Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 13:31:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети 2  (Прочетена 214092 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 13, 2009, 11:26:57 »

Момичета, какво ще кажете за този етикет:
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 13, 2009, 11:27:40 »

И за този:
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 13, 2009, 11:35:38 »

Хей Ели страхотни са - много свежарски и закачливи. Само, че не знам какви са ти бутилките - особено за уискито - стрива ми се, че на Джони-бутилка няма да стои много добре. Ама са много весели Bravo
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 13, 2009, 11:46:48 »

Мислим уискито да е "Блек рам"  и затова избахме този коч!  funnytooth
А за водката мисля "Савой клуб", защото тя май най - много се пие. Аз не пия водка и не съм много запозната. предпочитам ракийка  smile, а за нея все още нямам етикет тя ще бъде "Пещерска" и не мога да измисля подходяща забавна картинка. Единствено на ракията подхожда грозде, а на мен не ми се иска. Исками се по - забавна картинка, нещо като ускито.
ПП: Ако имате някакви идей ПОМАГАЙТЕ!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 13, 2009, 11:59:02 »

eli_berberova  страхотни етикети  Bravo
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #365 -: май 13, 2009, 12:24:32 »

Колкото и да са хубави етикетите,пропускате ,че пиенето е за пиене......Кой ще пие домашно уиски? Като махнете оригиналния етикет на уискито и какво ще се получи?Аз лично не бих пил нещо такова.Освен ако някой не ми обясни каво е всъщност уискито. Домашна ракийка или винце бих пийнал но уиски или водка без да съм сигурен в произхода.....АБСУРД. Нали не искате да остане пълно по масите или да се пие поради липса на избор. Пробвайте вариянта да има и марков алкохол с оригинален етикет(специялно за уски и водка) и ще видите дали някой ще пийне от ващо
"менте"-етикет. blum blum blum
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 13, 2009, 12:32:07 »

Мислим уискито да е "Блек рам"  и затова избахме този коч!  funnytooth
А за водката мисля "Савой клуб", защото тя май най - много се пие. Аз не пия водка и не съм много запозната. предпочитам ракийка  smile, а за нея все още нямам етикет тя ще бъде "Пещерска" и не мога да измисля подходяща забавна картинка. Единствено на ракията подхожда грозде, а на мен не ми се иска. Исками се по - забавна картинка, нещо като ускито.
ПП: Ако имате някакви идей ПОМАГАЙТЕ!
На ракията подхожда освен грозде , също така и салатка и весела компанийка. Другите неща, за които се сещам обаче не вървят на сватбен етикет blush Но също така мисля, че забележката на AIVEN  е основателна. Аз също бих се замислила дали да пия домашно уиски. Освен ако не отваряте шишетата и се вижда, че бутилката е оригинална и неразпечатана. Или пък ако предупредите хората, знам ли...
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 13, 2009, 12:51:29 »

Благодаря много и на двама ви за "подсещането"  smile, но всички гости знаят, че на сватбата няма да има нищо домашно производство по простата причина, че нямам село и нямам баба или дядо, които да произвеждат  sad. А също си мисля бутилките да не се отварят преди да се настанят гостите по масите, а след това сервитьорите да минат и да ги отворят. Според мен по този начин ще се "застроховам".  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #368 -: май 13, 2009, 12:52:58 »

Елииии  Bravo ! Етикетите са страшно оригинални и много забавни, особено с овнето.
А за етикета на ракийката, аз често събирам идеи и се вдъхновявам от някой филм. Сещам се за "Черна котка, бял котарак", че може да ти хрумне нещо от последните минути на филма. Но Мърче е права, че отиват компания и трапеза.

А за уискито, няма да е трудно да се каже, че уискито е марково. Аз ни месля,че някой ще помисли, че е домашно  crazy По-скоро ще има хора после ще питат акква е била ракията и няма да са разбрали, че е домашна, отколкото да сметнат, че всичко е домашно производство. Някак си като на всичкия алкохол е сменен етикета няма да прави впечатление и да си мислят, че е домашно, а по-скоро, че е специално направено за сватбата  Wink
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #369 -: май 13, 2009, 13:28:28 »

При всяко положение съмненията ще си останат. Особено с тези бутилки от "блекрам" и водка "савой клуб" дето всяка втора домашарка е в такова шише. Нали се сещате ако някой го боли главата на другия ден какво ще си помисли.......(Кой знае кво е било това вътре).Уиски  в бутилка от "блекрам" с друг етикет. Въобще не ми вдъхва доверие. Ако ще етикета да е златен,и капачката оригинална,не бих пил. Yes
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 13, 2009, 14:54:57 »

Ели, много закачливи етикети- супер са!!! Bravo
Без да се обиждаш обаче, аз също не бих сложила етикет на водка, на уиски пък абсурд. Не защото  ще има съмнения, че са домашни (на това много се смях), а просто уискито специално си е пиене, което си има ценители (не всеки пие всякакво уиски) и ми се струва, че "етикет" на такъв алкохол няма да седи добре. Сега обаче това са си мои разсъждения- на всеки каквото му харесва good
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 13, 2009, 19:17:01 »

аз пък викам да си сложи етикетите, много са си добри  blum
ако се притеснява за това да остави задния етикет или пък всички шишета да са си запечатани с бандерола и хората да си ги отворят на масата  girl_wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: май 13, 2009, 20:40:41 »

Ние ще сложим етикети на водката. Първо защото мисля, че каквито и ценители да има сватбата не е място на което да се оценява дали си купил от най-скъпото уиски, водка или друго, а човек черпи за здраве и с каквото има възможност. След това то по шишетата обикновенно си личи какъв е алкохола различните уискита и водки си имат шишета и ще си се разбере какво е пиенето, но с етикети е по-оригинално. Това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никого  give_rose
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 13, 2009, 22:42:05 »

Ние ще сложим етикети на водката. Първо защото мисля, че каквито и ценители да има сватбата не е място на което да се оценява дали си купил от най-скъпото уиски, водка или друго, а човек черпи за здраве и с каквото има възможност. След това то по шишетата обикновенно си личи какъв е алкохола различните уискита и водки си имат шишета и ще си се разбере какво е пиенето, но с етикети е по-оригинално. Това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никого  give_rose
Като казах "ценител" нямах предвид някой да оценява сватбата. Просто споделих мнението си относно уискито. Няма как всички да мислим еднакво, нали?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 14, 2009, 00:54:06 »

Хей момичета, аз ще си сложа етикетите! Първо - защото съм си наумила. Второ - защото ми харесват. Благодаря на всички за отзивите, било то на критики или на "похвали". Не исках да създавам такъв "фурор" с мойте етикети, а само да се изфукам с тях  bouncinggirl, защото аз им се кефя особенно на този с коча. Може на никакъв друг алкохол да не слагам, но този етикет на уискито ще бъде със сигурност. В никакъв случай не се притеснявам или пък да се обиждам от изброените от вас неща. Напротив! Присъствала съм на сватба с етикети на всякакъв алкохол и със сигурност мога да ви кажа, че на никой не попрече да си сипва от желаното питие и никой не попита за качеството на алкохоло (дали е домашно или не). Примерно: който си пие пещерска ракия в каквато и бутилка да е все ще си е познае! Според мен е така и за другите разновидности алкохол.  good
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: