Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 05:22:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети 2  (Прочетена 215677 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: май 14, 2009, 07:16:32 »

етикетите са супер - много са сладки и идеята е страхотна. даже като ги гледам моите ми се струват много обикновени. crazy не трябва да ти пука кой какво мисли. слагаш ги и толкова. това е твоята сватба все пак.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 14, 2009, 12:21:22 »

Благодаря tsvet_3 за подкрепата.  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: май 14, 2009, 12:37:04 »

Като казах "ценител" нямах предвид някой да оценява сватбата. Просто споделих мнението си относно уискито. Няма как всички да мислим еднакво, нали?
Не ми се сърди в никакъв случай не съм искала да те засегна, разбира се, че света е красив защото хората са различни и мислят различно, а е хубаво и сватбите да са различни smile В никакъв случай не трябва всички да правят едно и също. Убедена съм, че който и вариант да изберем, аз, ти и всички останили булки ще бъде хубаво защото е от сърце.  Ако по някакъв начин съм те засегнала ме извини искренно въобще съм нямала такова намерение give_rose
Активен
ivkacom
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: май 14, 2009, 13:39:29 »

Момичета ето и моето произведение  danceg danceg yahoo danceg Yes

* etiketi za svatba.JPG (60.48 KB, 722x613 - видяно 395 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 14, 2009, 13:55:12 »

ivkacom , етикетите са много оригинални и с добра идея!   Bravo Но според мен предния етикет не се чете много добре, на мен ми изискваше доста усилия, за да разбера какво пишеше! Говоря за надписа " за сватбата на Ива и Иван" с белите буквички. Ако го потъмниш, според мен, ще се чете по - лесто.  good
Активен
ivkacom
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: май 14, 2009, 14:04:07 »

Ели значи все още съм в проект и затова го побликувах тук. Довечера ще разпечатам една за да видим как ще стане. А проекта е в кафяво понеже бутилките са ми от Тетевенска сливова и капачките са в този цвят. Път и темата на сватбата ми е в бяло и златно
Благодаря за коментара!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: май 14, 2009, 14:31:46 »

ivkacom, надявам се да не съм те обидила. Извинявам се, ако поста ми ти е прозвучал недобре, но аз просто си изказах мнението как според мен ще бъде по - лесно разчетяемо. Но си права, че първо трябва да ги разпечаташ и тогава да прецениш!  give_rose Всичко е наред, щом на теб ти харесват.  Wink
Активен
ivkacom
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: май 14, 2009, 14:37:30 »

Ели а вече оправих  smile
Благодаря за мнението ти  girl_wink give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: май 15, 2009, 09:02:57 »

Момичета реве ми се  cray  Както писаш ние направихме етикетите и ги налепихме, но тъй като имаше проблем с виното, че изкочиха тапите го сложихме в мазето и снощи взехме да го редим в други кашони и познайте какво явно е влажно в мазето и всички етикетити са се размазали, на вино, на ракия, на водка  всички cray Бях ги отпечатала на нормални самозалепващи се етикети от офис 1 не фолио. Тези, които са в кутия по 100 бр и по 1, 2, 8 и т.н етикети на лист. Направо полудях и сега не зная какво да правя. Че ще се правят нови етикети е ясно, но тези щом от влагата са се размазали какво ли ще стане като се изстудят cray Каква хартия да купя или да ги дам да ми ги отпечатат някъде просто незная какво да правя
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 15, 2009, 09:05:54 »

tasty на какъв принтер сте ги печатали, че ако е масително-струен от най-малката влага се разтичат.По-всяка вероятност това ще е проблема.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: май 15, 2009, 09:07:22 »

да, на мастилно струен са печатани sad
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #386 -: май 15, 2009, 09:09:45 »

не трябва да слагате шишетата в хладилник защото ще се развалят етикетите и ще стане много грозно  по принцип трябва дасе правят в печатница или  рекламно къща така не се повреждат  и си запазват вида в който са
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 15, 2009, 09:10:54 »

Значи 100% сигурно, че това е проблема. Лазерния принтер ги изпича и затова не се разтичат. Просто ги принтнете на такъв и недейте да имате притеснения. То даже е добре, че се е получило така, защото ако беше на самата сватба......
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 15, 2009, 09:11:32 »

еми да ама в печатницата ми отговориха, че на професионалните машини печатат само над 1000 броя и, че ще ми ги печатат на принтер така че ако искам да си ги пусна в къщи sad
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: май 15, 2009, 09:12:34 »

Значи 100% сигурно, че това е проблема. Лазерния принтер ги изпича и затова не се разтичат. Просто ги принтнете на такъв и недейте да имате притеснения. То даже е добре, че се е получило така, защото ако беше на самата сватба......
да, абсолютно ... и милото така казва и е точно така, сега поне имаме време да отстраним проблема
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: