Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:20:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Alannah 06.07.2008  (Прочетена 54997 пъти)

Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 02, 2008, 21:33:47 »

Благодаря ти, Плами! Не знам дали са хубави, но аз поне много си ги харесвам blum. И украсата на колата много си харесвам blush.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юли 03, 2008, 08:07:55 »

Милааааа още малко и ще си госпожа yahoo заветния ден наближава
Етикетите са много сладурси  Bravo
А и чакаме снимките на украсата за колата  girl_wink
Сигурно нямаш много време сега но кажи беше ли да релаксираш как се чувстваш държиш ли се  girl_wink ще чакам с нетърпение да те видя булка give_rose
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 03, 2008, 08:14:47 »

Мила Даф, днес мислим да ходим и двамата да релаксираме за целия ден yahoo. Искаше ни се на СПА, но тук няма. Само го чакам да се наспи и да хапнем blum. Будна съм от 1 час и вече ми е доста нервно. Чудя се на какво се дължи, но дано да е за хубаво!
Иначе казват, че било приятно някой да се занимава с теб girl_wink и не било като на зъболекар goody.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 03, 2008, 08:16:50 »

Мила Даф, днес мислим да ходим и двамата да релаксираме за целия ден yahoo. Искаше ни се на СПА, но тук няма. Само го чакам да се наспи и да хапнем blum. Будна съм от 1 час и вече ми е доста нервно. Чудя се на какво се дължи, но дано да е за хубаво!
Иначе казват, че било приятно някой да се занимава с теб girl_wink и не било като на зъболекар goody.
Браво мила чудесно е че и двамката ще си релаксирате заедно а притеснението мисля че се дължи с приближаващата дата give_rose и ще видиш че след релакса ще се чувстваш като нов човек  *THUMBS*повярвай казвам ти го от личен опит give_rose
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 03, 2008, 08:34:11 »

Сладурка, много готини етикети си сътворила.  Bravo А за релакса, супер сте го решили. Хубаво е да си починете малко от сватбената подготовка и да се абстрахирате от напрежението преди големия ден. Целувчици и весел ден  give_rose
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 03, 2008, 08:35:24 »

Alannah весело изкарване ви желая и да разпуснете до дупка good good good good
Хайде и после ще чакаме свързване как е минало smile
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 03, 2008, 08:50:30 »

Благодаря ви, мили момичета heart! Непременно ще държа връзка с вас Love girl! Обаче.... милото още спи pardon. Не е в негов стил. Винаги става преди 8  crazy. Май събира сили за неделята...
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 03, 2008, 20:28:09 »

Успех в неделя и попътен вятър!! give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 03, 2008, 20:34:01 »

Миличка и твоят ден наближава girl_wink пожелавам ти една прекрасна сватба  Flower Flower Flower
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 03, 2008, 20:43:30 »

Ехооо, релаксиращите, къде сте?  tease Никакви ви няма да разкажете как е минал деня ви.  give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 03, 2008, 20:55:38 »

Alannah, не е останало вече, още 2 дни само!
Как мина релаксацията?
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 03, 2008, 22:08:29 »

Дааа, беше супер! Досега не бях ходила на козметик, защото им нямах вяра да ми пипат лицето. Беше много приятно и даже ми се иска да си го позволявам по-редовно tease. И на солариум бях за първи път, но беше angry кофти тръпка. Още като влязох и натиснах копчетата, които ми бяха показали, това нещо светна, затвори се и аз побързах да си затворя очите. Нямах време да осъзная какво точно става вътре, защото изпитвах ужас. Бяха ми казали за някакъв филм, в който 2 момичета ги забравили в солариума и те се изпепелили shok. Та и аз изпитах ужас от това светещо, духащо и бръмчащо нещо, в което бях затворена и дори не знаех колко ме уплътнява, защото стисках очите. Имах чувството, че 10 минути ще минават много бавно. През цялото време се молех на Господ това нещо да се самоизключи на десетата минута, защото нямах идея колко точно време е минало, за да викам за помощ, ако минават повече от 10 минути. И все пак то спря crazy. Добре си почаках затворена вътре и го разгледах, след като вече не светеше. Чаках да се отвори само, защото не ми бяха казали, че трябва аз сама да натисна копче. А аз ги гледах бутончетата и не смеех да пипам, за да не се включи отново pardon. Луда работа.
Обаче се оказа, че не могат да ме вредят за пиллинг на тялото, масаж, маникюр, педикюр и пробния грим. Затова утре ще ги направят.
Милото пък стоял с отворени очи в солариума, защото не знаел, че е вредно shok. После няколко часа му беше разстроен зрителния фокус. И доста е изгорял angry. Червен е като репичка. Иначе и него го разкрасяваха tease.
Ех, наистина не остана Girl_hide! Иамам чувството, че непременно трябва да върша нещо, а не се сещам какво да правя. В същото време се опитвам да си организирам на ум в каква последователност ще вървят нещата. Все мисля да не пропусна нещо, да не забравя да информирам някого за нещо и други подобни. На някои от гостите съм се обадила дори по 2 пъти. Имам списък уж и гледам, че са отметнати, но не си спомням да съм говорила с тях. И звъня явно повторно blush.
« Последна редакция: юли 04, 2008, 09:01:49 от Alannah » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юли 03, 2008, 22:28:49 »

Милата явно те е хванала пред сватбена треска blush Радвам се,че си изкарала хубаво и че пак ще повториш,а солариумите не са толкова страшни,но не повтаряй повече преди сватбата за да не изгориш и да идеш червена като рак на сватбата smile
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 03, 2008, 22:37:08 »

Ооо, аз дори след сватбата не бих влязла отново angry! Аз отидох не заради идеята да имам тен, защото си го имам целогодишно pardon, но да изравня някои разлики по деколтето. Личаха едни презрамки blush. Нямах време за плаж покрай подготовката. Пък и то в Сливен има само басейн, а не обичам. Друго си е на плажа heart.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юли 04, 2008, 07:12:36 »

Alannah, остана съвсем малко вече. Желая ти много хубава и вълнуваща сватба!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: