Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 07:35:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Къде ще ходите на море
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Къде ще ходите на море (Прочетена 32096 пъти)
goldi
Баш Майстор
Къде ще ходите на море
«
-:
май 29, 2008, 10:17:43 »
Здравейте, вече започнах да гледам офертите за лятната отпуска, за море, но като гледам цените в Турция са много добри, ще се радвам, ако някой сподели къде е ходил, доволен ли е останал. Къде предпочитате да почивате в България или в чужбина.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Отг: Къде ще ходите на море
«
Отговор #1 -:
май 29, 2008, 10:29:35 »
Аз да си призная честно като поставя на една везна Турция и Гърция в Гърция ми харесва повече. Въпреки, че в Турция пък примерно обслужването е на доста високо ниво, персоналът навсякъде винаги е усмихнат и дружелюбен докато гърците не ни обичат особено.
И на двете места плажа не е като при нас - повечето плажове или са с насипван пясък или с камъни.
Активен
maj4eto
«
Отговор #2 -:
май 29, 2008, 10:34:40 »
А аз съм за нашето черноморие
Някъде към Созопол
а и е много романтично
Активен
КатиНка
«
Отговор #3 -:
май 29, 2008, 11:41:49 »
Аз съм за лятна починка извън България. Обичам и нашето море, но бих отишла там за 2-3 дни и не като основна почивка. Например скоро ще ходим до Варна и ще отразим плаж на Кабакум.
Преди две години ходихме всяко лято на море в България - Слънчев бряг, Несебър, Созопол или още по към юг.
През изминалото лято бяхме в Тунис, курорта Ясмин Хамамет и сме много доволни от всичко. Това лято сме в Италия. Мисля, че ще си изкараме страхотно.
В Турция не съм била, но много познати бяха миналото лято, предимно в Алания и са много доволни всички. Казват, че пясъкът е изкуствено насипан по плажа, в морето има къмъчета по плитчините, но си е хубаво. За обслужването също само хвалебствия чувам. Кушадъсъ е курорт за семейна почивка, а Мармарис и Бодрум са за младежи, купонджийските места им казват още.
В Гърция сме били само на Тасос и Халкидики. Не мога да съпоставя южните курорти, тъй като не съм била, на за Санторини чувам добри отзиви. От двете места по-горе адмирирам повече Халкидики, ръкава Касандра. Плажовете са хубави, водата вълшебна.
Дано тази информация е била от полза на търсещите варианти
«
Последна редакция: май 29, 2008, 11:44:39 от Katitka
»
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
май 29, 2008, 11:52:57 »
ние няма да ходим на дълго море.
по майските празници бяхме на Халкидики - едно кратко море.
Сега за някой уикенд смятаме да отскочим до Созопол, а отпуската ще сме на гости на девер ми в Южна Франция, а тъй като летим през Милано - оставаме и 2 дни там.
та това е, ние не сме фенове на плажовете - предпочитаме екскурзийките
ако можем да отскачаме събота и неделя до морето ще е добре
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #5 -:
май 29, 2008, 12:14:20 »
с нетърпение чакам да дойде времето за отпуски, а то не е никак далеч - средата на месец юли! Та моите отзиви не са много, тъй като общо взето не съм ходила много извън България, но мога да споделя за
Турция
и по-точно за
Алания
, че е много хубаво, спокойно, подредено, обслужването е вълшебно, цените за една нормална почивка с една-две екскурзийки и много приемлива!
Преди сравнително доста време съм ходила и до един курорт на Черно море, само че от към турската част-много красиво беше-това е курорт до една река, която се влива в Черно море, а самият курорт има излаз и на реката и на морето! Абе много е хубаво!
Преди доста години съм ходила в
Кипър
и мога да кажа, че ако искам да отида някъде поне още веднъж този живот искам да е там! Невероятни плажове, хотели, климат и храна
За
нашето море
вече почти нищо хубаво не мога да кажа, особено южното-единственото място, където може би бих отишла като алтернативен вариант е
Синеморец
, Лозенец или може би най-северно- някъде на по-спокойно и тихо местенце.
Една от мечтите ми е, но засега надали ще се осъществи е там където е писала и
ivaiva Южна
Франция
- просто трябва да отида и да видя-
ivaiva
чакам снимков материал и подробен разказ и евентуално с коя фирма са отишли, къде са отседнали и пр.
Много искам да видя тази част на Франция, чувала съм много хубави неща!
Ние засега сме се настроили за
Гърция
-на първия или втория ръкав да отскочим за 5-7 дни, според парите естествено зависи колко ще отседнем! Някъде в някое малко семейно хотелче, със спокоен, тих плаж, където човек може дълго да релаксира с Фрапенце в ръка, под чадърчето и с една интересна книжка! Тази година искам точно такава почивка!
