Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:34:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 2 част  (Прочетена 168635 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« -: юни 15, 2008, 20:37:58 »

Бургас! - 1 част
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юни 15, 2008, 21:33:22 »

skylife,виждам,че тортичките са ти от Захаро и искам да те питам ти в Бургас ли си ги поръча или ходи до цеха им?
Защото някъде бях чела,че каталога в цеха им е много по-голям!
Ще съм ти благодарна ако споделиш и твоето мнение! give_rose
И друго,което искам да те попитам те имат ли официален сайт?
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #2 -: юни 15, 2008, 22:32:48 »

Skylife страхотни са ти пастичките (без...... blum). Колко ти излиза бройката? А каква ще е голямата торта?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 15, 2008, 23:15:01 »

Ами сега, сайта е http://www.zaharo.info/main.php?page=aboutus. Ходихме и в Бургас, и в Поморие, и да - в Поморие имат по- голям избор, защото ти вадят едни каталози, които ги няма в Бургас. И (както споделих някъде), почти всички яки торти, които съм виждала по чуждите сайтове ги имаше в тези каталози. Ние си харесахме тортата от такъв каталог. Имам я снимана в телефона и ве се каня да сваля снимката, но ако не забравя ще я сваля утре.

За пастите  по принцип казаха, че ще излезе около 2 лв./ бр., но сега казаха че ще излезе малко по- скъпо - 2.20 на брой. И все пак - 100 бр. + тортата ще ми се вържат около 300лв., което все пак продължавам да смятам че е нормално.

И пламик - да, поне нямат мечешко .....  tease tease tease което е добре. Както сигурно подозирате - баба ми реши, че са МНОООООГО голями, на майка ми роовият шоколад отгоре и бил МНОООГО ароматен, а на любимият не му хареса крема (който по принцип няма да е такъв, ама айде...). Пък на мен си ми хаеса много. И даже беше останало малко от тортата и стоя цяла вечер отвън та до към 17.00 днес и шоколада не се беше размекнал, което ми беше притеснението. Че все пак август ще е доста жегаво. Та тъй с мойта торта  good
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юни 15, 2008, 23:35:44 »

Здравейте и от мен!
Тортичките са ти страхотни. Моят любим е от Поморие и от както съм с него за всеки повод, който имаме ние или наши приятели поръчваме торти от Захора. Винаги са били страхотни и са правили всякакви окраси, които сме искали.
Ние също от там ще си поръчваме тортата, но все още не сме стигнали до там.
Един страничен въпрос: може ли да ми кажете колко време преди сватбата е нормално да изпратиш поканите, защото ние много се чудим?
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 16, 2008, 08:50:39 »

Здравейте и от мен!
Тортичките са ти страхотни. Моят любим е от Поморие и от както съм с него за всеки повод, който имаме ние или наши приятели поръчваме торти от Захора. Винаги са били страхотни и са правили всякакви окраси, които сме искали.
Ние също от там ще си поръчваме тортата, но все още не сме стигнали до там.
Един страничен въпрос: може ли да ми кажете колко време преди сватбата е нормално да изпратиш поканите, защото ние много се чудим?

Някъде 1 месец преди това е добре!
Ние закъсняхме с нашите - днес пак пуснах няколко, а имаме дори още нераздадени, а остават само 10 дни!!! Дори вчера се стигна до там, че лелята на Димитър се обади от София, за да го пита от колко часа започва сватбата, понеже още няма покана жената!!!
Деси, къде ще ви е сватбата в Поморие? Да не би да е в Сънсет Ризорт?
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #6 -: юни 16, 2008, 10:14:49 »

Didda то не останало бе. Няма ли да се похвалиш с рокличка вече. Я сподели с нас кога, къде,как... агенция и тнт.
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юни 16, 2008, 10:28:17 »

Дидка има темичка
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,12221.0.html
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 16, 2008, 10:36:18 »

Didda то не останало бе. Няма ли да се похвалиш с рокличка вече. Я сподели с нас кога, къде,как... агенция и тнт.

Diavolitzaaa,
Да, не остана - да идва вече и да заминава:)smile нямам търпение. yahoo
Аз рокля имам - може би преди два месеца си я купих от София, от магазин Холидей Сона. Това беше втория магазин за рокли, в който влязох - видях я, харесах я, мерих я и   yahoo yahoo yahoo. Веднага след това си купих и обувките, сандалки по-точно, така бях готова набързо girl_wink
Вече горе-долу нещата се нареждат и са готови. Днес ще излезем да купим късметчетата за хвърляне и цветчетата за закичване на гостите.
Тази седмица вече трябва да пристигнат свещите, чашите и украсеното шампанско. Както и подаръчетата за гостите  pleasantry. Да си ги отметна и тях, да ми топаднат като ангажимент, че наистина вече не остана... Party time
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юни 16, 2008, 10:52:46 »

да, в сънсет резорс ще бъде сватбата
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 16, 2008, 16:04:58 »

Момичета помагайте!  ohah
Оказа се че май ще останем без видеооператор за сватбата... кума ни беше обещал да уреди един негов познат, ама май няма да станат нещата там sad Много ще съм благодарна ако можете да ми препоръчате някой добър оператор, че скоро гледах една сватба и то беше ужас... камерата трепереше, половината кадри размазани, снимани отдолу, като се върти камерата все едно е на въртележка...  olele
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 16, 2008, 16:12:58 »

kpacmaBu4ka , кога е сватбата?
Като се прибера от работа или утре ще ти пратя на лични телефони на нашата операторка.
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 16, 2008, 16:16:16 »

Крастави4ка, Изчисти си кутията за да мога да ти пратя координати на един човек, че не ми дава.
« Последна редакция: юни 16, 2008, 16:18:37 от ina_lemon » Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юни 16, 2008, 16:19:01 »

да ми препоръчате DJ , който прави купон на сватбата  huhhuh.gif
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юни 16, 2008, 16:25:21 »

да ми препоръчате DJ , който прави купон на сватбата  huhhuh.gif

За Бургас май известните са само 3-4ма: DJ Драго, DJ Наско, DJ Станислав Жеков. Ние се спряхме на последния, но още не сме го изпробвали - сватбата е на 06.09. Изглежда свестен, но и за тримата има добри отзиви в нет-а smile
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: