чули вече за паднали булка и младоженец на стълбите пред Ритуалната зала, да знаете, че за нас е ставало въпрос  funnytooth Ама може и да не се е разнесла още информацията, защото за щастие зяпачите бяха малко, но определено им събрахме погледите. lol

Както ме носеше най-тържествено на ръце и на последното стъпало, се спъна и падна. По-интересното обаче е, че падайки, падна на колене, без да изпусне съпругата си, т.е. мен, до последно ме държеше на ръце, дори не се докоснах до земята.
Цялата работа беше, че реши да си обуе сватбените обувки да ги поразтъпчел, ама те са малко дългички и понеже не е свикнал и на последното стъпало се спънал. Но реших, че има голяма символика в цялата комична ситуация - както не ме изпусна тогава и не допусна да се ударя, така цял живот да успява да ме пази от ударите на живота.  twohearts infatuated Нищо, че колената му бяха леко наранени и понакуцваше до на другия ден, но важното е, че на сватбата беше ок.

И да ви кажа честно, въпреки че сватбата тепърва предстоеше, вечерта след подписването се чувствахме супер развълнувани и щастливи, осъзнавайки, че вече сме семейство. Въобще много благотворно ни повлия на отношенията, всички нерви покрай организацията на сватбата и проблемите, които имахме помежду си в следствие на тях, сякаш се бяха изпарили  heart
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 28, 2008, 16:17:06 »

Kiks честита  Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа weddingday weddingday бъдете много щастливи !!!! smile

чета с голямо удоволствие за сватбените ви трепети !!!! smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юли 28, 2008, 16:23:14 »

Леле Kiksi,
направо толкова се развълнувах! LOVING
Това с падането наистина е бил много емоционален момент!
Чакам продължение...
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: