Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 13:53:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224984 пъти)
Velislava
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #60 -:
ноември 07, 2007, 13:39:54 »
Цитат на: deskata в май 10, 2007, 10:31:02
на 26 май е сватбата ми и нищо не съм направина все още....помогнете ми каде мога да намеря наистина добър козметик
Деси препоръчвам ти горещо салон"Valenti",намира се на ул.Ибер 23,това е улицата м/у новотела и хотел марица.аз ходя там от няколко години,а за сватбата от там се възползвах от всички услуги даже и грим,ако искаш повече инфо ми пиши,направиха ме просто прекрасна,виж сама в сватбвния ни албумhttp://album.svatbata.bg/840812740502
Активен
Velislava
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
ноември 07, 2007, 13:53:21 »
Забравих да спомена,че много се радвам,че има толкова много бъдещи и настоящи булки от Пловдив.Може да си направим среща?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
ноември 12, 2007, 11:34:43 »
Момичета, този уикенд пак ходихме до Пловдив "на лов за ресторанти". Мислих си, че сме си намрили ресторант и посещението е само фиктивно, за затвърждаване на убеждението, но не................ пак му намерих кусури и в събота цял ден сме обикаляли напред-назад като луди да огледаме колкото може повече.
Най-накрая си харесах - ресторанта на Лайпциг (след основен ремонт, много приятен интериор, много лесен за аранжиране, и допълнително ни улеснява хотела защото трябва да настаним 70% от гостите някъде)
Моля ви, ако някой има впечатления от ресторанта (и най-вече от климатичната инсталация, защото разбрах, че целия персонал е подменен наскоро) да ги сподели.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #63 -:
ноември 12, 2007, 20:37:14 »
Здравей! Нашата агенция често организира ме сватби в Лайпциг ресторанта е много добър,кухнята е добра и е добре отоплен.Ако имаш нужда от съвет и помощ питай.Кога е щастливото събитие?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
ноември 13, 2007, 11:57:20 »
nasi, на втори май сме го замислили (ако не ни изпревари някой, докато се наканим да си изберем ресторант). Някой ми беше казал, че климатизацията не е много добра и бързо се задимява, а доколкото видях прозорците са "неотваряеми"... някой има ли информация по този въпрос?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #65 -:
ноември 13, 2007, 19:32:24 »
Да прозорците не се отварят ,но до сега не съм забелязала да е било задимено . Защо не проверите в Шармант, Марица макар че там не са много коректни спрямо сватбите . Незнам аз винаги съм била на мнение че малките р-ти със една перфектна украса стават страхотни за сватба . Да не говорим че и кувертите са много по ниски не се взимат такси за алкохол и другите неща които се внасят. С парите които се спестяват от куверти примерно 5,00- 8,00 лв. на човек можеш да си направиш интериора както на теб ти харесва даже ще ти останат !
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #66 -:
ноември 14, 2007, 15:53:26 »
Момичета,
що се отнася до украса, стойте далече от името Катя Лалова - в началото те зарибява с няколко албума и е много мила и очарователна, но после се превръща в една алчна, обезумяла вещица. За част от украсата казва, че ще я измисли преди сватбата, така че неможеш нищо твърдо да се уговориш, а като стане време за действие се започва едно лудо изнудване - за това още 40лв, за онова още 50лв и все и се струва, че много малко взима и е ужасно прецакана. Абеееее много нерви.
Изберете агенция с прилични цени, която ви показва украсата на снимки и всичко е точно и ясно. Аз така направих и съм много доволна.
Активен
ani_01
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #67 -:
декември 01, 2007, 19:42:10 »
Що се отнася за оператор и фотограф внимавайте много,нашия Божидар нищо не направи.Качеството му е ужасно.
Активен
alexiasuzi
Регистриран
От къде в Пловдив да намеря...
«
Отговор #68 -:
декември 09, 2007, 15:57:56 »
Моля помогнете ми къде в Пловдив мога да намеря да си поръчам огнен надпис "Обичам те" за изненада на млaдоженеца? Гледах в интернет, но услугата я има само за София!
«
Последна редакция: декември 09, 2007, 16:00:18 от alexiasuzi
»
Активен
Velislava
Ентусиаст
Отг: От къде в Пловдив да намеря...
«
Отговор #69 -:
декември 10, 2007, 09:18:51 »
Потърси фирми за пиротехника,мисля,че те ще ти помогнат или ако не точно това с нещо подобно.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #70 -:
декември 10, 2007, 10:55:10 »
Преди време бях издирвала такива фирми. Знам няколко софийски и една Панагюрска, с която обаче така и не успях да се свържа. Казва се Огнена хризантема.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #71 -:
декември 10, 2007, 19:05:58 »
Попитай фирмата далине работи и в Пловдив! А можеш да провериш в АСИКО няма начин да не го правят и те !
Активен
alexiasuzi
Регистриран
«
Отговор #72 -:
декември 10, 2007, 19:37:19 »
Благодаря ви момичета, ще потърся, дано да стане, защото много съм навита за такава изненада! Между другото, днес резервирахме ресторанта - "Джия Бийч'! Ако някой има преки впечатления за там, ще се радвам да сподели с мен! Много се вълнувам, дано всичко е наред! А утре ще ходя да запазвам час в гражданското!
Активен
Pepyna
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #73 -:
декември 30, 2007, 15:55:53 »
Здравейте, момичета! Моята сватба е на 19 април и все ми се струваше, че има много време, но сега изведнъж осъзнах, че не е точно така! Макар че съм набелязала някои неща, все още си търся ресторант. Доста са вдигнали цените на кувертите ми се струва и горе-долу е еднакво дали ще си в Руската резиденция или в квартално ресторантче! Има ли някой с подобен проблем, та да си поделим обикалянето и да сравняваме условията?
....... Минах през Империал, Водолея, Бости, Лайпциг, Малкия Бунарджик, Руската резиденция, Пълдин и др., та ако някой се интересува, мога да дам офертите.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #74 -:
декември 30, 2007, 16:18:14 »
Здравей Pepyna ! Провери в р-т Финес в Кичука. Там се правят много сватби и можете да си внесете повечето неща без такси за това . Организацията е много добра кувертите около 17 - 20 лв колкото вие си го направите . Мога да ти пратя снимки да го видиш.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...