Активен
Zahira
«
Отговор #6 -:
май 29, 2008, 12:54:13 »
Ние тази година май ще съчетаем лятната почивка с медения месец. Аз малко се притеснявам да летя с коремчето, но пък толкова бременни жени пътуват. Все още се чудим между Балеарските острови и по конкретно
Палма де Майорка
или нещо от рода на
Санторини, Кипър, Крит
. Иска ми се да е някъде където морето е лазурно синьо, а плажовете хубави и не толкова пренаселени.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #7 -:
май 29, 2008, 13:05:28 »
sabina , този българския курорт да не е бил Синеморец
? Там наистина е много красиво. Ама аз нали съм фен на крайно южното ни черноморие и всичко там ми харесва. Миналата година ходихме да плажуваме на Силистрар и сме много доволни, макар че и там вече взеха да ходят много хора, но не може да се сравнява с курортите от Бургас на север
. Но на тези, които търсят шумотевица и забавления - няма да им хареса! Там определено е за почивка
.
И аз съм с две ръце за Алания, Турция, но може би в края на сезона, защото лятото ще е убийствено. Ние бяхме там майските празници и за четири плажа имах тен все едно цял месец не съм ставала от плажа
. Една жена ни разказваше, че сутрин през юли температурите почвали от 36C. Това, което не ни хареса там е, че е някак затворено - извън хотелите няма какво толкова да се прави и всичко е съсредоточено там. Ако искаш някъде навън да хапнеш - няма къде. Но то нали всичко там е All inclusive и явно нямат сметка от такива неща. А и като гледах как освен ние българите, никой друг не щъкаше навън - ясна работата.
В Гърция не сме ходили точно на море, а на екскурзия. Там има какво да се гледа, но обслужването изобщо не може да се сравнява с това на Турция. Лично на мен турците по ми харесаха като манталитет. Гърците са ми малко в повече нахални
.
Активен
КатиНка
«
Отговор #8 -:
май 29, 2008, 13:09:31 »
Цитат на: Zahira в май 29, 2008, 12:54:13
Ние тази година май ще съчетаем лятната почивка с медения месец. Аз малко се притеснявам да летя с коремчето, но пък толкова бременни жени пътуват. Все още се чудим между Балеарските острови и по конкретно
Палма де Майорка
или нещо от рода на
Санторини, Кипър, Крит
. Иска ми се да е някъде където морето е лазурно синьо, а плажовете хубави и не толкова пренаселени.
Zahira
,
Малага
ми звучи много добре за вас
както и
Ибиса
и
Майорка
, за която пишеш
«
Последна редакция: май 29, 2008, 13:13:46 от Katitka
»
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #9 -:
май 29, 2008, 13:40:05 »
Сабинка, baby, ние отиваме на гости при девер ми, той живее в Гренобъл - ще пътуваме в околностите, ще идем и до Ница, но няма да мога да кажа фирам туроператор - виж за снимките нямаш проблеми
Активен
Vivianna
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #10 -:
май 29, 2008, 14:18:04 »
Ние май ще отскочим този месец до Халкидики, но не искаме да е чрез туроператор. Някой може ли да ми препоръча някое от курортните селца там и да ме посъветва дали да търсим хотел или апартаментче под наем?
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
май 29, 2008, 14:21:25 »
ние по празниците бяхме с колата в Калитеа - това е първия ръкав, хубаво е там и в Ханиоти е хубаво
Активен
pbizart
Ентусиаст
http://kadesdete.bg/bg/contest/pagenum:2 Прегръдка
«
Отговор #12 -:
май 29, 2008, 14:34:37 »
Тази година отсега сме резрвирали хотел Елица на Албена, но чак август месец. Тази година аз и Бетинка ще си прекараме рожденните дни там
.
Ако някой има отзиви за този хотел да пише, защото не сме били друг път.
Активен
КатиНка
«
Отговор #13 -:
май 29, 2008, 16:38:49 »
Цитат на: ivaiva в май 29, 2008, 14:21:25
ние по празниците бяхме с колата в Калитеа - това е първия ръкав, хубаво е там и в Ханиоти е хубаво
Подкрепям Ивето за двете селца. Калитея е наситена на заведения и най-вече на нощни клубове, разположени един до друг, които в другите селца са малко или изобщо ги няма. А Ханиоти има чудесен плаж. Ние бяхме в това селце и много ни хареса
На този плаж в Ханиоти ми предложи патето
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #14 -:
май 29, 2008, 16:44:50 »
Ние ще ходим тази година В Черна Гора
Чух , че е много хубаво, но пътя е доста гаден ! Резервирали сме за края на Юли
Активен
Страници: [