Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:42:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Alannah 06.07.2008  (Прочетена 55121 пъти)

Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 25, 2008, 20:01:34 »

Това ще стои като гривна на дясната ми ръка.

Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 25, 2008, 20:02:26 »

Това е оризът с монетите и бонбонките за след църквата blum.

Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 25, 2008, 20:04:30 »

Това са 15 балона с късмети, които ще бъдат надути с хелий и ще ги пуснем в небето след разрязването на тортата blush. (Белите изглеждат жълти, но не са.)

Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 25, 2008, 20:06:06 »

Това са бутониерите за най-близките. Семпли са. Не намерих такива, каквито исках, но ми харесват smile.

Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юни 25, 2008, 20:07:03 »

Ето го и младоженеца blum. (Ако не намерим по-хубава вратовръзка, ще остане с тази. Но тук в Сливен няма кой знае какъв избор pardon.)

« Последна редакция: юни 25, 2008, 20:32:59 от Alannah » Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 25, 2008, 20:09:36 »

Остава да украся менчето и да направя украсата за колата. Бутониерите за гостите са поръчани и чакам да ги доставят. Пробвахме и прическата. Булото не съм го снимала, че е измачкано blush. Ще съм без чанта. Етикетите за ракията ще ги поръчват кумовете. Букета го поръчах. Стискам палци да стане добре! Това е засега pardon. Благодаря ви за подкрепата и пожеланията!!!! Сега отивам на вечеря, че щели да ми пращат Пейо да ми връчи покана, защото ме викат от вече половин час blush.
« Последна редакция: юни 25, 2008, 20:36:19 от Alannah » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 25, 2008, 20:12:39 »

Alannah    Bravo, ти си готова вече!
Много си организирана и всичко е прекрасно!
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юни 25, 2008, 20:13:28 »

Браво! Всичко е толкова красиво и стилно  Girl_sing Пожелавам ти да се чувстваш сякаш летиш на сватбения ден.  give_rose
Много ми хареса украсата и шампанското, може и аз до опитам нещо подобно в бяло и червено  blush
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 26, 2008, 14:37:26 »

Браво, 10 дена до сватбата, а ти си готова с всичко!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юни 27, 2008, 07:59:43 »

Мила всичко е невероятно красиво направено с любов и желание  Bravo а и младоженеца си го бива tease tease костюма също  blum give_rose  Сигурно вече ти е нервно ама няма как това са си трепетите преди сватбата  Girl_hide
А и да те питам няма ли да отидеш на масаж да релаксираш малко преди сватбата give_rose
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 27, 2008, 08:08:50 »

Много красиви неща.  Bravo
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 27, 2008, 08:20:54 »

Даф, страшно ми се иска да се поглезя в някой салон! Време май има достатъчно и за това. Само се надявам да се намерят и средствата pardon. Както предполагаш, те си изтичат между пръстите. Но вероятно и това ще се случи girl_wink.
А времето лети с бясна скорост! Като дойде понеделник, няма да усетя как ще мине седмицата! Сигурна съм!!!! Мисля, че ще съм си нервничка от притеснение да съм център на внимание blush. Като се познавам каква съм си стеснителна.... Че и реч реших да държа... pleasantry
« Последна редакция: юни 27, 2008, 08:22:46 от Alannah » Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 27, 2008, 08:35:41 »

Даф, страшно ми се иска да се поглезя в някой салон! Време май има достатъчно и за това. Само се надявам да се намерят и средствата pardon. Както предполагаш, те си изтичат между пръстите. Но вероятно и това ще се случи girl_wink.
А времето лети с бясна скорост! Като дойде понеделник, няма да усетя как ще мине седмицата! Сигурна съм!!!! Мисля, че ще съм си нервничка от притеснение да съм център на внимание blush. Като се познавам каква съм си стеснителна.... Че и реч реших да държа... pleasantry
Мила и аз съм   от притеснителните като теб и доста от ревливите в по специални моменти та и аз незнам как ще се сдържа  blush обаче си казвам че това е моя ден абстрахирам се от хората и като гледам само любимия ще се успокоявам постарай се и ти така немисли за нищо "Както се казва изключи се"  tease ама и аз се изказах  funnytooth
А за релакса можеш и да си го направи сама у вас и ще ти дам една идейка като си сама запали си ароматни свещи вземи се горещ душ след като излезнеш от банята вземи ароматен лосион за тяло аз сама си права масажи на краката на ръцете после направи си маска и просто се отпусни с хубава музика казвам ти от личен опит действа само недей да мислиш за нищо girl_wink Аз се отплеснах  blush
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 27, 2008, 08:46:18 »

Alannah мила всичко ще мине наред good сигщрна съм а за речта ще стискам палци smile
И наистина ако имаш възможност отиди да се поглезиш малко-така ще се заредиш с самочувствие Wink
Активен
Regina94
Професор

« Отговор #59 -: юни 27, 2008, 09:09:42 »

Даф, страшно ми се иска да се поглезя в някой салон!
.... Че и реч реших да държа... pleasantry
Alannah, времето за предварително разкрасяване е единствения миг в който ще си починеш, дори и само за един маникюр да е!
Това за речта е супер идея, моито гости много се зарадваха; мъжа ти страшно ще се гордее с теб smile! Гледай "4 сватби и 1 погребение" за вдъхновение  smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: