Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 11:09:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 3 част  (Прочетена 176125 пъти)

niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 30, 2008, 20:06:57 »

Момичета  това са моите покани.
« Последна редакция: август 12, 2008, 08:25:37 от gucci » Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 31, 2008, 19:43:36 »

много са нежни,

а на онова банановото можете ли да сложите ваша снимка?
Активен
niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: август 04, 2008, 18:22:27 »

И аз имам такава идея!Ще видя какво мога да измисля!!! Мерси за предложението!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 06, 2008, 16:00:17 »

smile

моля

успех, дано стане
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #319 -: август 12, 2008, 08:07:48 »

Така, да се похваля, че вчера си купих сатена и мънистата за поканите за гостите, остава да си взема и малко силиконова вата и ще ги започвам.

За родителите ми се искаше кадифе, ама тези кожодери искаха 16 лв за метър  shok и не щяха да продават по - малко. Тюх! Макар че, сигурно накрая ще взема.  pardon
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 12, 2008, 21:00:24 »

Така, да се похваля, че вчера си купих сатена и мънистата за поканите за гостите, остава да си взема и малко силиконова вата и ще ги започвам.
Su_to ще споделиш ли каква точно ти е идеята за поканите,ако не е тайна!? girl_wink
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #321 -: август 13, 2008, 08:13:56 »

А, не е тайна, аз като ги направя ще взема фотоапаратче и ще ги снимам.

Идеята е, да ги направя като малки книжки с дебели корици. Кориците ще са подвързани със сатен, а отдолу със силиконова вата и по тях ще нашия мъниста и камъчета, за да стане като капитонирано. Много се кефя на добре подвързани книги и затова искам да изглеждат като разните готини някогашни книги с хубавите подвързии.

Единственото е, че отива много труд и материалът излиза не много евтино (то при повечето покани материалът е най - голямото перо), ама...пусти мерак! Е няма да са с кристали Сваровски или пък със сребърни ъгли, ама с малко зор и с по - евтинкия материал става.

Изправи ми се косата като гледах платовете! 39 лв сатен от този, дето не е с изкуствено бял цвят  Oh my ...... еее аз за 39 лв ще си го изтъка сама, бре! Та си взех от този изкуствения дето е по 7 лв. Само за кадифето още мисля и се почесвам, ама ще видим.

Абе, винаги съм благославяла студентското безпаричие, дето ме накара да бачкам известно време в печатница. Хихихи!  girl_wink
« Последна редакция: август 13, 2008, 08:45:33 от Su_to » Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: август 15, 2008, 22:57:46 »

Поздравления Su_to, страшен план си заформила, ще станат страхотни покани!
Активен
Draga
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #323 -: август 17, 2008, 17:23:37 »

Здравейте,
някой правил ли е видео покани?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #324 -: август 18, 2008, 07:04:56 »

Оля, благодаря!

Снощи нарязах картонените заготовки, днес ще взема пълнежа и панделката. Дано намеря и точните пискюлчета, ако не ще карам без тях и от утре вечер започвам да лепя и шия.  randma
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: август 18, 2008, 07:13:51 »

Su_to, поздравления за идеята и за ентусиазма! Сигурна съм, че ще станат страхотни покани!  good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: август 19, 2008, 16:37:20 »

От петък си имаме покани! yahoo
Тъй като файла, на който ги имам е PDF и не мога да го прикача, ще ги снимам с фотото и ще ви ги пусна!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: август 20, 2008, 08:36:04 »

Момичета и ние имаме от вчера покани. Като изработка съм много доволна, но за съжаление една буква е объркана  cray  (в Седмочисленици вместо "с" е "ц").Много се ядосах GROAN  , но май нямам какво да направя. При положение, че не са никак евтини поканите не мога пак да ги печатам , а и няма време. Ще трябва да го преглътна. За сега дадох 2 покани и май не забелязаха грешката. Дано и другите гости не обърнат внимание.:PRAY:
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: август 20, 2008, 08:42:18 »

При положение, че не са никак евтини поканите не мога пак да ги печатам , а и няма време. Ще трябва да го преглътна. За сега дадох 2 покани и май не забелязаха грешката. Дано и другите гости не обърнат внимание.:PRAY:

Уф, много се ядосах, какво значи не са евтини - ами точно, защото не са евтини, ходи им вдигай скандал на ония да ти ги печатат наново безплатно и да ти възстановят сумата, която си дала за поканите, за да си купиш нови!
Това си е техен проблем като не са внимавали!

Не стига, че навсякъде гледат да ти одерат кожичката, ами и после си оставят ръцете и ти развалят удоволствието от сватбата.

И ние тука само си чешем езиците за некоректното обслужване в БГ, ама сами сме си виновни, че не си търсим правата като клиенти.
И аз понякога съм била същата и сега ме е яд - щом си плащаш, трябва да получиш това, което си искал.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: август 20, 2008, 08:52:22 »

Момичета и ние имаме от вчера покани. Като изработка съм много доволна, но за съжаление една буква е объркана  cray  (в Седмочисленици вместо "с" е "ц").Много се ядосах GROAN  , но май нямам какво да направя. При положение, че не са никак евтини поканите не мога пак да ги печатам , а и няма време. Ще трябва да го преглътна. За сега дадох 2 покани и май не забелязаха грешката. Дано и другите гости не обърнат внимание.:PRAY:
Отивай и искай да ти направят експресно нови покани, какви са тия работи  beating beating beating Това е тяхна грешка, не твоя, няма сега да си разваляш настроението, защото някой си не знае да пише
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: